Waarom zakelijk glasvezel?

Supersnelle verbinding

Supersnelle verbinding

Gelijke download- en uploadsnelheid
Hoge uptime, altijd verbonden

Hoge uptime, altijd online

Zakelijk netwerk, minder storingsgevoelig
Af te stemmen op je werksituatie

Schaalbaar

Snel en makkelijk je bandbreedte verhogen

Totaalpakket zakelijk internet

T-Mobile heeft verschillende vast-mobiel integratie oplossingen die te combineren zijn met een zakelijke glasvezelverbinding. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing.

Vast-mobiel integratie

Vast-mobiel integratie

Is je telefooncentrale nog niet aan vervanging toe? Met onze vast-mobiel integratie oplossingen integreer je je bestaande telefooncentrale met de mobiele telefoons van je werknemers.

Cloud & Clear

Cloud & Clear

Ben je op zoek naar een oplossing waarmee je een koppeling kunt maken met eigen systemen van jouw bedrijf? Dan is onze maatwerk cloudoplossing Cloud & Clear met meer dan 500 bereikbaarheidsfuncties misschien interessant.

Data only abonnement

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel internetabonnement voor je laptop of tablet? Online in NL en de EU voor je klanten en collega’s via ons snelle netwerk. Je neemt de GB’s uit je abonnement gewoon mee over de grens, tot 20 GB in de maand. Kies een passende tablet uit en bepaal hoeveel GB's je bij je mobiele internetabonnement wilt: van 1 GB tot Unlimited data. 

Ontdek de voordelen van zakelijk glasvezel

De snelste verbinding

Een zakelijke glasvezelverbinding is de snelste en beste verbinding die mogelijk is. De basisversie van zakelijk glasvezel haalt snelheden tot 10 Mb/s. Voor bedrijven die nóg sneller willen is het mogelijk om verbindingen tot 10Gb/s op te zetten. Met zo’n verbinding verstuur je grote bestanden in een oogwenk, en kunnen videoconferenties probleemloos worden opgezet. Ook is het mogelijk om je ICT-omgeving in een datacenter te plaatsen. Denk aan data, maar ook applicaties of zelfs werkplekken. Met een glasvezel verbinding heb je real time toegang tot alle bestanden en software die je nodig hebt.

Gelijke upload- en downloadsnelheid

Zakelijk glasvezelinternet haalt niet alleen hoge snelheden, de uploadsnelheid is ook altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Hierdoor kan je op meerdere apparaten tegelijk bestanden delen, videoconferenties opzetten en gelijktijdig met online software werken. Voor het opslaan van grote bestanden in de cloud, of het delen van bestanden is niet alleen de downloadsnelheid, maar ook de uploadsnelheid belangrijk.

Schaalbare oplossingen

Een glasvezelverbinding is makkelijk en snel schaalbaar. Hoe snel je bedrijf ook groeit, je verbinding groeit probleemloos met je mee. Misschien heb je in de toekomst extra wensen, zoals meer bandbreedte, een privénetwerk, of een glasvezelring tussen je locaties. Onze accountmanagers kunnen je adviseren bij het uitbreiden en aanpassen van je netwerk.

Betrouwbaar verbonden

De glasvezelverbindingen van T-Mobile worden geleverd via het Eurofiber-netwerk. Dit netwerk is het enige in Nederland dat alleen door zakelijke partijen wordt gebruikt. Het netwerk is volledig ondergronds aangelegd, waardoor het minder storingsgevoelig is. De belangrijkste onderdelen van het netwerk zijn dubbel uitgevoerd. Al deze aspecten zorgen ervoor dat het netwerk een hoge beschikbaarheid heeft.

Laat je gegevens achter om in contact te komen met één van onze specialisten.

Optioneel

* Deze gegevens zullen we alleen gebruiken om je terug te bellen. Meer informatie over het gebruik en bewaren van jouw persoonsgegevens vind je in ons Privacy statement.

Partners

Neem contact met ons op

Heb je interesse in glasvezel internet? Laat je gegevens achter en ontvang persoonlijk advies of doe zaken met een T-Mobile Business Partner. 

Advies op maat

Advies op maat

Laat je gegevens achter om in contact te komen met een specialist voor advies op maat, gebaseerd op jouw situatie.