• Contract & Gegevens

Zo vraag jij je inloggegevens voor T-Mobile Beheer op

Ga naar 'Inloggen' en klik vervolgens op de button 'Gebruikersnaam en wachtwoord opvragen' om de ontbrekende informatie per mail te ontvangen.

In T-Mobile Beheer regel je zelf eenvoudig je telecomzaken online. Als telecommanager heb je automatisch een account. Vraag je inloggegevens aan via t-mobile.nl/zakelijk/inloggegevens-opvragen. Je krijgt dan een e-mail met je gebruikersnaam en een verificatiecode. In die e-mail leggen we je uit hoe je een persoonlijk wachtwoord kunt instellen.