Geplande werkzaamheden aan het netwerk

Voor een betere dekking en sneller internet

Met je mobiele telefoon of tablet wil je overal en zonder problemen kunnen internetten, bellen en sms'en. Daarom investeert T-Mobile continu in de verbetering van de kwaliteit van haar netwerk. Met het netwerkprogramma 'Samen Meer Bereiken' moderniseren we ons complete netwerk.

We werken aan stabieler en sneller internet

Tijdens de netwerkmodernisatie vervangen we onze bestaande masten door nieuwe masten die geschikt zijn voor 4G. We verbeteren de capaciteit en de stabiliteit van ons netwerk en vergroten het bereik. Hierdoor krijgen onze klanten op veel meer plaatsen een betere ervaring met internet en bellen.

Wat houden de werkzaamheden in?

    We vervangen ons netwerk en voegen de nieuwste technologieën toe. Je profiteert daardoor van nog betere dekking binnens- en buitenshuis:
     
  • We vervangen de apparatuur op alle masten zodat we alle radiofrequenties kunnen gebruiken (inclusief UMTS900 waardoor het bereik binnenshuis verbetert).
  • We vervangen de antennes door nieuwe generatie antennes.
  • We vervangen de bestaande verbindingen tussen de masten en de centrales met glasvezelverbindingen.


T-Mobile voert de werkzaamheden per mast uit. Elke mast wordt ongeveer twee uur uitgezet, de masten in de buurt nemen het meeste mobiele verkeer dan over. Soms heb je tijdens, of vlak na de werkzaamheden, even last van storingen.

Na de werkzaamheden testen en optimaliseren we het netwerk uitgebreid. Ook dan kun je nog wat last hebben van kleine storingen of verminderde dekking. Na dit grootschalige onderhoud maak je gebruik van een van de modernste netwerken van Europa. Zo zijn we klaar voor de toekomst en daar profiteer jij van.

Wordt er in mijn buurt gewerkt aan het netwerk?

Hieronder kun je opzoeken of er op dit moment of binnenkort werkzaamheden plaatsvinden. We tonen zowel onderhouds- als modernisatiewerkzaamheden.

Voer een postcode of plaatsnaam in en vul een periode in de toekomst in om te controleren of er in die betreffende omgeving werkzaamheden aan het netwerk zijn.

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht