Kom naar onze T-Mobile Klantendag

De T-Mobile Klantendag '17

Dat de wereld in een steeds sneller tempo verandert, is voor iedereen inmiddels duidelijk. Technologische ontwikkelingen zoals AI, Robots, Sensors, 5G en IoT hebben grote impact op onze organisaties. Een gevolg is zeker: Digitale Transformatie staat garant voor nieuwe kansen.

Op de T-Mobile Klantendag op donderdag 23 november die kosteloos is voor genodigden, belichten we samen met sprekers, onze partners én aan de hand van showcases wat digitale ontwikkeling voor uw bedrijf kan betekenen. Als verantwoordelijke voor telecom, mobility, business development, cyber security, IoT of ICT, kunt en wilt u deze dag niet missen. Verrijk uw digitale kennis, verbreed uw visie en versterk uw zakelijke netwerk met onze partners, peers en collega’s.

Inschrijven voor de klantendag is helaas niet meer mogelijk. Wilt u er toch graag bij zijn? Neem dan contact op met Ben Smit via 06-52621281 of stuur een e-mail naar ben.smit@t-mobile.nl.


Maak kennis met de sprekers

Strategic B2B Marketing- en Social Media-expert Richard Bordes

Richard Bordes

Vanuit visie, motivatie en met een ander geluid schudt lawaaimaker Richard Bodes een nieuw geluid op. De Strategic B2B Marketing- en Social Media-expert neemt u mee door de megatrends van de komende jaren.

Vice President Digital & Development Boris van Beek

Boris van Beek

Onze Vice President Digital & Development en pionier in Digitale Transformatie, Boris van Beek, spreekt tijdens de Klantendag over de snelle veranderingen in het digitale bedrijfsleven anno nu.

Trendwatcher en Topspreker Peter Ros

Peter Ros

Trendwatcher en topspreker Peter Ros spreekt tijdens de Klantendag over zijn visie en hoe de samenleving kan profiteren en gebruikmaken van ontwikkelingen op gebied van Digitale Transformatie.

Technology Strategist Richard Marijs

Richard Marijs

Onze Technology Strategist en meesterbrein achter ons IoT-netwerk Richard Marijs vertelt u alles over 5G. Waar staan we nu, waar gaat de technologie ons brengen en waar gaat deze naartoe?

Innovation Manager Ewout Karel

Ewout Karel

Onze fundamentele spil van innovatie, Ewout Karel, zet het creëren van nieuwe ervaringen centraal in al zijn doen. De Innovation Manager verbreedt tijdens de Klantendag uw kennis rondom IoT.

Directeur Sales B2B Martijn Teekens

Martijn Teekens

Welke ontwikkelingen kunt op de korte en middellange termijn van ons verwachten? Martijn Teekens, onze Directeur Sales B2B, neemt u mee door de T-Mobile Roadmap van nu tot 2018.

/ Senior Manager Smart City & Digital Infrastructures at PwC

Marieke Fijnvandraat

Bij smart cities gaat het om een integrale visie op de stedelijke ontwikkeling’, legt Marieke Fijnvandraat van PwC uit. Zij is gespecialiseerd in innovatie- en netwerkstrategie en al in een vroeg stadium betrokken bij het smart-cityprogramma van Den Haag.

Spreek met onze partners

In DeFabrique in Utrecht vindt u op de Klantendag een Business Square. Op dit plein zullen onze partners Mitel, MobileIron, Wandera, Eurofiber en Huawei de tijd en ruimte nemen om u bij te praten over hun nieuwste producten en diensten

 
Programma
 

09.30 uur Ontvangst, registratie & koffie
 
10.00 uur

- Opening Richard Bordes
- Digital Transformation volgens T-Mobile door Boris van Beek
- Customer show case door Osman Ekinci & Samsung
- Customer showcase Peter Gijzenberg
- Cloud & Clear door Michiel Volk & Mitel
- Uw toekomst in de wereld van IoT door Ewout Karel

 
11.30 uur Korte Pauze @ the Business Square
 
12.00 uur - 5G primeur en aankondiging unieke samenwerking (TechCity) met Huawei voor netwerk innovaties/ontwikkelingen door Richard Marijs
- Wat gaat 5G ons brengen en hoe, door Eurofiber, Huawei en Richard Marijs
 
13.00 uur Lunch @ the Business Square
 
14.00 uur - Keynote Trends & Challenges Digitale Transformatie Peter Ros
- Wat zijn de uitdagingen bij Smart City concepten door Marijke Fijnvandraat (PWC) en Richard Marijs
- The T-Mobile Roadmap door Martijn Teekens & Boris van Beek
- De laatste ontwikkelingen op het gebied van Cyber- & Mobile security door Wandera & Lookout
- Wrap up met Martijn Teekens
 
15.30 uur Networking @ the Business Square
 
17.00 uur Afsluiting