T-Mobile is nu Odido

T-Mobile Ondernemen heet nu Odido Business. De nieuwe provider van Mobiel en Glasvezel. Op zoek naar je zakelijke T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido Business App. En wil je een nieuw abonnement, met of zonder telefoon? Ook dit vind je nu bij Odido. Ga snel naar de nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Samsung Galaxy S23 Series

Zakelijke Samsung telefoons van T-Mobile koop je nu bij Odido

Ben jij geïnteresseerd in een zakelijke Samsung? Bij Odido vind je precies wat je zoekt. Of je nu als ZZP’er op zoek bent naar een Samsung, of als je voor je bedrijf alleen de beste zakelijke Samsung smartphones wilt hebben. Bij Odido kun je voor al je zakelijke Samsung telefoons terecht, net zoals je gewend was bij T-Mobile Ondernemen.

De Samsung Galaxy S23, S23 Plus & S23 Ultra Nu bij Odido

Ben je op zoek naar een nieuwe zakelijke telefoon? Kijk dan eens naar de nieuwe Samsung S23 van Odido. Met dit toestel ben je de hele dag bereikbaar en maak je de beste foto’s. Ook zorgt de razendsnelle processor ervoor dat het de ideale telefoon is om voor je werk te gebruiken. In de S23-series zijn naast het basismodel nog twee andere modellen uitgebracht: de Samsung S23 Plus en de Samsung S23 Ultra. Lees hieronder meer over deze nieuwe, innovatieve modellen. Alle Samsung S23 modellen zijn verkrijgbaar bij Odido, net zoals eerder het geval was bij T-Mobile Zakelijk. 

De voordelige A-serie

De nieuwste Z-Series

Alle Samsung toestellen nu bij Odido

Met welke Samsung onderneem jij? Samsung telefoons worden vaak zakelijk gebruikt door ondernemers en mensen in het bedrijfsleven. Ontdek het aanbod van Odido (voorheen T-Mobile Zakelijk) en kies het Samsung toestel dat het beste bij jou en je bedrijf past.

T-Mobile Zakelijk is nu Odido Business

Odido Business is je nieuwe provider van Mobiel en Glasvezel. Zoek je je zakelijke abonnement(en)? Vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido App. En wil je een nieuw abonnement, met of zonder telefoon? Ook die vind je bij Odido. Kijk snel op onze nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Hero lite pages

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je bent gewend van T-Mobile.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Sim Only en Glasvezel, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido Business profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 zakelijke Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • De nieuwste Samsung telefoons van Odido kun je bekijken op odido.nl/zakelijk of in een van de Odido Shops. Direct bestellen kan ook telefonisch.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?