• Toestel & Sim

Zo vraag je een MB-verdeler aan

MB-verdeler simkaart(en) bestel je eenvoudig via My T-Mobile.

Met een MB-verdeler simkaart internet je altijd en overal op je telefoon, tablet of laptop. Gewoon via de GB's van je zakelijke mobiele abonnement. De extra MB-verdeler simkaart(en) bestel je het snelst via My T-Mobile. Log in en ga naar 'bundel aanpassen' en voeg een MB-verdeler sim toe aan je bestaande abonnement.

Telecombeheerders bestellen hun MB-verdeler simkaart(en) eenvoudig via T-Mobile Beheer.