Ontdek de voordelen

Supersnelle internetsnelheid

Supersnelle internetsnelheid

Door het zakelijke glasvezelnetwerk van Eurofiber, bent u supersnel verbonden én verstuurt u grote bestanden in een oogwenk. U kunt zowel lokale LAN-netwerken verbinden of verbinding maken met lokale LAN-netwerken en centrale servers. Zodoende bent u veilig, betrouwbaar en boven alles snel verbonden met uw klanten en collega's.

Gelijke upload- en downloadsnelheid

Gelijke upload- en downloadsnelheid

Met het zakelijke glasvezel internet van onze partner Eurofiber houdt u aan het einde van uw werkdag meer tijd over. Grote bestanden zoals rapporten en onderzoeken verzendt u even snel als dat u ze ontvangt. Dit komt door de symmetrische bandbreedte van de verbinding. Upload- en downloadsnelheden zijn door deze glasvezelverbinding gelijk aan elkaar.

Toekomstbestendige oplossingen

Toekomstbestendige oplossingen

Samen met Eurofiber kijken wij naar de meest passende oplossing voor uw collega’s en u. We adviseren de beste oplossing die past bij uw wensen. Niets is echter in steen gegrift. Wilt u in de toekomst bijvoorbeeld liever een privénetwerk of hogere internetsnelheden? Dat kan! Ons zakelijk glasvezel is schaalbaar en groeit met u mee.

Betrouwbaar verbonden

Betrouwbaar verbonden

Het Network Monitoring Center van Eurofiber waakt 24 uur per dag over het netwerk en uw verbinding. Door de hoge uptime bent u altijd verbonden met uw klanten en collega’s. Problemen worden opgelost voor ze hinder veroorzaken. Mocht er door interne of externe factoren alsnog een storing ontstaan, dan wordt deze zo snel mogelijk verholpen.

Plan een terugbelafspraak met een van onze adviseurs.

Zij gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in glasvezel internet? Neem dan telefonisch contact op met één van onze collega's, of laat uw gegevens achter zodat we op werkdagen binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen.

Bel een accountmanager

Bel een accountmanager

Bel direct met één van onze accountmanagers voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

Bellen met 0800-8102

Plan een terugbelafspraak

Plan een terugbelafspraak

Vul de contactgegevens in zodat één van onze accountmanagers zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen.

Gegevens achterlaten