• Contract & Gegevens

Zo vraag je nummerbehoud aan voor meerdere nummers

Het is mogelijk om nummerbehoud aan te vragen voor meerdere nummers. Geef bij je bestelling in de online shop aan dat je nummerbehoud wilt aanvragen en volg de instructies die je per e-mail krijgt toegestuurd.

Als je overstapt van een andere provider naar T-Mobile, kun je in principe al je mobiele nummers meenemen. Je vraagt dan per contract nummerbehoud aan, je huidige provider bekijkt dan alle aanvragen en bepaalt of ze worden goedgekeurd of afgewezen.

Je kunt bij het plaatsen van een bestelling in onze Online Shop aangeven of je nummerbehoud wilt aanvragen. Op het moment dat de bestelling is afgeleverd, ontvang je kort daarna per e-mail een link naar een pagina waar je alle gegevens m.b.t. nummerbehoud kunt invullen, per nieuw abonnement.

LET OP! Vraag binnen 6 maanden na de besteldatum van je nieuwe abonnementen nummerbehoud aan m.b.v. de link in de e-mail. De nieuwe abonnementen zullen na die 6 maanden automatisch ingaan, waardoor er mogelijk dubbele abonnementskosten zullen worden afgeschreven.

Je kunt nummerbehoud ook op een later moment, per abonnement, aanvragen door een aanvraagformulier in te vullen. Lees alles over nummerbehoud >

MEER HULP NODIG?

Bel met één van onze servicemedewerkers

Klantenservice

Werkdagen:
08.00 - 23.00 uur
Weekend:
09.00 - 17.30 uur

Heb je vragen over het kopen van een nieuw product?

Sales

Werkdagen:
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag:
10.00 - 15.00 uur

Stel een servicevraag vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland

Telefonisch contact

Stel een vraag via het contactformulier

E-mail

Reactietijd: binnen 3 werkdagen