Kom naar onze T-Mobile Klantendag

T-MOBILE KLANTENDAG 1 NOVEMBER 2018

Vorig jaar hebben wij met groot succes onze eerste Klantendag georganiseerd. Dit jaar belooft nog beter te worden en nodigen wij jou als klant dan ook van harte uit om bij deze inspirerende dag aanwezig te zijn! Dit keer zal de Klantendag in het teken staan van ondernemerschap, waarbij innovatie centraal staat om succesvol te kunnen groeien en samenwerking key is. Dit alles onder leiding van Leonie ter Braak, die met haar journalistieke ervaring bij WNL met een knipoog zal inspelen op de actuele innovatieve vraagstukken die bij jullie als ondernemers spelen.

Samen tot oplossingen komen tijdens de Connectathon

Tijdens deze inspirerende dag gaan we samen tot oplossingen komen voor innovatieve vraagstukken. Dit benadrukken wij door middel van een nieuw concept: de Connectathon. Tijdens de Klantendag is er de gelegenheid om jouw bedrijfsvraagstukken of innovatieve ideeën kenbaar te maken en op een unieke manier te laten behandelen in onze Connectathon. Deze vindt ‘live’ plaats op de Business Square. Heeft jouw organisatie een vernieuwende uitdaging? Laat het ons weten via www.futurelab.community/connecthaton en maak gebruik van deze unieke gelegenheid. De meest uitdagende cases worden behandeld door een groep specialisten en maken kans op een gratis implementatie van de bedachte oplossing!

Actuele vraagstukken over digitale transformatie

Naast de Connectathon zal Leonie ons meenemen langs verschillende actuele vraagstukken die opkomen bij onze klanten. Wij zullen je vragen beantwoorden en inspireren op het gebied van Leiderschap in Digitale Transformatie, IoT, de ontwikkeling van geïntegreerde Communicatie en Security. Dit doen wij samen met onze partners, klanten en inspirerende sprekers. Zo zal onder andere Mattias Ohde van Soluno, de grootste onafhankelijke Cloud en Unified Communications organisatie in Scandinavië, ons meenemen in het vooruitstrevende verhaal van de huidige Zweedse markt. Daarnaast zal Flash PMN ons een beeld geven van de huidige en toekomstige oplossingen op het gebied onze veiligheid. We staan niet alleen stil bij de ontwikkelingen van ondernemend-Nederland, maar geven ook aandacht aan onze eigen ontwikkelingen binnen T-Mobile. Dit is de kans om al je vragen aan ons te stellen. Wij rekenen erop je te mogen verwelkomen in de Onderzeebootloods en elkaar te inspireren tot nieuwe innovaties. Want alleen kun je niks, maar samen kun je alles!

De Klantendag wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners die gedurende de Klantendag hun producten en diensten in woord en beeld etaleren op onze Business Square.

Programma 1 november 2018

9:15 uur Inloop
 
10.00 uur

Welkom & Opening door Gastvrouw Leonie ter Braak
Connectathon

Thema #1: Op welke manier voer ik Leiderschap ten tijde van Digitale Transformatie?
Thema #2: Wat is het toekomstbeeld van mijn organisatie door de innovatieve mogelijkheden die IoT biedt?

 
13.00 uur Lunch
 
14.00 uur

Connectathon

Thema #3: Wat zijn de hedendaagse mogelijkheden van geïntegreerde communicatie?

Thema #4: Hoe waarborgen we de veiligheid van de organisatie in het veranderende digitale tijdperk?

Finale

 
16.00 uur Wrap up met Martijn Teekens & Netwerkborrel
 
17.30 uur Eind

Onjuiste ingave:
* verplicht veld

Schrijf je in voor de T-Mobile Klantendag 2018

Voor meer informatie, ook m.b.t. aanpassing van je (privacy)instellingen, verwijzen we je graag naar ons Privacy Statement.