MB-aanvuller

De tijdelijke internetbundel voor als u dat nodig heeft

Wat is MB-aanvuller?

Met een MB-aanvuller kunnen u of uw medewerkers eenvoudig en flexibel MB’s kopen als dat nodig is. Met een MB-aanvuller is het vooraf duidelijk wat u betaalt voor mobiel internet als u dit gaat gebruiken of als uw vaste internetbundel op is en u weer op volle snelheid wilt internetten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Daarnaast geeft de MB-aanvuller ook direct inzicht in het gebruik.

Voordelen van de MB-aanvuller

  • Tijdelijke internetbundel voor een vast bedrag
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • 24/7 inzicht in uw actuele verbruikstatus, zonder in te loggen
  • U bepaalt zélf of u de MB-aanvuller nodig heeft
  • Goedkoper internetten dan betalen per MB
Extra MBs voor u en uw medewerkers

MB-aanvuller eenvoudig in gebruik

De MB-aanvuller staat standaard voor iedereen aan. Het werkt eenvoudig: als u per MB betaalt en voor het eerst in de factuurmaand MB’s gaat gebruiken of als uw vaste internetbundel op is en uw snelheid is verlaagd, stuurt T-Mobile automatisch een sms met een link naar een mobiele pagina, waar een MB-aanvuller kan worden gekocht. Daarmee kan direct voordelig en snel internet gebruikt worden tot de nieuwe factuurmaand ingaat of de MB-aanvuller is verbruikt.

MB-aanvuller beheren

De MB-aanvuller staat automatisch aan zodat elke medewerker zelf een MB-aanvuller kan activeren. U kunt deze functie uitzetten in T-Mobile Beheer. De MB-aanvuller kan ook verkregen worden via onze klantenservice.

Ga naar T-Mobile Beheer

Welke MB-aanvuller is beschikbaar en wat zijn de kosten?

Per abonnement zijn er verschillende MB-aanvullers beschikbaar. De prijs is afhankelijk van het abonnement en/of het gebruik van een internetbundel. Bekijk de prijslijst voor de verschillende opties.

Hoe kan ik MB-aanvuller kopen?

Als u gebruikmaakt van mobiel internet op een smartphone ontvangt u een sms met een link naar de mobiele pagina voor MB-aanvuller. Gebruikt u een tablet, dan kan het zijn dat u een pop-up krijgt. T-Mobile stuurt automatisch een sms met een link naar de mobiele pagina voor MB-aanvuller, waar een MB-aanvuller kan worden gekocht. 

Hoe kan ik de kosten van MB-aanvuller terugzien?

De kosten van MB-aanvuller kunt u terugvinden in de belstatus of op uw factuur.

Wat is de snelheid van een MB-aanvuller?

De snelheid van de MB-aanvuller is altijd gelijk aan de snelheid die u gewend bent voor mobiel internet voordat uw snelheid wordt verlaagt of de snelheid die u heeft als u betaalt per MB.

Hoe lang is een aangekochte MB-aanvuller geldig?

Een MB-aanvuller is geldig tot het begin van de nieuwe factuurmaand. U ontvangt bij ingang van de nieuwe factuurmaand uw standaard bundel of als u betaalt per MB kunt een nieuwe MB-aanvuller aankopen. Het resterende tegoed van de MB-aanvuller komt te vervallen als uw nieuwe factuurmaand ingaat.

Waarom kan ik geen MB-aanvuller kopen?

Het kan zijn dat uw telecommanager de mogelijkheid voor het aankopen van een MB-aanvuller voor u heeft gedeactiveerd, neem  contact op met uw telecom manager.

Hoe zet ik MB-aanvuller aan- of uit voor mijn medewerkers?

U kunt de MB-aanvullers aan- of uitzetten via T-Mobile Beheer.