Waarom kiezen voor onze MB-verdeler

Overal online op al je apparaten

Altijd online

Overal online op al je apparaten
Tot 16 GB mobiel internet in de EU

Ook in de EU

Tot 16 GB mobiel internet in de EU
Kies voor maand, 1-jarig en 2-jarige abonnementen

Flexibele contractsduur

Kies voor maand, 1-jarig en 2-jarige abonnementen

De MB-verdeler bestellen

Vraag de MB-verdeler aan via My T-Mobile nadat je bereikbaar bent op ons netwerk. Voor het eenmalige bedrag van €12,39 excl. btw en een maandelijkse bijdrage, kun je zonder mobiele hotspot gebruikmaken van internet op je tablet of laptop. Achterhaal via de prijslijst van je abonnement wat de maandelijkse kosten zijn.

Mobiel internet op je tablet

Plaats de extra simkaart in je tablet om gebruik te maken van mobiel internet. Vanaf dat moment kun je internetten via hét Unlimited netwerk, gewoon vanuit je zakelijke abonnement.

Mobiel internet op je laptop

Voor mobiel internet op je laptop gebruik je een Mifi-router. Je kunt internetten op je laptop zodra je de extra simkaart in de mobiele router plaatst en hiermee verbinding maakt.

Veelgestelde vragen

  • Via My T-Mobile voeg je de MB-verdeler toe aan je abonnement. Het kan 3 werkdagen duren voordat je de extra simkaart ontvangt. Voor de MB-verdeler betaal je eenmalig €12,39 excl. btw. Bekijk de prijslijst van je abonnement om te achterhalen hoeveel je maandelijks voor de MB-verdeler betaalt.

  • Ja, de MB-verdeler werkt ook in het buitenland.

  • We bieden bij ons Go-abonnement onbeperkt internet aan in Nederland en tot 10 GB in de EU en USA. Met de MB-verdeler is het mogelijk om ook met andere mobiele apparaten (zoals Wifi-routers) onbeperkt mobiel internet te gebruiken. Ons netwerk is klaar voor de toekomst, maar toch bestaat het risico dat andere klanten tragere internetsnelheden ervaren. En dat willen we niet. Daarom hebben we besloten de MB-verdeler niet aan te bieden bij onze Go-abonnementen.

  • Nee, wanneer je je abonnement online verlengt dan vervalt de MB-verdeler die staat gekoppeld aan het oude abonnement. Je kan via My T-Mobile wel heel eenvoudig een nieuwe MB-verdeler toevoegen aan je nieuwe abonnement. Hiervoor betaal je eenmalig €12,39 excl. BTW. 

Neem contact met ons op

Heb je interesse in meer dan 5 zakelijke abonnementen met meerdere MB-verdelers? Neem dan telefonisch contact op, laat je gegevens achter zodat we binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen, óf kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt.

Verkoop kleinzakelijk

Verkoop kleinzakelijk

Werkdagen:
08:00 – 20:00 uur
Zaterdag:
10:00 – 15:00 uur

Verkoop grootzakelijk

Verkoop grootzakelijk

Werkdagen:
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 – 15:00 uur

Klantenservice bellen

Klantenservice

Werkdagen:
08:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondag:
09:00 - 17:30 uur

Afspraak accountmanager

E-mail

Een accountmanager neemt binnen 1 werkdag contact met je op.