• Factuur & Betaling

Zo ziet je eerste factuur eruit nadat je abonnement is verlengd

De eerste factuur na een verlenging/vernieuwing van je abonnement kan afwijken van het maandbedrag dat je bent overeengekomen. Dat komt o.a. door het verrekenen van je oude- en nieuwe prijsplan. Daarnaast betaal je de abonnementskosten 1 maand vooruit. Wij leggen je graag uit hoe deze eerste factuur, na verlenging/vernieuwing, verder is opgebouwd.

De eerste factuur na een verlenging/vernieuwing van je abonnement kan afwijken van het maandbedrag dat je bent overeengekomen. Dat komt onder andere door het verrekenen van je oude- en nieuwe prijsplan. Daarnaast betaal je de abonnementskosten 1 maand vooruit. Wij leggen je graag uit hoe deze eerste factuur, na verlenging/vernieuwing, verder is opgebouwd.

De eerste factuur na een verlenging/vernieuwing van je abonnement is vaak hoger dan je verwacht. Dit heeft een aantal redenen:

  • Als je een abonnement bij ons afsluit dan kom je in een zogenoemde factuurcyclus terecht. Als je abonnement halverwege de factuurcyclus ingaat, worden de abonnementskosten van de resterende dagen van die maand in rekening gebracht.
    • Een voorbeeld: je abonnement gaat bijvoorbeeld elke 19de van de maand in en loopt dan tot en met de 18de van de maand erop. De vernieuwing/ verlenging van je abonnement gaat echter in op de 29ste van die maand. In dat geval worden alle kosten voor het oude prijsplan vanaf de 29ste van die maand tot en met de 18de van de maand erop gecrediteerd.
    • Vervolgens worden de kosten voor het nieuwe abonnement voor diezelfde pro rata periode alsnog aan je berekend.
  • Je betaalt standaard je abonnement 1 maand vooruit. Deze kosten worden ook verrekend op je eerste factuur na de vernieuwing/ verlenging.
  • Tot slot kunnen maandelijkse kosten van je telefoon (toestelservice) en gebruikskosten - de kosten buiten je zakelijke abonnement - voor een hogere eerste factuur zorgen.

MEER HULP NODIG?

Bel met één van onze servicemedewerkers

Klantenservice

Werkdagen:
08.00 - 23.00 uur
Weekend:
09.00 - 17.30 uur

Heb je vragen over het kopen van een nieuw product?

Sales

Werkdagen:
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag:
10.00 - 15.00 uur

Stel een servicevraag vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland

Telefonisch contact

Stel een vraag via het contactformulier

E-mail

Reactietijd: binnen 3 werkdagen