Machine-to-Machine

De slimme verbinding tussen machines en apparaten

M2M oftewel Machine-to-Machine communicatie is het draadloos uitwisselen van informatie tussen machines en apparaten. Het is nauw verwant aan bijvoorbeeld de Internet of Things (IoT). Daarmee worden scenario's in kaart gebracht en gegevens uitgewisseld van zaken om ons heen, van productiemachines tot alledaagse voorwerpen.

Wilt u weten wat ons IoT-netwerk voor u kan betekenen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak


Start-ups

T-Mobile stimuleert innovatie door krachten te bundelen met start-ups. Met een laagdrempelige instap tegen lage kosten bent u in de gelegenheid om te testen en uw product verder te ontwikkelen. Wij helpen u graag mee in deze ontwikkeling.

Valentijn de Jong


Valentijn de Jong
Mede-eigenaar YEP (Your EHealth Platform)
“Door met T-Mobile onze krachten te bundelen zien wij meer mogelijkheden om de groei van onze producten, diensten en toepassingen op het gebied van eHealth te versnellen en te vergroten”

Mark Brands


Mark Brands
Mede-eigenaar van YEP
“YEP stelt mensen in staat meer grip te krijgen op hun eigen gezondheid en vitaliteit, faciliteert mantelzorgers en zal de zorg ingrijpend kunnen verbeteren."


Solution Partners

T-Mobile biedt de mogelijkheid om producten op markten te brengen, waar u nog geen voet aan de grond heeft, om zo uw afzetgebied te vergroten. U maakt daarbij gebruik van het internationale netwerk van Deutsche Telecom. Co-marketing staat daarbij centraal.

Harald Treur
Directeur ITmobile
“De samenwerking met T-Mobile is voor ons van bijna strategisch belang. Dankzij het robuuste netwerk en de wereldwijde dekking van T-Mobile kunnen onze klanten altijd bouwen op correcte data, waar ter wereld hun medewerkers ook zijn.”

Peter Derks
Directeur Mopas Monitoring Systems
“De betrouwbaarheid van onze systemen hangt enorm af van de betrouwbaarheid van de verbindingen. Met T-Mobile hebben wij niet alleen die zekerheid maar hebben wij ook een grote dekking binnen Europa en ook daarbuiten.”


Grootzakelijk en multinationals

Onze M2M-specialisten begrijpen hoe uw logistieke keten eruit ziet en hoe belangrijk het lokaliseren van medewerkers is. Zij adviseren u over de beste oplossing voor uw onderneming, zodat u zich bezig kan houden met uw klanten.

Gertske de Bruijn


Gertske de Bruijn
RWS Verkeers- en Watermanagement
“Met de komst van Drone technologie kunnen we filevorming beperken of voorkomen, actuelere verkeersinformatie bieden en incidenten nog sneller afhandelen.”

Samen met AMP heeft T-Mobile de mobiele smartcase ontwikkeld om op locatie gegevens van klanten te controleren.