• Toestel & Sim

Zo sluit je een toestelverzekering af

Wil je je telefoon of tablet verzekeren? Sluit dan een Chubb-verzekering af bij T-Mobile.

Met een toestelverzekering van Chubb ben je verzekerd tegen vochtschade, stootschade, valschade, klemschade en diefstal. Je kunt een toestelverzekering direct afsluiten wanneer je een telefoon of tablet bestelt in onze online shop. Het is ook mogelijk om tot 14 dagen na aankoop een toestelverzekering af te sluiten in één van onze winkels, mits jouw toestel op het moment van verzekeren nog intact (zonder schade) is.