unlimited connectiviteit
onbeperkte verbondenheid helpt de zorg vooruit

De zorgsector is door de coronapandemie flink op de proef gesteld. Van zorgmedewerkers wordt veel flexibiliteit gevraagd en cliënten ontvangen via nieuwe wegen de zorg die ze nodig hebben. Verbonden blijven is belangrijker dan ooit.

T-Mobile Unlimited Connectiviteit is er voor de Zorg

Met beperkte bezoekmogelijkheden bij zorginstellingen en bij cliënten thuis en door het thuiswerken van de eigen medewerkers zien we een uitgesproken wens naar locatie-onafhankelijke communicatie-oplossingen. Onbeperkte netwerkbeschikbaarheid en flexibiliteit is hierin essentieel, zeker met krappe budgetten.

Met ‘Unlimited connectiviteit’ biedt T-Mobile meer dan alleen de beste vaste en mobiele netwerkbeschikbaarheid. We nemen barrières weg zodat de zorgprofessional daadwerkelijk tijd- en locatie-onafhankelijk kan werken en samenwerken. Precies zoals deze tijd van zorgaanbieders vraagt.

Neem contact op

Dennis Klerk

Senior Corporate Accountmanager Zorg

Neem contact op

Osman Ekinci

Senior Corporate Accountmanager Zorg

Waarom T-Mobile?

Netwerk beschikbaarheid

Netwerk beschikbaarheid

Onderscheidend goede mobiele en vaste beschikbaarheid .

Snelle connectiviteit

Snelle connectiviteit

Tijd- en plaatsonafhankelijk werken zonder barrières.

Self-service portal

Self-service portal

Je kunt alles zelf regelen in de portal of met hulp van een persoonlijk Power Team. Zorg draait immers om mensen.

Soepel overstappen

Soepel overstappen

Om de druk op zorgprofessionals minimaal te houden, neemt T-Mobile zo veel mogelijk uit handen .

Healthcare oplossingen
van T-Mobile Ondernemen

De juiste partner voor connectiviteit helpt je met een snelle en efficiënte IT-oplossing. Zodat de zorg voor patiënten altijd prioriteit kan blijven. Met de innovatiediensten van T-Mobile nemen we veel werk uit handen, denk aan:

Beste keuze 2022
CO2 sensor voor binnenlucht

Om de kwaliteit van zorg te verbeteren en efficiënter te maken, zijn slimme producten onmisbaar. Samen met Airthings ontwikkelde T-Mobile een range aan sensoren die de luchtkwaliteit in kaart brengen, zoals CO2, luchtvochtigheid, vluchtige stoffen en fijnstof. Door de snelle en draadloze connectiviteit weet je precies wanneer het tijd is om te ventileren (en wanneer niet) of om de temperatuur bij te stellen. Benieuwd naar onze connectiviteitsoplossingen voor de gezondheidszorg?

Airthings Wave Plus 2

Lees en leer meer over connectiviteitsoplossingen voor de zorg

e-book

Microsoft Teams voor Admins

Microsoft Teams voor Admins: Weet jij al wat je allemaal met Microsoft Teams kan doen? Er is heel veel mogelijk, dus we schreven een e-book speciaal voor admins in de zorg, laat je inspireren.

e-book

Bereikbaar in onzekere tijden

Bereikbaar in onzekere tijden: Het plotselinge thuiswerken zorgde voor grote uitdagingen. Want hoe blijf je in contact met elkaar, patiënten, klanten en leveranciers? In dit e-book hebben wij een aantal herkenbare praktijkcases voor je verzameld.

Inspiratie

Meer weten over connectiviteit in de zorg? Hoe pakken andere klanten van ons dit aan? Je ziet en leest er hieronder alles over. 

Naar de case
Reference case

Cello Zorg

Naar het e-book
IT Guide

Cloudtelefonie

Neem contact op

Wil je meer weten over de connectiviteitsoplossingen voor organisaties in de zorg? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek, toegespitst op jouw uitdagingen en wensen.

Bedankt voor de interesse deze dienst van T-Mobile

We gaan er voor zorgen dat jouw aanvraag bij de juiste persoon terecht komt. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Oeps!

Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Bedrijfsnaam:

KVK-nummer:

Plaats: