BIJ T-MOBILE STAPPEN ALLE KLANTEN GRATIS IN OP 4G

Bij T-Mobile profiteert iedereen van 4G

Wij vinden dat al onze klanten van ons nieuwe 4G-netwerk moeten kunnen profiteren. Daarom krijgt iedereen met een geschikt toestel gratis toegang tot 4G en daarmee tot stabieler en sneller internet zonder extra kosten.

Afhankelijk van de datahoeveelheid die je hebt bij je abonnement,  zal de snelheid van 4G oplopen tot wel 50 Mb/s. Je hoeft dus geen duurder abonnement af te sluiten om in te kunnen stappen op 4G.

 

WAT IS 4G?

Wat is 4G eigenlijk en wat kun je ermee? 4G is de opvolger van 3G, de huidige standaard voor mobiel internet. 4G is de nieuwste technologie op het gebied van mobiel dataverkeer. Hierdoor is het netwerk stabieler en sneller. Je dagelijkse webpagina's bekijken, Facebook, of app gebruik wordt zo een stuk makkelijker. Met de allerhoogste snelheden van 4G (30 Mb/s en 50 Mb/s) wordt ook (hd) video kijken en het streamen van muziek zonder haperingen mogelijk. 


Sneller en stabieler internet met 4G

 

WAAR IS 4G BESCHIKBAAR?

Sinds november 2013 biedt T-Mobile 4G aan onze klanten. We zijn gestart in de grote steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Van daaruit volgt de rest van Nederland. Inmiddels heeft ongeveer de helft van onze klanten 4G op hun contractadres.

Met de postcodecheck kun je zien waar nu of in de komende maanden 4G beschikbaar is. Ben je T-Mobile klant, dan houden we je persoonlijk op de hoogte wanneer 4G in jouw omgeving beschikbaar wordt.

Postcode check

 


 

OVERZICHT INTERNET EN SNELHEDEN

Basissnelheid via 4G

INTERNET250 en 500 MB

TOT15 Mb/s


Geschikt voor e-mail, internet, Whatsapp, Facebook en Twitter, Apps en e-mail met bijlagen, muziek en videostreaming.

Allerhoogste snelheid via 4G

INTERNET1 en 2 GB

TOT30 Mb/s


Geschikt voor e-mail, internet, Whatsapp, Facebook, Twitter, Apps, e-mail met grote bijlagen, muziek en videostreaming, Cloud diensten, fotoalbum.

 

 

Naar abonnementen

 

INTERNET5 en 10 GB

TOT 50 Mb/s


Geschikt voor e-mail, internet, Whatsapp, Facebook, Twitter, Apps, e-mail met grote bijlagen, muziek en videostreaming, Cloud diensten, grote bestanden delen, HD Video, video vergaderen/ bellen.

 

Basissnelheid via 4G

iSmart 75, iSmart 100, iSmart 200

INTERNET1 & 1.5 GB

TOT14.4 Mb/s


Geschikt voor e-mail, internet, Whatsapp, Facebook en Twitter, Apps en e-mail met bijlagen, muziek en videostreaming.

Allerhoogste snelheid via 4G

iSmart 300

INTERNET1.75 GB

TOT30 Mb/s


Geschikt voor e-mail, internet, Whatsapp, Facebook, Twitter, Apps, e-mail met grote bijlagen, muziek en videostreaming, Cloud diensten, fotoalbum.

 


Voeg toe in My T-Mobile

 

iSmart 500

INTERNET2 GB

TOT 50 Mb/s


Geschikt voor e-mail, internet, Whatsapp, Facebook, Twitter, Apps, e-mail met grote bijlagen, muziek en videostreaming, Cloud diensten, grote bestanden delen, HD Video, video vergaderen/ bellen.

 

IK WIL DIRECT OVERSTAPPEN OP DE ALLERHOOGSTE SNELHEID

Heb je al een abonnement en wil je direct profiteren van de allerhoogste 4G-snelheden? Met een Stel Samen of Samengesteld abonnement stap je eenvoudig over via My T-Mobile. Heb je een ouder abonnement? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs bij een van onze T-Mobile verkooppunten. Zij helpen je graag verder.

