T-Mobile Internet is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Kies je voor een internetabonnement van Odido, dan heb je supersnel en stabiel internet. Je kan je internetsnelheid elke maand aanpassen. Betaal je niks extra’s voor. Of breid je abonnement uit met TV en Vast Bellen. Kan allemaal.

 • Overstappen? Regelen we voor je

 • Glasvezel? De monteur komt alles bij je installeren

 • Overal in huis perfecte wifi met Wifi Plus

 • Bescherm al je apparaten met Thuis Veilig Online

Odido logo

Het T-Mobile internetabonnement is nu Odido

Bij Odido krijg je razendsnel en betrouwbaar internet, met veel vrijheid en zonder gedoe. Net zoals je gewend bent van T-Mobile. Met het internetabonnement kun je maandelijks kosteloos je internetsnelheid aanpassen en je hebt de mogelijkheid om je abonnement uit te breiden met TV en Vast Bellen. Bij Odido is alles mogelijk!

Glasvezel of DSL

Kies je voor DSL of Glasvezel?

Odido levert internet via twee technologieën: DSL en Glasvezel. Met DSL-internet maak je gebruik van de telefoonkabel en dit is bijna overal in Nederland beschikbaar. Glasvezelinternet loopt via een apart netwerk en biedt een snellere en stabielere verbinding. Afhankelijk van waar je woont kan de snelheid oplopen tot wel 8 Gbit/s. Odido zet door waar T-Mobile is gestopt met het uitbreiden van een eigen glasvezelnetwerk in Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van Glasvezel op je adres? Doe dan de postcodecheck bij Odido.

Alles over Internet voor thuis

Kies de internetsnelheid die bij je past

De ideale internetsnelheid is afhankelijk van het gebruik bij je thuis. De beschikbare snelheid kan per adres verschillen. Als Glasvezel beschikbaar is op je adres, kun je kiezen voor een internetabonnement van Odido met een snelheid van 100 Mbit/s, 400 Mbit/s, 1 Gbit/s, 2 Gbit/s of zelfs 8 Gbit/s. Als er geen Glasvezel beschikbaar is, bieden we DSL-internet aan met een maximale snelheid van 100 Mbit/s. Wil je je internetsnelheid testen? Doe de speedtest bij Odido en kom erachter.

Kies je internetsnelheid

Stel je eigen internetabonnement samen bij Odido

Wil je genieten van razendsnel internet en onbeperkt entertainment in je eigen huis? Dan is de combinatie van Internet + Interactieve TV van Odido de ideale keuze voor je. Hiermee kun je zelf de gewenste internetsnelheid selecteren en overal en altijd televisiekijken. Wil je graag een overzichtelijk Alles-in-1 pakket? Dan kun je kiezen voor het Alles-in-1 abonnement. Wil je geen TV of Vast Bellen, dan is Internet Only de perfecte keuze voor je. Bij Odido kun je een internetabonnement samenstellen dat helemaal aansluit bij je wensen. Net zoals je dat deed bij T-Mobile.

Stel je internetabonnement samen

Odido Internet
Bestel bij Odido

 • Supersnel internet tot wel 8 Gbit/s up- en download

 • Al klant van T-Mobile, Tele2 of Ben? Profiteer van Klantvoordeel

 • Zorgeloos overstappen met onze Overstapservice

D_2023-0099_TMO_Productvisuals_1P_vooraanzicht_huisje_560x420

T-Mobile Wifi Plus is nu Odido

Wil je overal in huis genieten van perfecte wifi? Dat doe je makkelijk en snel met Wifi Plus van Odido. De mesh-wifiversterker komt binnen je bestaande wifinetwerk te staan. Met de wifiversterker wordt niet alleen het bereik groter, ook je signaal verbetert. Zo kun je in elke kamer genieten van stabiel internet.

Wifi Plus

Voordelen van Odido zoals je gewend bent van T-Mobile

Supersnel en betaalbaar internet

Met Internet van Odido ben je verzekerd van betaalbaar internet met een snelheid tot maar liefst 8 Gbit/s.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement van Odido (vroeger Tele2 en T-Mobile) met Internet op hetzelfde adres en krijg extra voordeel. Heb je een abonnement van Ben? Ook dan krijg je extra voordeel.

Makkelijk overstappen

Met de gratis Overstapservice van Odido stap je makkelijk over en blijf je online zonder dubbele kosten.

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

 • Er verandert niets aan je internetabonnement. Je abonnement, tarieven en voorwaarden blijven zoals ze zijn. Behalve de naam verandert er dus niets voor je.

 • Odido biedt dezelfde snelheden en zelfs meer! Kijk voor meer informatie op de Odido Internet pagina.

 • Er verandert niets aan je internetabonnement. Je abonnement, tarieven en voorwaarden blijven zoals ze zijn. Behalve de naam verandert er dus niets voor je.