Break-up weken
Toe aan een andere internetprovider? Stap nu over met €30 extra voordeel

Stel je ideale pakket samen met Internet, TV en Vast Bellen

Eigenlijk is het heel simpel. Bij T-Mobile krijg je Internet en TV voor een hartstikke mooie prijs. Kies je voor Alles in 1 en ga je voor een voordelig pakket met Internet, TV én Vast Bellen, of heb je liever alleen Internet? Bij T-Mobile Thuis heb je de mogelijkheid om precies dat te kiezen waar je behoefte aan hebt. 

Populaire pakketten

Internet
  • Maandelijks aanpasbaar
  • Wifi-modem
  • Wifi-service
Meest gekozen
Internet en TV
  • Maandelijks aanpasbaar
  • FOX Sports 1 Eredivisie
  • Wifi-service
Internet, TV en Vast Bellen
  • Maandelijks aanpasbaar
  • FOX Sports 1 Eredivisie
  • Wifi-Service

* De prijzen zijn i.c.m. een internetsnelheid van 50 Mbit/s, een contractduur van min. 12 maanden en excl. 37,50 euro eenmalige installatiekosten bij een glasvezel verbinding.

Daarom kies je voor T-Mobile Thuis

Aanpassen

Maandelijks aanpasbaar

Pas zelf maandelijks gratis je abonnement aan in My T-Mobile Thuis. Bijvoorbeeld omdat je even een hogere internetsnelheid of een ander themapakket wilt.

wifi-service

Wifi-Service

We helpen je graag om je Wifi-bereik te verbeteren. Indien nodig ontvang je van ons een Wifi-versterker. De Wifi Service is er voor nieuwe en bestaande klanten.

test

Uit & Thuis

Combineer je T-Mobile mobiel met Thuis, dan krijg je de hoogste internetsnelheid voor Thuis op jouw adres, en Unlimited data en bellen op je mobiel. 

TV Anywhere

TV Anywhere

Kijk TV op je laptop, smartphone of tablet met de TV Anywhere app. Programma gemist? Kijk tot 10 dagen terug!

Krijg meer voordeel met Uit & Thuis

Combineer een mobiel abonnement met een thuis internet abonnement en krijg extra combinatievoordeel. Voor ieder wat wils Hieronder een overzicht van al onze pakketten, van Alles-in-1 tot een Internet Only abonnement.

Alles in 1 pakket: Internet, TV en Vast Bellen

Alles in één is wel zo makkelijk, toch? Kies voor voordeel en stel jouw eigen pakket samen. We bieden je alle vrijheid bij het samenstellen van jouw pakket. Ga voor de internetsnelheid die bij je past en combineer dat met een TV-pakket dat perfect aansluit bij jouw wensen. Dit alles met Vast Bellen van T-Mobile Thuis maak het leven een stuk makkelijker!

Internet en TV

Heb jij geen behoefte aan Vast Bellen van T-Mobile Thuis, maar geniet jij wel graag van een uitgebreid TV-pakket en razendsnel internet? Dan is ons Internet en TV pakket echt iets voor jou. Beslis zelf welke TV-zenders in jouw pakket zitten en kies daarnaast zelf de snelheid van jouw internetverbinding.

Internet Only

Maak jij graag optimaal gebruik van jouw internetverbinding? Dan hebben we voor jou een voordelig Internet Only pakket in huis. Bepaal zelf hoe snel jouw internet is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wil je tussentijds graag voor een andere internetsnelheid kiezen? Dat kan! Bij T-Mobile Thuis kun je jouw snelheid iedere maand kosteloos aanpassen.

Mobiel en Thuis

T-Mobile Uit & Thuis is het nieuwe aanbod voor je mobiel en je internet thuis. Met Uit & Thuis heb je Unlimited Data en bellen voor je mobiel én het snelst mogelijke internet voor thuis. We houden allemaal van snel internet thuis en onderweg, toch?

Unlimited klantenservice Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder.

.

Stel je vraag

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Bekijk dan de contactmogelijkheden

.

Bezoek een winkel

Voor persoonlijk advies en toestelinruil en het direct ophalen van je nieuwe toestel.

.

Download My T-Mobile App

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnement instellingen