Log in op My T-MobileInloggen op My T-Mobile


4G OP JE TABLET OF LAPTOP

Profiteer ook gratis van 4G op je tablet of laptop. Met Internet Soms stap je gratis in op de basissnelheid van 4G. Met internet Regelmatig,  Vaak en Altijd maak je direct gratis gebruik van de allerhoogste 4G-snelheden. Ook hier geldt dat je een internetstick/ laptop of tablet moet hebben die geschikt is voor 4G en waar de meest recente software op staat.

4G MET PREPAID

Ook met PrePaid van T-Mobile maak je automatisch gebruik van ons 4G-netwerk als je hier een geschikt toestel voor hebt. Mobiel internet met PrePaid wordt hiermee stabieler en de maximale snelheid kan op 4G makkelijker gehaald worden.Naar PrePaid

4G TELEFOONS

 

Als je smartphone nog niet geschikt is voor 4G, maar je wilt straks wel van het 4G netwerk gebruik kunnen maken dan kan je hier alvast rekening mee houden als je je abonnement verlengt met een nieuwe smartphone.

Apple iPhone 5s
Samsung Galaxy S5
Sony Xperia Z2

BEN JIJ KLAAR VOOR 4G?

Om gebruik te kunnen maken van 4G hebben we een checklist voor je gemaakt:


  • Voor 4G heb je een 4G geschikte telefoon nodig

  • Heb je de meest recente software op je telefoon?

  • Controleer of 4G beschikbaar is in jouw regio


ALTIJD DE LAATSTE SOFTWARE OP JE TELEFOON

Je ontvangt automatisch de laatste software op je telefoon. Als je deze hebt geïnstalleerd dan kun je direct gebruik maken van ons stabieler en snellere 4G-netwerk. Heb je op 18 november nog geen nieuwe software  ontvangen? Ga dan via de onderstaande link naar onze toestelhulppagina en lees hoe je je toestel alsnog hiervan kunt voorzien. 

Software update

GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

Ook als je gebruik gaat maken van het 4G netwerk hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten achteraf:

  • Met een Samengesteld of Zelf Samenstellen abonnement gratis toegang tot 4G en ben je onbeperkt online met een basissnelheid van 64Kb/s.
  • Met alle overige abonnementen, heb je gratis toegang tot 4G en met de onbeperkt internet voordeel bundel onbeperkt online met een basissnelheid van 64Kb/s. Wil je zeker weten of deze voordeelbundel actief is op jouw abonnement, ga dan naar My T-Mobile of neem contact op met de klantenservice.
  • Je kunt je datasnelheid bij elk abonnement eenvoudig weer resetten door middel van een sms, hier zijn wel kosten aan verbonden.
Geen onverwachte kosten

Meer informatie over 4G

4G de opvolger van 3G, de huidige standaard voor mobiel internet. 4G zorgt voor stabieler en sneller internet en in combinatie met onze aangekochte frequenties voor een betere dekking, binnen- en buitenshuis.

Met 4G is er minder schaarste in netwerkcapaciteit, waardoor klanten veel vaker en continue de minimaal benodigde/gevraagde bandbreedte krijgen voor dienstengebruik. Ook snelle respons tijden (lage latency, of ‘ping’) op het netwerk zorgen ervoor dat ‘real-time’ gebaseerde diensten (bv gaming, remote desktop, live tv) beter werken.

De internetsnelheid die je krijgt is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afstand tot de dichstbijzijnde zendmast, jouw type telefoon en de drukte op het netwerk. In het overzicht hieronder zie je wat je kan verwachten bij de maximale download snelheid op het 3G en 4G netwerk.

 

Download
     
Maximale snelheid  64 Kbps   15 Mbps  30 Mbps  50 Mbps
Praktische snelheid 4G  Gelijk aan maximale snelheid   8-15 Mbps   10-20 Mbps  15-30 Mbps 
Praktische snelheid 3G Gelijk aan maximale snelheid  2-5 Mbps  4-8 Mbps  4-8 Mbps


Upload
       
Maximale snelheid  64 Kbps  3 Mbps  15 Mbps   25 Mbps 
Praktische snelheid 4G  Gelijk aan maximale snelheid  2-3 Mbps   5-10 Mbps  5-15 Mbps 
praktische snelheid 3G  Gelijk aan maximale snelheid  1-2 Mbps  1-3 Mbps  1-3 Mbps


Bekijk onze Netwerk & Bereik pagina voor meer informatie over ons netwerk.

In het buitenland zult u nog gebruik maken van 2G of 3G netwerk. In de Verenigde Staten wordt het snelste 3G netwerk (HSPA+) aangeduid met 4G.