• Toestel & Sim

Hoe download ik een eSIM?

Ga op je toestel naar Instellingen > Mobiel netwerk > Voeg mobiel abonnement toe en scan de QR code die voor je klaar staat.

Om jouw eSIM-profiel te downloaden moet je de QR code scannen met je telefoon. Ga daarvoor naar Instellingen>Mobiel netwerk>Voeg mobiel abonnement toe en scan de QR code die je van ons hebt ontvangen. Zodra je eSIM-profiel is gedownload en geactiveerd kun je je abonnement gebruiken.

Let op! Gebruik uitsluitend de QR code-scanner die onderdeel is van de instellingenpagina van je toestel. Andere QR-scan apps zijn niet bruikbaar voor het scannen en downloaden van eSIM.