Weer een prijs
voor ons netwerk

De beste videostreaming van de wereld

Best in test

De zekerheid van een bekroond netwerk

T-Mobile is voor de zevende keer op rij door umlaut uitgeroepen tot 'uitmuntend netwerk'. Door Opensignal zijn we bekroond tot wereldwijde winnaar in de categorie mobiele video-ervaring. En volgens Tutela bieden we de beste mobiele ervaring in Nederland. Hiermee is het mobiele netwerk van T-Mobile Nederland een van de best presterende netwerken ter wereld.

Weer een prijs voor ons netwerk

T-Mobile Nederland bereikte in de test van Opensignal een uitzonderlijk resultaat. Niet alleen werden we uitgeroepen tot Global Winner in de categorie Mobile Video Experience, ook in vijf andere categorieën kregen we de status van Global Leader. Een prestatie die door geen andere operator in Europa wordt geëvenaard.

Zeven keer op rij een uitmuntend netwerk

Ons mobiele netwerk is door testautoriteit umlaut voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot 'uitmuntend netwerk'. De uitkomsten van umlaut bevestigen wat ook andere benchmarkorganisaties zoals Opensignal en Tutela aangeven; het mobiele netwerk van T-Mobile Nederland behoort tot de best presterende netwerken ter wereld.

De beste mobiele ervaring in Nederland

Uit een recent rapport van onafhankelijk databedrijf Tutela komt T-Mobile als beste uit de test op het gebied van kwaliteit voor diensten met een hoge bandbreedte waaronder HD-video, gebruik van het internet en dekking. En biedt daarmee de beste mobiele ervaring in Nederland.

Waarom kies je voor het mobiele netwerk van T-Mobile?

Met ons krachtige netwerk kunnen jij en je collega’s bouwen op een razendsnelle, stabiele verbinding.
Bij een solide provider die je verbindt met de mogelijkheden van morgen, via de technologie van nu.

Razendsnel zakelijk internet

Razendsnel zakelijk internet

Snel bestanden binnenhalen of verzenden en in hoge kwaliteit videobellen? Dankzij onze masten met hoge frequenties kun je rekenen op downloadsnelheden tot 300 Mb/s en uploadsnelheden tot 75 Mb/s.

Voortdurend vernieuwen

Voortdurend vernieuwen

Spelen met de mogelijkheden van morgen, via de technologie van vandaag. Daar staan we voor. We hebben bijvoorbeeld een netwerk gebaseerd op 5G, speciaal voor Internet of Things. En al onze masten hebben zes frequenties.

Landelijk 5G-netwerk

Landelijk 5G-netwerk

Ons gloednieuwe 5G-netwerk heeft landelijke dekking. Dat betekent dat 90 procent van de inwoners van Nederland woont in ons dekkingsgebied.

Altijd goed bereikbaar, waar je ook bent

Altijd goed bereikbaar, waar je ook bent

T-Mobile heeft de meeste masten én mastlocaties. Die blijven we uitbreiden, zodat jij overal razendsnel en zonder haperen kunt werken. Zelfs op drukke plekken.

Bestel jouw zakelijke 5G-telefoon

Ontdek al onze telefoons die geschikt zijn voor het nieuwste netwerk.

5G telefoons

Naar de webshop

Kies een @Work abonnement

Met of zonder telefoon, maandelijks opzegbaar.

Abonnement

Naar de webshop

Onze dekking, in Nederland en daarbuiten

Hoe het zit met onze dekking, in Nederland en in het buitenland? Dat leggen we je graag uit.

Ontdek je dekking

Ontdek je dekking

Vul je postcode in en ontdekt de maximale snelheiden op jouw locatie.

Is er storing?

Is er storing?

Is je bereik niet optimaal? Dan is er misschien een storing in ons netwerk.

Bellen in het buitenland

Bellen in het buitenland

Ga je voor werk naar het buitenland? Ontdek meer over roaming en tarieven in het buitenland.

Alles over ons netwerk?

Er valt veel te vertellen over ons mobiele netwerk en dat doen we dan ook graag. Op ons platform Founders is veel nuttige informatie te vinden voor ondernemers. We selecteerden de drie beste artikelen over mobiele telefonie voor je.

