Mobiele Wi-Fi Hotspot

Altijd en overal veilig online met tablet en laptop

Gebruikt u uw tablet of laptop om onderweg te internetten en te e-mailen? Als u geen simkaart heeft, bent u aangewezen op (openbare) en onveilige Wi-Fi-netwerken.

Veilig online werken kan altijd en overal met Mobiele Wi-Fi HotSpot van T-Mobile. Daarmee beschikt u namelijk over uw eigen draadloze internetverbinding. Beveiligd, snel en voor een vast bedrag per maand.

Mobiel WiFi 4G Huawei

Voordelen Mobiele Wi-Fi Hotspot:

  • Altijd en overal online werken
  • Werken via een beveiligde verbinding
  • Nooit meer afhankelijk zijn van externe Wi-Fi-netwerken
  • Vast bedrag per maand, geen verrassingen achteraf
  • Bestel op 0800-8102

Hoe werkt het?

Het mobiele Wi-Fi-toegangspunt is een lichte, compacte router met een simkaart. Die verbindt uw tablet of laptop automatisch met het T-Mobile netwerk. Uw persoonlijke Wi-Fi-netwerk is beveiligd met een zelfgekozen wachtwoord. U kunt meerdere apparaten tegelijk aansluiten.

T-Mobile 4GMAX: sneller en stabiel internet

Met de Mobiele Wi-Fi Hotspot maakt u gebruik van het nieuwe T-Mobile 4G-netwerk. Met 4GMAX heeft u maximale snelheid tot 120 Mpbs*, stabiel netwerk en geen onverwachte internetkosten. Eind dit jaar heeft T-Mobile 4G-dekking in de hele Randstad en de top 20 steden van Nederland. Wanneer 4G niet beschikbaar is maakt u automatisch gebruik van het 2G of 3G netwerk.

*Snelheid is afhankelijk van uw abonnementsvorm en type laptop of tablet. Wilt u weten waar u in Nederland 4G nu al kunt gebruiken, kijk hiervoor op onze dekkingskaart.Welk abonnement past het beste bij uw mobiele internetgebruik?

Hoe werkt u buiten het kantoor? Zo nu en dan mail checken Dagelijks mail checken met bijlagen Vaak online + streamen Altijd online, presentaties en films streamen
Abonnement
Soms 300 MB
Regelmatig 1 GB
Vaak 2.5 GB
Altijd 10 GB
Normaal maandbedrag
€ 10,-
€ 17,50
€ 25,-
€ 40,-
Maximale down-/upload snelheid in Mbps
50/25
100/50
120/50
120/50

Neem telefonisch contact op met T-Mobile of uw T-Mobile Business Partner voor de actuele korting.


Vast bedrag per maand

Kies het abonnement met de bundel die het beste past bij uw mobiele internetgebruik. U betaalt een vast bedrag per maand, zonder verrassingen achteraf.
Na het bereiken van uw datalimiet wijzigt de snelheid automatisch naar 128/64 Kbps. Met deze snelheid kunt u nog steeds onbeperkt whatsappen en e-mailen.

Reset uw tegoed en snelheid

Om toch weer met de volledige snelheid te internetten kunt u op t-mobile.nl/verbruik of via T-Mobile Beheer uw tegoed en snelheid resetten. Dat kost € 4,20 per reset.Bij de 10 GB bundel is het niet mogelijk om uw snelheid te resetten. Hier krijgt u inzicht in uw internetsnelheid. In plaats daarvan kunt u ook gebruik maken van MB-aanvullers.Contact

Telefonisch

Meer informatie of bestellen 0800-8102
Gebeld worden voor een passend aanbod?

T-Mobile Shop

Krijg een persoonlijk advies in een van onze winkels.

Online vernieuwen

Heeft u een abonnement met 1 aansluiting?

T-Mobile Business Partner

Breng een een bezoek aan een T-Mobile Business partner.