• Toestel & Sim

Wis ik mijn eSIM wanneer ik mijn toestel terug zet naar fabrieksinstellingen?

Nee, wanneer je je telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen zal je gevraagd worden of je je eSIM-profiel ook wilt verwijderen. De keuze is dan aan jou.

Nee, wanneer je je telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen zal je gevraagd worden of je je eSIM-profiel ook wilt verwijderen.(iOS) Het is dan aan jou om te bepalen of je je eSIM wilt behouden of niet.

Let op: als je je eSIM-profiel eenmaal hebt verwijderd dan kan dit niet meer worden hersteld. Je zult in dat geval een nieuwe eSIM moeten bestellen .