OPPO Reno8 Lite kopen bij Odido Business.

Nog zo’n fijne telefoon van het Chinese telefoonmerk OPPO: de OPPO Reno8 Lite. Met een strak design, superscherp beeld en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De perfecte telefoon voor je bedrijf. Maar de OPPO Reno8 Lite heeft nog meer handige kenmerken. Hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. 

OPPO Reno8 Lite Design

Design en scherm.

  • 6,43-inch FHD+ amoled-scherm 

  • is er in Cosmic Black en Rainbow Spectrum 

  • 60 Hz verversingssnelheid 

Vind je een groot scherm belangrijk, dan zit je met de OPPO Reno8 Lite helemaal goed. Want deze telefoon heeft een 6,43-inch FHD+ amoled-scherm met een resolutie van 2400 x 1080 pixels en 90% edge-to-edge scherm. Zo kan je videobellen, mailen en documenten bekijken in superscherpe kwaliteit. En je switcht ook makkelijk tussen al je apps. Komt door de verversingssnelheid van 60 Hz en Snapdragon 695 processor. De OPPO Reno8 Lite is er in Cosmic Black en Rainbow Spectrum. Ga je voor standaard of val je liever op?

OPPO Reno8 Lite Camera

Camera's

  • 3 camera’s aan de achterkant (64 MP, 2 MP, 2 MP) 

  • 16 MP selfiecamera 

  • 6x Digital zoom 

Professionele foto’s en video’s maken van zakelijke evenementen, congressen en personeelsuitjes. Het kan met de OPPO Reno8 Lite. Je maakt er niet alleen mooie portretten en panorama’s mee, maar ook time-lapses en slow-motion video’s. Leg alles vast wat je wil. Aan de voorkant zit een selfiecamera waarmee je superscherp videobelt en professionele foto’s maakt. Kan meteen op LinkedIn.  

OPPO Reno8 Lite Batterij

Batterij en opslag.

  • 128 GB opslagruimte 

  • 4500 mAh batterijcapaciteit 

  • helemaal opgeladen in 63 minuten 

Met de OPPO Reno8 Lite heb je altijd een telefoon die het doet. Ook aan het einde van je werkdag gaat je batterij nog gewoon mee. Wil je ‘m opladen? In 63 minuten is je telefoon weer vol. De OPPO Reno8 Lite heeft standaard 128 GB aan opslagruimte. Genoeg om foto’s, video’s en werkapps op te slaan. Heb je meer opslagruimte nodig? Geen punt. In de Reno8 Lite kan een MicroSD kaart tot 1TB. Zo kan je nog veel meer foto’s en documenten bewaren. 

OPPO Reno8 Lite met zakelijk abonnement.

Wordt de Reno8 Lite je nieuwe werktelefoon? Bestel ‘m nu met een zakelijk abonnement bij Odido en haal écht alles uit je werkdag. Hoe je zakelijke abonnement eruitziet, bepaal je zelf. Kies bijvoorbeeld voor een Unlimited abonnement met onbeperkt internet en bellen. Weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. En je abonnement later aanpassen kan gewoon.  

Veelgestelde vragen over de OPPO Reno8 Lite.