Zeker zakendoen met onze zakelijke oplossingen

Met onze zakelijke oplossingen wordt het mogelijk om het contact tussen uw klanten en u effectiever en efficiënter in te richten. Iedere oplossing is dusdanig opgebouwd dat het uw bereikbaarheid vereenvoudigt en versnelt. Elke zakelijke oplossing is naar wens bij te stellen. We geven u de keuze, zodat iedere oplossing aansluit bij de werksituatie van uw collega's en u.

Wilt u meer weten over onze oplossingen en wat dat voor uw collega's en u kan betekenen?

Plan een afspraak

Of bel 0800-8102
Zakelijk bellen via de cloud

Zakelijk bellen via de cloud

Met Cloud & Clear belt u via het internet met uw klanten en collega’s. U kunt kiezen uit 4 profielen die uw zakelijk belverkeer optimaliseren. Ieder profiel is zodanig ingericht dat het aansluit op de verschillende werksituaties.

Lees meer
Integreer uw zakelijke telefonie

Integreer uw zakelijke telefonie

Met Vast Mobiel Integratie wordt bellen met uw klanten en collega’s een stuk eenvoudiger. U kunt uw telefoonverkeer doorverbinden of doorschakelen, gratis bellen met uw collega’s binnen Nederland, of bereikbaar zijn op één nummer.

Lees meer
Zakelijk glasvezel voor productief zakendoen

Snelle en stabiele internetverbinding

Door zakelijk glasvezel internet te nemen, voorziet u uw collega´s en u van een snelle, stabiele internetverbinding. Grote bestanden zoals rapporten en onderzoeken zijn in een oogwenk verzonden via het netwerk van onze partner Eurofiber. Deze dienst is schaalbaar. U ontvangt dus altijd de gewenste snelheid, die u op dat moment nodig heeft.

Lees meer
De slimme verbinding tussen machines en apparaten

Machine-to-machine (IoT)

Met machine-to-machine geeft u uw apparaten toegang tot het internet. Door dit toe te passen, laat u uw apparaten zelfstandig met elkaar communiceren. Hierdoor werken uw collega’s en u vele malen efficiënter. Zo is het mogelijk om processen te automatiseren en uw apparaten op afstand te beheren.

Lees meer

Vind altijd een zakelijke oplossing die bij uw situatie past.

Plan een afspraak