T-Mobile is nu Odido
Over ons bedrijf

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

T-Mobile gaat verder als Odido Over ons bedrijf

T-Mobile is verdergegaan als Odido. Je provider voor Mobiel, Glasvezel en TV. Een nieuwe naam en nieuwe mogelijkheden. En al het goede blijft, natuurlijk.

De merken Ben en Simpel horen ook bij Odido. Samen hebben we zo’n 8 miljoen klanten in Nederland. En met maar liefst 5,7 miljoen huishoudens zijn we de grootste aanbieder van 100% glasvezelinternet. Toch staat bij ons niet de technologie centraal, maar draait juist alles om mensen. Niemand mag zich buitengesloten voelen.

Meer weten over Odido? Onze bedrijfsgegevens vind je op de Over Ons pagina van Odido. Of kijk bij de veelgestelde vragen op de website van Odido.

Dáárom Odido

Krijg extra voordeel

Het beste van Mobiel, Internet en TV

We hebben 4 mobiele Unlimited abonnementen, zodat er altijd 1 bij je past. En je kan kiezen uit leuke Extra’s, waarmee je urenlang series, films en sport kijkt.  

Voordelig

Verrassend betaalbaar Glasvezel

Ons Glasvezel is ongelofelijk snel. En we houden het verrassend betaalbaar. We zijn dan ook de grootste aanbieder in Nederland.

Klantenservice

Service die je verder helpt

We zijn er voor je, tot ver buiten kantooruren. Telefonisch, met de chat in de Odido App en in onze Shops. En we zijn 24/7 bereikbaar via de automatische chat.

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?