• Abonnement & Verbruik

Zo gebruik jij je Internet-bundel in het buitenland

Zet de optie 'dataroaming' aan via de telefooninstellingen. Vanaf dan kun je de GB's in je abonnement ook binnen de EU gebruiken. Voor dataverbruik buiten de EU kies je voor een Travel & Surf bundel.

Om buiten Nederland te internetten op je telefoon, zet je de optie 'dataroaming' aan via de telefooninstellingen. Je kunt de GB's die je elke maand inkoopt standaard gebruiken in de EU, IJsland, Noorwegen en Zwitserland*. In de rest van de wereld betaal je per MB of kies je voor een Travel & Surf-pas. Je krijgt automatisch een SMS-bericht over het aanschaffen van een Travel & Surf-pas zodra je in een land buiten de EU arriveert. Lees meer over internetten en bellen in het buitenland>

*Heb jij per 07-05-2018 een @Work-abonnement bij ons afgesloten? Dan valt Zwitserland vanaf nu onder de Zone EU en kan je bellen, SMS’en en internetten zonder dat daar extra roaming-kosten voor in rekening worden gebracht. Voor alle abonnementen die zijn afgesloten vóór 07-05-2018 blijven de tarieven en roaming-voorwaarden voor Zone 1 Zwitserland van kracht.

MEER HULP NODIG?

Bel met één van onze servicemedewerkers

Klantenservice

Werkdagen:
08.00 - 23.00 uur
Weekend:
09.00 - 17.30 uur

Heb je vragen over het kopen van een nieuw product?

Sales

Werkdagen:
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag:
10.00 - 15.00 uur

Stel een servicevraag vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland

Telefonisch contact

Stel een vraag via het contactformulier

E-mail

Reactietijd: binnen 3 werkdagen