Mobiele Wi-Fi Hotspot

Altijd en overal veilig online met tablet en laptop

Gebruikt u uw tablet of laptop om onderweg te internetten en te e-mailen? Als u geen simkaart heeft, bent u aangewezen op (openbare) en onveilige Wi-Fi-netwerken.

Veilig online werken kan altijd en overal met Mobiele Wi-Fi HotSpot van T-Mobile. Daarmee beschikt u namelijk over uw eigen draadloze internetverbinding. Beveiligd, snel en voor een vast bedrag per maand.

Mobiel WiFi 4G Huawei

Voordelen Mobiele Wi-Fi Hotspot:

  • Altijd en overal online werken
  • Werken via een beveiligde verbinding
  • Nooit meer afhankelijk zijn van externe Wi-Fi-netwerken
  • Vast bedrag per maand, geen verrassingen achteraf
  • Bestel op 0800-8102

Hoe werkt het?

Het mobiele Wi-Fi-toegangspunt is een lichte, compacte router met een simkaart. Die verbindt uw tablet of laptop automatisch met het T-Mobile netwerk. Uw persoonlijke Wi-Fi-netwerk is beveiligd met een zelfgekozen wachtwoord. U kunt meerdere apparaten tegelijk aansluiten.

T-Mobile 4G: sneller en stabiel internet

Met de Mobiele Wi-Fi Hotspot maakt u gebruik van het nieuwe T-Mobile 4G-netwerk. Met 4G heeft u maximale snelheid tot 150 Mpbs*, stabiel netwerk en geen onverwachte internetkosten. Vanaf eind oktober hebben we landelijke 4G-dekking. Dit betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont en kan profiteren van supersnel 4G. En we zijn nog niet klaar. Ook na oktober blijven we ons netwerk verbeteren. Eind 2015 is het 4G-dekkingspercentage zelfs 99%. Samen met ons vernieuwde 3G-netwerk levert dit versterkte dekking op voor zowel bellen als mobiel internet.

*Snelheid is afhankelijk van uw abonnementsvorm en type laptop of tablet. Wilt u weten waar u in Nederland 4G nu al kunt gebruiken, kijk hiervoor op onze dekkingskaart.

Klantervaringen

Gemeente Utrecht: 'Overal veilig online werken'


‘Onze medewerkers bezoeken regelmatig GGZ-instellingen voor overleg. Om efficiënter te werken beschikken ze over een tablet met Wi-Fi (zodat ze ook onderweg online kunnen zijn). Als overheidsinstelling is er vaak sprake van vertrouwelijke informatie. Juist daarom is het belangrijk dat het internet verkeer niet gelezen kan worden. Gebruikmaken van open Wi-Fi-netwerken is dan geen optie en op locatie is er niet altijd een optimale dekking of zijn de wachtwoorden niet voorhanden.

Dat is de reden dat wij als gemeente hebben gekozen voor Mobiele Wi-Fi HotSpots van T-Mobile. Zo werkt iedereen veilig online op zijn persoonlijke Wi-Fi-netwerk.


Granny's Finest: 'betrouwbare verbinding voor onze app'

Granny’s Finest brengt in Nederland talentvolle jonge modeontwerpers samen met breiende 65+’ers. Onze enthousiaste “grannies” breien in clubverband wollen mutsen, sjaals en andere kledingstukken. De patronen en materialen worden van tevoren besteld via de Granny’s Finest website.

Onze begeleiders beschikken over een tablet. Daarmee kunnen op de club brei-ervaringen worden uitgewisseld via de app. Ook sommige van de de “grannies” gebruiken namelijk tablets. Op sommige locaties is er echter vaak geen Wi-Fi dekking. Juist dan is het handig om gebruik te kunnen maken van de Mobiele Wi-Fi Hotspot van T-Mobile, zodat iedereen bij de club toch altijd online is. Tijdens de club zijn ook de aanwezige “grannies” via de Mobiele WiFi online, met een wachtwoord dat ze al kennen.


Foto: Albers

Welk abonnement past het beste bij uw mobiele internetgebruik?

Hoe werkt u buiten het kantoor? Zo nu en dan mail checken Dagelijks mail checken met bijlagen Vaak online + streamen Altijd online, presentaties en films streamen
Abonnement
Soms 300 MB
Regelmatig 1 GB
Vaak 2.5 GB
Altijd 10 GB
Normaal maandbedrag
€ 10,-
€ 17,50
€ 25,-
€ 40,-
Maximale down-/upload snelheid in Mbps
50/25
100/50
120/50
120/50

Neem telefonisch contact op met T-Mobile of uw T-Mobile Business Partner voor de actuele korting.


Vast bedrag per maand

Kies het abonnement met de bundel die het beste past bij uw mobiele internetgebruik. U betaalt een vast bedrag per maand, zonder verrassingen achteraf.
Na het bereiken van uw datalimiet wijzigt de snelheid automatisch naar 128/64 Kbps. Met deze snelheid kunt u nog steeds onbeperkt whatsappen en e-mailen.

Reset uw tegoed en snelheid

Om toch weer met de volledige snelheid te internetten kunt u op t-mobile.nl/verbruik of via T-Mobile Beheer uw tegoed en snelheid resetten. Dat kost € 4,20 per reset.Bij de 10 GB bundel is het niet mogelijk om uw snelheid te resetten. Hier krijgt u inzicht in uw internetsnelheid. In plaats daarvan kunt u ook gebruik maken van MB-aanvullers.Contact

Telefonisch

Bel 0800-8102 voor direct een persoonlijk advies
Gebeld worden voor een passend aanbod?

T-Mobile Shop

Krijg een persoonlijk advies in een van onze winkels.

Online verlengen

Heeft u een abonnement met 1 aansluiting?
Dan kunt u snel en eenvoudig online verlengen.

T-Mobile Business Partner

Breng een een bezoek aan een T-Mobile Business partner.