T-MOBILE IS NU ODIDO

T-Mobile Ondernemen heet nu Odido Business. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar zakelijk internet van T-Mobile? Dit vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido App. Wil je een nieuw mobiel abonnement, met of zonder telefoon? Ook dit vind je nu bij Odido. Ga snel naar de nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Modem van Zakelijk Internet

Zakelijk internet van T-Mobile is nu Odido

Zakelijk internet van Odido is onmisbaar en belangrijk voor de continuïteit van jouw onderneming. Je hebt het al druk genoeg en wilt geen zorgen over de betrouwbaarheid en snelheid van je bedrijfsinternet. Het moet gewoon goed werken. Je kent ons misschien van het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland van T-Mobile (nu Odido), maar nu bieden we ook vast zakelijk internet voor bedrijven.

Odido logo

Doe de postcodecheck bij Odido Business

Check nu bij Odido of er zakelijk internet beschikbaar is op je adres.

Waarom Zakelijk Internet?

Zorgen over je internetverbinding? Die kun je afstrepen. Met Zakelijk Internet van Odido, zoals je gewend bent van T-Mobile Ondernemen, is jouw bedrijf verzekerd van snel en stabiel bedrijfsinternet én van goede service. Dat is zakelijk internet van Odido.

Vast IP-adres

Vast IP-adres van Odido

Gegarandeerd toegang tot je bedrijfsnetwerk. Veilig, stabiel en betrouwbaar. Ook bij Odido kun je kiezen voor een vast IP-adres.

backup

Internet Back-up

Met Internet Back-up schakelt je modem bij storing automatisch over op het 4G- of 5G-netwerk van Odido. Zo blijft alles in de lucht.

housing installation

Gratis installatie door onze experts

Vakkundig geïnstalleerd en problemen direct opgelost.

Stap 2

Klantvoordeel

Combineer je Zakelijk Internet met een zakelijk mobiel abonnement? Dan krijg je elke maand korting op Zakelijk Internet.

wifi

Overal Wifi

Op de zaak of het thuiskantoor perfect bereik met onze wifi. Uitbreidbaar voor meerdere ruimtes met Overal Wifi van Odido.

Service monteur

Zakelijke klantenservice van Odido

Ruime openingstijden en professionele ondersteuning van onze experts.

INTERNET BACK-UP

Storing op vast internet komt gelukkig bijna nooit voor. Maar mócht je verbinding een keer wegvallen, dan schakelt je modem automatisch over op ons bekroonde 4G-netwerk. Zo blijf je altijd online.

Internet voor grote bedrijven

Heeft jouw onderneming meer dan 20 werknemers? Dan denkt Odido graag met je mee. Je hebt bij ons verschillende opties, zoals bedrijfs internet via DSL en FTTH of Glasvezel. Wij leggen je graag uit wat de verschillen zijn.

Eén ding is zeker, met het zakelijk internet van Odido heb je altijd veilig en razendsnel internet op de zaak, onafhankelijk van hoeveel medewerkers je hebt. We kijken graag samen met jou welke maatwerkoplossing het beste past bij jouw bedrijf, zodat jij, je werknemers en je klanten altijd zeker zijn van zo goed mogelijk internet.

Zakelijke wifi voor ondernemers

Breid je wifi netwerk uit met één of meer draadloze wifipunten en je bent verzekerd van optimale zakelijke wifi overal in huis of op kantoor. Professioneel geïnstalleerd door onze monteur van Odido.

Wifi Plus voor Ondernemers

T-Mobile Zakelijk is nu Odido Business

Odido Business is je nieuwe provider van Mobiel en Glasvezel. Zoek je je zakelijke abonnement(en)? Vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido App. En wil je een nieuw abonnement, met of zonder telefoon? Ook die vind je bij Odido. Kijk snel op onze nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Hero lite pages

Veelgestelde vragen over Zakelijk Internet

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je bent gewend van T-Mobile.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Sim Only en Glasvezel, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido Business profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 zakelijke Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • Zakelijk Internet kun je nu makkelijk en voordelig afsluiten op odido.nl/zakelijk.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

  • Er verandert niets aan je huidige abonnement. Je abonnement, tarieven en voorwaarden blijven zoals ze zijn.