Waarom zakelijk glasvezel?

Supersnelle verbinding

Supersnelle verbinding

Verzend en ontvang bestanden in oogwenk
Hoge uptime, altijd verbonden

Hoge uptime, altijd verbonden

Eurofiber waakt 24 uur per dag over je verbinding
Af te stemmen op je werksituatie

Af te stemmen op je werksituatie

Kies alleen wat je collega's en jij nodig hebben

Ontdek de voordelen

Supersnelle internetsnelheid

Supersnelle internetsnelheid

Met het zakelijke glasvezelnetwerk van onze partner Eurofiber, ben je supersnel verbonden én verstuur je grote bestanden in een oogwenk. Je kunt zowel lokale LAN-netwerken verbinden of verbinding maken met lokale LAN-netwerken en centrale servers. Zodoende kunnen je collega's en jij veilig, betrouwbaar en boven alles supersnel verbonden zijn met je zakelijke netwerk.

Gelijke upload- en downloadsnelheid

Gelijke upload- en downloadsnelheid

Met het zakelijke glasvezel internet hou je aan het einde van je werkdag meer tijd over. Grote bestanden zoals rapporten en onderzoeken verzend je even snel als dat je ze ontvangt. Dit komt door de symmetrische bandbreedte van de glasvezel verbinding. Upload- en downloadsnelheden zijn door deze verbinding gelijk aan elkaar. Tel uit je tijd!

Toekomstbestendige oplossingen

Toekomstbestendige oplossingen

Samen met Eurofiber kijken wij naar een passende oplossing die aansluit bij je werksituatie. We kunnen het zodanig opbouwen, zodat het past bij iedere wens. Niets is echter in steen gegrift. Wil je in de toekomst bijvoorbeeld liever een privénetwerk of hogere internetsnelheden? Dat kan! Ons zakelijk glasvezel is schaalbaar en groeit met je mee.

Betrouwbaar verbonden

Betrouwbaar verbonden

Het Network Monitoring Center van Eurofiber waakt 24 uur per dag over het netwerk en je verbinding. Door de hoge uptime ben je altijd verbonden met je klanten en collega’s. Problemen worden opgelost voor ze hinder veroorzaken. Mocht er door interne of externe factoren alsnog een storing ontstaan, dan wordt deze zo snel mogelijk verholpen.

Plan een terugbelafspraak met een van onze adviseurs.

Zij gingen je voor

Neem contact met ons op

Heb je interesse in glasvezel internet? Neem dan telefonisch contact op met één van onze collega's, of laat je gegevens achter zodat we op werkdagen binnen 24 uur contact met je kunnen opnemen.

Plan een terugbelafspraak

Plan een terugbelafspraak

Vul de contactgegevens in zodat één van onze accountmanagers zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen.

Gegevens achterlaten

Bel een accountmanager

Bel een accountmanager

Bel direct met één van onze accountmanagers voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

Bellen met 0800-8102

Doe je liever zaken via één van onze Business Partners? Overzicht bekijken