Flexibele profielen die u naar wens bijstelt

U kunt via 4 gebruikersprofielen bellen via internet: Op de zaak, Op weg, Waar dan ook en In eigen hand. Hieronder wordt ieder profiel van cloud telefonie verder toegelicht. Voor ieder profiel betaalt u een vast bedrag per maand. Deze sluiten aan op variërende werksituaties. Daarnaast kunt u ieder profiel naar wens uitbreiden met extra functionaliteiten.

Bekijk de brochure

Op de zaak

Op de zaak

U bent voornamelijk op het kantoor. Contact met klanten en collega’s verloopt via de vaste telefoon.

Op weg

Op weg

U bent voornamelijk onderweg. Contact met klanten en collega’s verloopt via de mobiele telefoon.

Waar dan ook

Waar dan ook

U bent zowel op het kantoor als onderweg. Contact met klanten en collega’s verloopt via de mobiele telefoon. Met de mobiele app stelt u uw beschikbaarheid in en belt u via de cloud.

In eigen hand

In eigen hand

U bent zowel op het kantoor als onderweg. Contact met klanten en collega’s verloopt via de vaste en mobiele telefoon. Met de mobiele app en het computerprogramma stelt u uw beschikbaarheid in, belt u via de cloud met uw collega’s en zet u audio- en videoconference calls op.

Bellen via internet met lopende contracten

Bellen via internet met lopende contracten

Heeft u nog contracten lopen bij een andere provider? Dan kunt ook u bellen via internet! Onze cloud telefonie is namelijk af te nemen vanaf 20 vaste telefoonaansluitingen. Ook als u mobiele telefonie elders afneemt, kunt u gebruikmaken van deze totaaloplossing. De aansluitingen kunnen een mix zijn van de gebruikersprofielen.

Wij beheren en beveiligen uw telefooncentrale

Wij beheren en beveiligen uw telefooncentrale

Doordat wij de centrale van uw cloud telefonie beheren, bespaart u op aanschaf- en onderhoudskosten. Zo wordt bellen via internet voordeliger. Samen met het vooruitstrevende Mitel, verzorgen we het beheer en de beveiliging van uw telefooncentrale. Deze voorzien we van de laatste technieken en toepassingen. De fysieke centrale staat in een afgeschermde ruimte bij ons in Nederland.

Bellen via internet, waar u ook bent

Bellen via internet, waar u ook bent

U wilt waar u ook bent goed bereikbaar zijn. Zowel op het kantoor als onderweg. Zowel op locatie als thuis. Met cloud telefonie is dat mogelijk. Door middel van de multi-functionele software die beschikbaar is voor uw laptop en telefoon, kunt u bellen via internet en komt u eenvoudig in contact met uw zakelijke relaties. Met de Voice over IP-functie (VoIP) belt u over de internetverbinding die aanwezig is.

Extra cloud telefoniefuncties

Extra cloud telefoniefuncties

Naast bellen via internet kunt u kiezen uit legio gebruiksvriendelijke functionaliteiten waarmee u de bereikbaarheid van uw collega’s en u optimaliseert. Denk aan functies zoals het opzetten van conference calls, het aanmaken van groepen zodat geen telefoontje onbeantwoord blijft, of de mogelijkheid om via het internet te bellen met uw zakelijke contacten.

Zij gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in cloud telefonie en wilt u meer weten over bereikbaarheid in de cloud? Neem dan telefonisch contact op met één van onze collega's, of laat uw gegevens achter zodat we op werkdagen binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen.

Bel een accountmanager

Bel een accountmanager

Bel direct met één van onze accountmanagers voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

Bellen met 0800-8102

Plan een terugbelafspraak

Plan een terugbelafspraak

Vul de contactgegevens in zodat één van onze accountmanagers zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen.

Gegevens achterlaten