T-Mobile is nu Odido

T-Mobile Ondernemen heet nu Odido Business. De nieuwe provider van Mobiel en Glasvezel. Op zoek naar je zakelijke T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido Business App. En wil je een nieuw abonnement, met of zonder telefoon? Ook dit vind je nu bij Odido. Ga snel naar de nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Hero lite pages

Klantenservice T-Mobile Zakelijk is nu Odido

Heb je vragen over je zakelijke abonnement, telefoon of factuur? Wil je een particulier of zakelijk abonnement van een persoon of bedrijf overnemen? Of stap je over van een andere provider naar Odido en wil je nummerbehoud aanvragen? Bekijk dan nu de klantenservicepagina van Odido zakelijk

Klantenservice T-Mobile Zakelijk

Contractovername binnen Odido

Je hebt de mogelijkheid om een Odido abonnement over te nemen van een andere Odido klant of over te dragen aan een andere Odido klant, zolang de contractduur van je abonnement nog niet is verstreken. Bekijk de Odido Zakelijk pagina contract overnemen voor meer informatie. 

Overstappen met behoud van je nummer

Als je bijna toe bent aan een contractverlenging bij je huidige provider en ook gebruik wilt maken van ons Unlimited-netwerk voor zakelijk gebruik, dan regelen we dat graag voor je! Bovendien is het mogelijk om je zakelijke telefoonnummer mee te nemen als je overstapt naar ons netwerk. Maak vandaag nog de overstap naar ons Hello Business abonnement en vraag tijdens of na je bestelling nummerbehoud aan. Bekijk de Odido Zakelijk pagina overstappen met nummerbehoud voor meer informatie.

Meer over facturen

Op je factuur vind je een overzicht van de kosten die je in die specifieke maand hebt gemaakt. Hier kun je zien wat je maandelijks betaalt voor je telefoon, zakelijke abonnement en eventuele extra bundels zoals Deezer of de MB-verdeler. Ook eventuele kosten buiten je abonnement, zoals het activeren van een MB-aanvuller, en eventuele kortingen binnen je abonnement worden vermeld op je factuur. Bekijk voor meer informatie de Odido Zakelijk pagina facturen.