Xiaomi 11T kopen bij T-Mobile Ondernemen

De zakelijke Xiaomi 11T is nu te bestellen bij T-Mobile Ondernemen inclusief voordelig zakelijk abonnement. Deze nieuwe smartphone van het Chinese telefoon merk Xiaomi zit bomvol toffe features en blinkt uit op het gebied van snelheid én design. Deze telefoon is perfect om werk en privé te combineren op één toestel. Extra fijn: je kan jouw zakelijke smartphone helemaal zelf samenstellen! Ontdek alle specificaties van de Xiaomi 11T.

Xiaomi 11T specificaties

Als je op zoek bent naar een werktelefoon die jou dag in, dag uit helpt met jouw dagelijkse werkzaamheden zit je goed bij de Xiaomi 11T. Dankzij de geavanceerde selfiecamera kun je altijd en overal haarscherp videobellen. Daarnaast heeft de Xiaomi 11T maar liefst drie camera’s aan de achterzijde voorzien van een groothoek camera, ultragroothoek camera en 2x telemacro camera waarmee jij schitterende foto’s en video’s van bioscoopkwaliteit kunt maken. Ideaal voor congressen of gezellige werkborrels. De verversingssnelheid van maar liefst 120 Hz voorziet jou van vloeiende beelden en laat je zorgeloos switchen tussen al je apps. Een ding wat je absoluut niet wil tussen calls en presentaties in is het opladen van je telefoon. Gelukkig is dat met de Xiaomi 11T niet aan de orde dankzij de ijzersterke 5000 mAh batterij. Moet je hem toch even opladen? In slechts 36 minuten is jouw telefoon weer volledig opgeladen! Bij T-Mobile ondernemen heb je de mogelijkheid om maandelijks kosteloos je abonnement aan te passen. Zo betaal je dus nooit te veel. Toch op zoek naar een nóg betere zakelijke telefoon? Ga dan voor de Xiaomi 11T Pro!

Veelgestelde vragen over de zakelijke Xiaomi 11T

 • De looptijd van je zakelijke abonnement, het aantal GB’s internet en de hoeveelheid belminuten zijn een aantal voorbeelden van factoren die je maandbedrag bepalen. Tijdens het inrichten van je zakelijke Xiaomi 11T abonnement zie je meteen welke invloed jouw voorkeuren hebben op het maandbedrag.

  Goed om te weten: je bepaalt zelf op welke manier je de Xiaomi 11T betaalt. Dit kan ineens, maar je kunt dit ook over een langere periode uitsmeren. 

 • Hoogte 164.1 mm
  Breedte: 76.9 mm
  Diepte: 8.8 mm
  Gewicht: 203 gram

 • Het 5G netwerk van T-Mobile is het meest bekroonde en snelste netwerk van Nederland. De Xiaomi 11T is 5G ready en dat betekent dat je gebruik kunt maken van 5G. 

 • De Xiaomi 11T draait op Android 11.

 • De Xiaomi 11T is verkrijgbaar in het zwart en hemelsblauw.

 • Je kunt kiezen uit 1 of 2 jaar. De specificaties van je abonnement kun je altijd nog aanpassen, de looptijd staat vast.

 • Ja. De lengte van het abonnement staat vast, maar je kunt bijvoorbeeld wel het aantal GB’s internet kosteloos aanpassen.