Naar artikel
Ondernemen met 5G

Ondernemen in de wereld van 5G

Naar artikel
connectiviteit

T-Mobile biedt toegang tot 5G op de Noordzee

Naar artikel
umlaut

Mobiele netwerk T-Mobile wereldkampioen volgens umlaut

Veelgestelde vragen over ons netwerk

  • 5G is de vijfde generatie draadloze mobiele netwerktechnologie en de opvolger van 4G. Het nieuwe netwerk is zo ontworpen dat het snelheden tot wel 20 Gbps aan kan. De reactietijd van 5G is onder de 1ms. Bij 4G is dat op dit moment 30 tot 50ms. Daarnaast is dit netwerk geschikt om veel meer bandbreedte aan te kunnen. Dit zorgt voor een sneller, stabieler netwerk in dichtbevolkte gebieden, plekken waar veel mensen of apparaten samenkomen en goed geïsoleerde (bedrijfs)locaties.

  • Met 5G kunnen snelheden tot wel 20 Gbps worden behaald. Ter vergelijking: een gemiddelde wifi verbinding biedt op dit moment een snelheid van 100 Mbps. Onze 4G+ verbinding haalt snelheden tot 450 Mbps. Daarmee biedt T-Mobile op dit moment het snelste netwerk van Nederland.

  • Om 5G te kunnen gebruiken, heb je een 5G-telefoon, een 5G-ready abonnement en dekking op het 5G-netwerk nodig. Omdat deze netwerken in Nederland nog actief moeten worden, kun je naast het gebruik van ons huidige mobiele netwerk, met een 5G-telefoon én een 5G-ready abonnement, straks ook 5G zelf gebruiken. Zodra het netwerk beschikbaar is, kun je met @Work Unlimited of @Work Unlimited Plus als een van de eerste gebruikmaken van het gloednieuwe netwerk. Ben jij als ondernemer fan van innovatie en zit jij graag op de eerste rij als het gaat om de nieuwste, vooruitstrevendste ontwikkelingen? Zorg dan dat je als één van de eersten in Nederland zakelijk gebruik maakt van het nieuwe netwerk. In onze shop hebben we alle 5G telefoons voor je verzameld. Met deze toestellen zit je meteen op het 5G-netwerk zodra het beschikbaar is.

  • Samen met onze business partners ontwikkelen we 5G-concepten en andere innovaties om daarmee in de nabije toekomst het verschil te maken. Denk bijvoorbeeld aan Internet of Things, augmented reality, vitual reality en Smart City toepassingen.

  • 5G-telefoons worden sinds kort verkocht. Heb je vóór 2020 een telefoon gekocht, dan is deze niet geschikt voor 5G. Heb je vóór 2020 een telefoon gekocht, dan is deze niet geschikt voor het nieuwe netwerk. Ben je benieuwd naar welke telefoons wél 5G-ready zijn? In onze shop hebben we alle 5G-telefoons voor je op een rijtje gezet.

  • In 2018 heeft T-Mobile beloofd om als eerste Nederlandse provider dit nieuwe netwerk te zullen gaan uitrollen. Dit gaat gebeuren in 2020. Vanaf dan kan jij ook gebruik maken van de hoge internetsnelheid. Houd deze pagina en Founders in de gaten voor updates. Andere providers zullen pas later in 2020 uitrollen of zelfs pas in 2021 of 2022.

  • Vanaf 24 februari 2020 zijn de abonnementen @Work Unlimited en @Work Unlimited Plus 5G-ready. Dit betekent dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht met deze zakelijke bundels. Je kunt gebruik maken van 5G, zodra dit netwerk beschikbaar is en je een 5G-telefoon hebt. 

  • Wanneer 5G-netwerken actief worden over de grens, gaan we met buitenlandse providers in gesprek over samenwerking. Totdat deze afspraken gaan gelden, maak je gebruik van 3G of 4G. Dit is wel afhankelijk van de dekking op je plaats van bestemming. 

  • Ja. dit kun je zelf doen in de Instellingen op je 5G-telefoon. 

Neem contact met ons op

Heb je interesse in meer dan 5 zakelijke abonnementen? Neem dan telefonisch contact op, laat je gegevens achter zodat we binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen, óf kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt.

Verkoop kleinzakelijk

Verkoop kleinzakelijk

Werkdagen:
08:00 – 20:00 uur
Zaterdag:
10:00 – 15:00 uur

Verkoop grootzakelijk

Verkoop grootzakelijk

Werkdagen:
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 – 15:00 uur

Klantenservice bellen

Klantenservice

Werkdagen:
08:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondag:
09:00 - 17:30 uur

Afspraak accountmanager

E-mail

Een accountmanager neemt binnen 1 werkdag contact met je op.