De integratie van uw vaste en mobiele telefonie

Als ondernemer maakt u vaak gebruik van zakelijke telefonie. Zowel via de vaste lijn als uw mobiele telefoon belt u met uw netwerk. Met Vast Mobiel Integratie integreert u uw mobiele en vaste telefonie en heeft uw mobiele telefoon de voordelen van vast en vice versa. Meer weten? Bekijk de brochure.

  • De voordelen van vaste telefonie op uw mobiele telefoon
  • Geen verplichte afname van mobiele of vaste telefonie
  • Contact via een persoonlijk team
  • Zonder kosten bellen met collega’s binnen Nederland
  • Bellen en gebeld worden op één nummer

Wilt u meer weten over wat onze Vast Mobiel Integratie voor uw collega's en u kan betekenen?

Plan een afspraak

Of bel 0800-8102

De voordelen van vaste zakelijke telefonie op uw mobiele telefoon

De voordelen van vaste telefonie op uw mobiele telefoon

Door uw vaste en mobiele telefonie te integreren, wordt zakelijk bellen een stuk eenvoudiger. Functies van de vaste telefoon zijn er namelijk ook voor uw mobiele telefoon. Denk aan het starten van groepsgesprekken met maximaal 5 andere gespreksdeelnemers, doorschakelen en doorverbinden, of het bekijken en begrenzen van inkomende en uitgaande telefoongesprekken.

Geen verplichte afname met onze zakelijke telefoon-integratie

Geen verplichte afname van mobiele en vaste telefonie nodig

Het prettige van onze Vast Mobiel Integratie is dat u zelf bepaalt wat u afneemt. Het integreren van uw vaste en mobiele telefoon is namelijk ook mogelijk als u alleen mobiele telefonie afneemt. U hoeft uw telecommunicatie dus niet in een keer door ons te laten verzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen telefooncentrale blijven gebruiken. Nieuwe apparatuur hoeft u dus niet aan te schaffen.

Een persoonlijk team wat uw zakelijke telefonie verzorgt

Een persoonlijk team dat voor, tijdens en na de overstap voor u klaarstaat

Om de overstap zonder slag of stoot te laten verlopen, zetten we een team in dat het proces van begin tot eind begeleidt. Dit team zal zich buigen over de integratie van uw vaste en mobiele telefonie. Door middel van een intakegesprek kijken naar de meest passende oplossing voor uw collega’s en u. Na de overstap kunt u ook bij dit team terecht voor vragen.

Zakelijke telefonie zonder extra kosten

Zonder kosten bellen met uw collega’s binnen Nederland

Wanneer u uw vaste en mobiele telefonie integreert bij ons, kunt u gratis zakelijk bellen binnen Nederland. Dit kan ook wanneer een andere partij uw vaste telefonie verzorgt. Zo bespaart u onderlinge belkosten: van vast naar vast, van vast naar mobiel, van mobiel naar vast of van mobiel naar mobiel.

Zakelijke telefonie en bellen en gebeld worden op één nummer

Bellen en gebeld worden op één nummer

Deze functie is verkrijgbaar als u onze Mobiel & Vast Totaal afneemt. Hiermee worden uw vaste en mobiele telefoon geïntegreerd en gekoppeld. Wordt u op een van de nummers gebeld? Dan gaan beide telefoons over. Het gesprek voert u via de telefoon waarop u opneemt. U kunt ook instellen welk telefoonnummer ontvangers te zien krijgen wanneer u ze belt.

Wilt u ook overzichtelijk omgaan met uw zakelijke telefonie?

Maak dan vandaag een afspraak!

Plan een afspraak