Ontdek de voordelen

De voordelen van vaste telefonie op uw mobiele telefoon

De voordelen van vaste telefonie op uw mobiele telefoon

Door uw vaste en mobiele telefonie te integreren, wordt zakelijk bellen een stuk eenvoudiger. Functies van de vaste telefoon zijn er namelijk ook voor uw mobiele telefoon. Denk aan het starten van groepsgesprekken met maximaal 5 andere gespreksdeelnemers, doorschakelen en doorverbinden, of het bekijken en begrenzen van inkomende en uitgaande telefoongesprekken.

Geen verplichte afname van mobiele en vaste telefonie nodig

Geen verplichte afname van mobiele en vaste telefonie nodig

Het prettige van onze Vast Mobiel Integratie is dat u zelf bepaalt wat u afneemt. Het integreren van uw vaste en mobiele telefoon is namelijk ook mogelijk als u alleen mobiele telefonie afneemt. U hoeft uw telecommunicatie dus niet in een keer door ons te laten verzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen telefooncentrale blijven gebruiken. Nieuwe apparatuur hoeft u dus niet aan te schaffen.

Een persoonlijk team

Een persoonlijk team

Om de overstap zonder slag of stoot te laten verlopen, zetten we een team in dat het proces van begin tot eind begeleidt. Dit team zal zich buigen over de integratie van uw vaste en mobiele telefonie. Door middel van een intakegesprek wordt er gekeken naar de meest passende oplossing voor uw collega’s en u. Na de overstap kunt u ook bij dit team terecht voor vragen.

Zonder kosten bellen met uw collega’s binnen Nederland

Zonder kosten bellen met uw collega’s binnen Nederland

Wanneer u uw vaste en mobiele telefonie integreert bij ons, kunt u onderling gratis zakelijk bellen binnen Nederland. Dit kan ook wanneer een andere partij uw vaste telefonie verzorgt. Zo bespaart u onderlinge belkosten: van vast naar vast, van vast naar mobiel, van mobiel naar vast of van mobiel naar mobiel.

Bellen en gebeld worden op één nummer

Bellen en gebeld worden op één nummer

Deze functie is verkrijgbaar als u onze Mobiel & Vast Totaal afneemt. Hiermee worden uw vaste en mobiele telefoon geïntegreerd en gekoppeld. Wordt u op een van de nummers gebeld? Dan gaan beide telefoons over. Het gesprek voert u via de telefoon waarop u opneemt. U kunt ook instellen welk telefoonnummer ontvangers te zien krijgen wanneer u ze belt.

Zij gingen u voor

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de integratie van uw vaste en mobiele telefonie? Neem dan telefonisch contact op met één van onze collega's, of laat uw gegevens achter zodat we op werkdagen binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen.

Bel een accountmanager

Bel een accountmanager

Bel direct met één van onze accountmanagers voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

Bellen met 0800-8102

Plan een terugbelafspraak

Plan een terugbelafspraak

Vul de contactgegevens in zodat één van onze accountmanagers zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen.

Gegevens achterlaten