Zakelijk Glasvezel
Supersnel, stabiel en flexibel.

Met zakelijk glasvezel van T-Mobile Ondernemen zorg je dat je bedrijf altijd online is. Een glasvezelverbinding is supersnel, stabiel en groeit mee met je bedrijf.

Check meteen of glasvezel beschikbaar is op jouw kantooradres.

Zakelijk glasvezel

Met zakelijk glasvezel van T-Mobile Ondernemen zorg je dat je bedrijf altijd online is. Een glasvezelverbinding is supersnel, stabiel en groeit mee met je bedrijf. Ook voor telefonie is glasvezel perfect: als je kiest voor cloud telefonie via glasvezel kun je vaste en mobiele nummers integreren in je netwerk. Zo heb je alles in eigen beheer en is jouw bedrijf altijd én overal bereikbaar. Meer weten over zakelijk glasvezel? Lees dan snel verder want op deze pagina hebben we alle belangrijke informatie voor je verzameld.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een manier om data razendsnel op je laptop, tablet of telefoon te ontvangen. Zakelijk glasvezel zorgt er dus voor dat je snel en veel data beschikbaar hebt. Deze data wordt verzonden via vezel van glas dat zo dun is als haar. Door deze dunne vezels kun je data supersnel delen. Dit zorgt ervoor dat je zakelijke online meetings zonder probleem kunt verzorgen, of je medewerkers van een hoge internetsnelheid kunt voorzien.

GOGOGO DEALS
Zakelijk Internet
  • De eerste 6 maanden, 50% korting
  • Tot €278 korting
  • Tijdelijk geen aansluit- en installatiekosten t.w.v. €125
Zakelijk internet

Waarom zakelijk glasvezel?

Zakelijk glasvezel biedt ontzettend veel mogelijkheden voor ondernemers. Zo kun je vertrouwen op een supersnelle verbinding met een hoge uptime en een schaalbare bandbreedte. Met glasvezel zakelijk van T-Mobile Ondernemen kun je optimaal profiteren van alle voordelen voor jouw onderneming.

Supersnelle verbinding

Supersnelle verbinding

Gelijke download- en uploadsnelheid
Hoge uptime, altijd online

Hoge uptime, altijd online

Zakelijk netwerk, minder storingsgevoelig
Schaalbaar

Schaalbaar

Snel en makkelijk je bandbreedte verhogen
zakelijk internet
Totaalpakket

T-Mobile Ondernemen heeft verschillende oplossingen die te combineren zijn met een zakelijke glasvezelverbinding. Dit kun je allemaal eenvoudig zelf afsluiten maar heb je hulp nodig, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Zo krijg je altijd de juiste zakelijke glasvezelverbinding en kun je profiteren van alle voordelen van T-Mobile Ondernemen. Bekijk de mogelijkheden voor een zakelijk internet glasvezel abonnement en vraag vandaag nog een supersnelle verbinding aan voor jouw bedrijf.

Zakeljik Internet pakketten
Data Only abonnement

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel internet abonnement voor je laptop of tablet? Dit kan online in NL en de EU voor je klanten en collega’s via ons snelle netwerk. Je neemt de GB’s uit je abonnement gewoon mee over de grens, tot maar liefst 20 GB in de maand. Kies een passende tablet uit en bepaal hoeveel GB's je bij je data only abonnement wilt: van 1 GB tot Unlimited data. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Data Sim Only
Waar is zakelijk glasvezel beschikbaar?

Het zakelijke T-Mobile glasvezelnetwerk wordt op steeds meer plekken uitgerold. Samen met partners werken we hard om zakelijk glasvezel in heel Nederland beschikbaar te maken. Door de schaal van dit project gaat dit in meerdere stappen. Ontdek met onze glasvezelcheck of glasvezel al aanwezig is bij jouw onderneming of thuiskantoor.

Doe de postcodecheck

Ontdek welke Zakelijk Internet pakketten we kunnen leveren op jouw adres

Ontdek de voordelen van zakelijk glasvezel

Supersnel

De snelste verbinding

Een zakelijke glasvezelverbinding is de snelste en beste verbinding die mogelijk is. De basisversie van zakelijk glasvezel haalt snelheden tot 10 Mb/s. Zo verstuur je grote bestanden in een oogwenk en kunnen videoconferenties probleemloos worden opgezet.

Lees meer

up- & download gelijk

Gelijke upload- en downloadsnelheid

Zakelijk glasvezel internet haalt niet alleen hoge snelheden, de uploadsnelheid is ook altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Hierdoor kan je op meerdere apparaten tegelijk bestanden delen, videoconferenties opzetten en gelijktijdig in online software werken.

Lees meer

opschalen

Schaalbare oplossingen

Een glasvezelverbinding is makkelijk en schaalbaar. Hoe snel je bedrijf ook groeit, je verbinding groeit probleemloos met je mee. Misschien heb je in de toekomst extra wensen, zoals meer bandbreedte, een privénetwerk of een glasvezelverbinding tussen je locaties.

Lees meer

altijd online

Betrouwbaar verbonden

Met het netwerk van Open Dutch Fiber kunnen we iedere ondernemer goedkoop glasvezel aanbieden. Door deze samenwerking kunnen we voordelig glasvezel aanbieden aan alle ondernemers.

Lees meer

Haal alles uit je glasvezel

Op ons platform Founders vindt je veel nuttige informatie voor ondernemers. Meer weten over glasvezel? We schreven er al veel over, dus laat je inspireren!

Lees meer
connectiviteit

T-Mobile geeft gas op glas

Lees meer
connectiviteit

Het bedrijfsnetwerk van de toekomst

Lees meer
connectiviteit

Glasvezel steeds populairder

Veelgestelde vragen

  • Glasvezel, ook wel fiber genoemd, is een dun draadje waardoor data wordt verstuurd met het gebruik van lichtsignalen. Omdat glasvezel duurzaam is, is het minder gevoelig voor storingen. Bovendien maakt glasvezel gebruik van een eigen netwerk, wat het niet alleen stabieler maar ook sneller maakt dan DSL.

  • Op heel veel plaatsen in Nederland zijn er al glasvezelaansluitingen. Zo hebben we glasvezel in Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Zoetermeer , Haarlem, Leidschendam-Voorburg, Venlo en nog veel meer plekken. Daarnaast zijn we druk bezig om ons eigen glasvezelnetwerk aan te leggen. Doe de glasvezelcheck om te zien of glasvezel op jouw gewenste bedrijfslocatie beschikbaar is!

  • De kosten zijn afhankelijk van de keuzes die je maakt bij het afsluiten van het abonnement.

  • Neem contact met ons op om eenvoudig je zakelijk internet abonnement aan te passen naar een glasvezel zakelijk internet abonnement.

Neem contact met ons op

Wil je zakelijk glasvezel aanvragen? Laat je gegevens achter en ontvang persoonlijk advies. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact op te nemen zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren en jij het meeste uit jouw zakelijke glasvezel abonnement kan halen.

Optioneel

* Deze gegevens zullen we alleen gebruiken om je terug te bellen. Meer informatie over het gebruik en bewaren van jouw persoonsgegevens vind je in ons Privacy statement.