• Contract & Gegevens

Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord voor T-Mobile Beheer?

Klik zodra je bent ingelogd in T-Mobile Beheer op 'Inloggegevens wijzigen' om je gebruikersnaam en/of wachtwoord te wijzigen.

Wil jij je gebruikersnaam en/of wachtwoord wijzigen van T-Mobile Beheer? Als je inlogt op T-Mobile Beheer dan kan je op de pagina 'Inloggegevens ' jouw gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen.

Ben je jouw wachtwoord vergeten en kan je niet meer inloggen op T-Mobile Beheer? Doorloop dan de onderstaande stappen:

• Stap 1: ga naar https://www.t-mobile.nl/my/inloggegevens-opvragen
  • Stap 2: klik op 'T-Mobile Beheer voor bv. telecom managers'
  • Stap 3: vul je klantnummer (te vinden op je factuur) of gebruikersnaam in
  • Stap 4: Je ontvangt je gebruikersnaam en/of wachtwoord per e-mail.