Oplossingen op maat voor uw bedrijf

Kies voor een oplossing die helemaal afgestemd is op uw bedrijf. Haal samen met ons het meest uit uw zakelijke telefonie en internetverbinding. Of u nu één of meerdere vestigingen heeft, wilt profiteren van een geïntegreerde oplossing voor mobiel én vast, wilt bellen via de cloud of gebruikmaakt van Internet of Things (Machine-to-Machine). Onze collega en uw vaste contactpersoon helpt u graag verder.

  • Advies over zakelijke (telefonie) oplossingen
  • Een gecertificeerde projectmanager als vast aanspreekpunt tijdens grote migraties
  • Begeleiding bij uitleveren van nieuwe simkaarten en hardware
  • Persoonlijk accountteam dat u dagelijks kunt bereiken

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Kom met ons in contact.

Plan een afspraak

Of bel 0800-8102

Hét zakelijk abonnement voor middenzakelijk

Met ons zakelijke abonnement T-Mobile @Work zijn uw collega’s en u altijd bereikbaar. Voor elkaar en voor uw klanten. In NL, de EU én in de USA. Waar dan ook. Bij dit zakelijke abonnement kunt u standaard onbeperkt bellen. Zelf bepaalt u hoeveel GB’s uw collega’s en u willen: van 1 GB tot Unlimited. Lees meer


Onze klanten aan het woord


Onze partners

Met een eigen glasvezelnetwerk en datacenter biedt Eurofiber een toekomstbestendig en veilige internetverbinding. Door de hoge uptime van het netwerk, bent u altijd verbonden met uw klanten en collega’s.

Lees meer

Onze partner Mitel

Onderneem via de cloud en open nieuwe deuren. Door het portfolio dat bestaat uit telefoniesystemen en eenvoudige samenwerkmogelijkheden, streeft Mitel ernaar om organisaties met elkaar te verbinden.

Lees meer


Zij gingen u voor

Onze zakelijke oplossingen voor uw bedrijf

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Kom met ons in contact.

Plan een afspraak