• Toestel & Sim

Zo vraag jij je pincode en pukcode op

Gebruik de pukcode die achterop de kaart staat die je bij je simkaart kreeg zodra jij je pincode 3 keer verkeerd hebt ingetoetst. Pukcode kwijt? Via My T-Mobile kan je de pukcode van jouw abonnement(en) zelf opvragen.

Zowel de pincode als de pukcode staan op het kaartje waar je simkaart in zat. Maar het kan natuurlijk dat je de pincode hebt gewijzigd in een persoonlijke code. Weet je je pincode niet meer, en heb je al 3x een verkeerde code ingevoerd? Dan is je simkaart geblokkeerd, en heb je een pukcode nodig om je simkaart weer te gebruiken.
Je kunt je pukcode en je originele pincode eenvoudig bekijken in My T-Mobile > Simkaart & Toestel.

Als je een beheerder bent, vind je de pukcode in My T-Mobile eenvoudig door het mobiele abonnement dat bij de betreffende simkaart hoort te selecteren. Ga vervolgens naar ‘Meer’ > ‘Sim, toestel en smartwatch’ en klik naast het kopje ‘Pukcode bekijken’ op de knop ‘Bekijk Pukcode’. 

Let op! Blijf er niet mee stoeien; als je 10x een verkeerde pukcode invoert, wordt je simkaart namelijk onbruikbaar. Dus als het niet lukt, neem dan even contact met ons op.

MEER HULP NODIG?

Bel met één van onze servicemedewerkers

Klantenservice

Werkdagen:
08.00 - 23.00 uur
Weekend:
09.00 - 17.30 uur

Heb je vragen over het kopen van een nieuw product?

Sales

Werkdagen:
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag:
10.00 - 15.00 uur

Stel een servicevraag vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland

Telefonisch contact

Stel een vraag via het contactformulier

E-mail

Reactietijd: binnen 3 werkdagen