Met zakelijk glasvezel gaat u productiever de toekomst in

De digitale behoeftes van uw klanten, collega’s en u groeien. Klantcontact verloopt via videogesprekken. Collega’s werken vanuit thuis of op locatie. Bestanden bewaart en deelt u via de cloud. Door het zakelijke glasvezel internet van onze partner Eurofiber, behoren trage verbindingen tot het verleden. 

  • Consistente internetsnelheid en gegarandeerde bandbreedte
  • Symmetrische verbinding: gelijke upload- en downloadsnelheid
  • Toekomstbestendige oplossingen en infrastructuur
  • Betrouwbaar en flexibel verbonden: één verbinding voor meerdere diensten

Wilt u meer weten over het verbinden van uw bedrijf met het beste zakelijke glasvezel? Plan een afspraak in.

Plan een afspraak

Of bel 0800-8102

Wilt u ook zakelijk glasvezel? Doe dan de postcodecheck!


Consistente internetsnelheid met zakelijk glasvezel

Consistente internetsnelheid

Door het zakelijke glasvezelnetwerk van Eurofiber, bent u vertrouwelijk verbonden én verstuurt u grote bestanden in een oogwenk. Daarbij is het ook mogelijk om een redundante verbinding aan te leggen. Dit houdt in dat we een extra glasvezelverbinding aanleggen op uw locatie. Wegvallende of tragere verbindingen voorkomen we hiermee.

Gelijke upload- en downloadsnelheid met zakelijk glasvezel

Gelijke upload- en downloadsnelheid

Met het zakelijke glasvezel internet van onze partner Eurofiber houdt u aan het einde van uw werkdag meer tijd over. Grote bestanden zoals rapporten en onderzoeken verzendt u even snel als u ze ontvangt. Dit komt door de symmetrische bandbreedte van de verbinding. Upload- en downloadsnelheden zijn door deze glasvezelverbinding gelijk aan elkaar.

Toekomstbestendige oplossingen met zakelijk glasvezel

Toekomstbestendige oplossingen

Samen met Eurofiber kijken wij naar de meest passende oplossing voor uw collega’s en u. We adviseren de beste oplossing die past bij uw wensen. Niets is echter in steen gegrift. Wilt u in de toekomst bijvoorbeeld liever een privénetwerk of hogere internetsnelheden? Dat kan! Ons zakelijk glasvezel is schaalbaar en groeit met u mee.

Betrouwbaar verbonden met zakelijk glasvezel

Betrouwbaar verbonden

Het Network Monitoring Center van Eurofiber waakt 24 uur per dag over het netwerk en uw verbinding. Door de hoge uptime bent u altijd verbonden met uw klanten en collega’s. Problemen worden opgelost voor ze hinder veroorzaken. Mocht er door interne of externe factoren alsnog een storing ontstaan, dan wordt deze binnen 8 uur verholpen.

Met zakelijk glasvezel internet bent u klaar voor de toekomst.

Plan een afspraak