T-Mobile is nu Odido

T-Mobile Ondernemen heet nu Odido Business. De nieuwe provider van Mobiel en Glasvezel. Op zoek naar je zakelijke T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido Business App. En wil je een nieuw abonnement, met of zonder telefoon? Ook dit vind je nu bij Odido. Ga snel naar de nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

iPhone 15 Pro

iPhone 15 zakelijk kopen bij Odido Business

Op zoek naar de nieuwste zakelijke iPhone? Odido Business, voorheen T-Mobile Ondernemen, heeft precies wat je nodig hebt. Of je nu een zelfstandige professional bent of een groot bedrijf runt, de iPhone 15-serie is de perfecte keuze.

Bestel nu de iPhone 15 met zakelijk abonnement bij Odido

Ervaar de toekomst van zakelijke smartphones met de iPhone 15. Een combinatie van elegant design en ongeëvenaarde snelheid maakt dit de ultieme werktelefoon. De iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zitten boordevol innovaties die je zakelijke prestaties naar een hoger niveau tillen. Ontdek hieronder de indrukwekkende specificaties en functies van deze gloednieuwe toestellen.

Apple
iPhone 15

iPhone 15 Plus

Apple
iPhone 15 Plus

iPhone 15

Apple
iPhone 15 Pro

iphone 15 pro max

Apple
iPhone 15 Pro Max

iphone 15 pro max

iPhone 15 en eSIM

De iPhone 15-serie ondersteunt eSIM, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen zakelijk en privé. Activeer eenvoudig de eSIM-functie en geniet van het gemak van twee nummers op één toestel.

Overige Apple iPhones vergelijken

In 2020 introduceerde Apple de innovatieve iPhone 12. Dit werd gevolgd door de lancering van de populaire iPhone 13 in 2021. In 2022 zette Apple de trend voort met de iPhone 14-serie, waaronder de iPhone 14 en de geavanceerde iPhone 14 Pro. Uiteraard mogen we ook de iPhone SE niet vergeten. Nu, in september 2023, verwelkomt de wereld de indrukwekkende iPhone 15-serie. Vergelijk de specificaties en functies van de iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, iPhone 14 Pro en de nieuwe iPhone 15-serie om de perfecte match voor jouw zakelijke behoeften te vinden.

Apple
iPhone SE 2022

2022-0086_TMO_dvi-front-back_iPhone_SE_zwart_305x450

Alle iPhone toestellen nu bij Odido

Met welke iPhone onderneem jij? Apple telefoons worden vaak zakelijk gebruikt door ondernemers en mensen in het bedrijfsleven. Ontdek het aanbod van Odido Business (voorheen T-Mobile Zakelijk) en kies het iPhone toestel dat het beste bij jou en je bedrijf past.

T-Mobile Zakelijk is nu Odido Business

Odido Business is je nieuwe provider van Mobiel en Glasvezel. Zoek je je zakelijke abonnement(en)? Vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido App. En wil je een nieuw abonnement, met of zonder telefoon? Ook die vind je bij Odido. Kijk snel op onze nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Hero lite pages

Waarom een zakelijke iPhone van Odido?

De Apple iPhone helpt ondernemers uitdagingen creatief op te lossen en altijd en overal bereikbaar te zijn. In de App Store vind je honderdduizenden apps die jou kunnen helpen bij het regelen van je zaken. In combinatie met een 1- of 2-jarig abonnement van Odido bepaal je zelf met hoeveel GB’s je wilt ondernemen.

Synchronisatie door iOS bij Odido

Met iPad, Apple Watch en iMac

Stel data maandelijks bij bij Odido

Bepaal zelf hoeveel GB’s je wil

Hoogwaardig design bij Odido

Door strakke vormgeving simpel in gebruik

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je bent gewend van T-Mobile.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

  • Je iPhone kun je nu bestellen op odido.nl/zakelijk, in een van de Odido Shops of telefonisch.