Internet Only
T-Mobile is Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Kies je voor een internetabonnement van Odido, dan heb je supersnel en stabiel internet. Je kan je internetsnelheid elke maand aanpassen. Betaal je niks extra’s voor. Of breid je abonnement uit met TV en Vast Bellen. Kan allemaal.

 • Overstappen? Regelen we voor je

 • Glasvezel? Onze monteur komt alles bij je installeren

 • Overal in huis perfecte wifi met Wifi Plus

 • Bescherm al je apparaten met Thuis Veilig Online

Odido logo

T-Mobile Internet Only voor thuis is nu Odido

Ben op zoek naar alleen Internet voor thuis? Dan is het Internet Only abonnement van Odido perfect voor je. Met dezelfde voordelen die je gewend was bij T-Mobile. Je geniet van supersnel internet tot wel 8 Gbit/s voor zowel down- als uploaden. Met het betrouwbare wifimodem heb je het beste bereik in huis. Doe snel de postcodecheck bij Odido.

Doe de postcodecheck bij Odido

Check bij Odido of er internet beschikbaar is op je adres.

Internet tot 8 Gbit/s
Van Odido

Net zoals bij T-Mobile ben je met Internet van Odido verzekerd van snelheid en stabiliteit. Je kunt genieten van een snelheid tot wel 8 Gbit/s down- en upload. Zo kun je ongestoord online gamen, video’s streamen en zonder haperingen online meetings bijwonen. De snelheid die we leveren is afhankelijk van je adres. Doe de postcodecheck en ontdek welke snelheid beschikbaar is. Met een Internet Only abonnement van Odido heb je altijd een snelle en stabiele verbinding.

glasvezel Den Bosch

Glasvezel van Odido

Wil je moeiteloos met meerdere mensen tegelijk online zijn en ongestoord series bingen? Dan is Glasvezel de juiste keuze. Kies Glasvezel van Odido met dezelfde kwaliteit die je bij T-Mobile gewend was. Zo heb je razendsnel internet tot wel 8 Gbit/s en ben je verzekerd van een stabiele verbinding. Wil je weten of Glasvezel beschikbaar is op je adres? Doe dan de glasvezelcheck.

Bestel Internet voor thuis bij Odido

 • Supersnel internet tot wel 8 Gbit/s down- en upload

 • Al klant van Odido (vroeger T-Mobile en Tele2) of Ben? Profiteer van Klantvoordeel

 • Zorgeloos overstappen met onze Overstapservice

D_2023-0099_TMO_Productvisuals_1P_vooraanzicht_huisje_560x420

Meer dan Internet bij Odido

Net zoals bij T-Mobile heb je bij Odido naast Internet Only nog meer mogelijkheden. Wil je meer dan alleen internet? Kijk dan eens bij het Internet + TV of Alles-in-1. Hiermee kun je je eigen abonnement samenstellen, zodat het perfect bij je past. Bij T-Mobile vind je zeker een abonnement dat aan al je wensen voldoet.

Glasvezel

Van T-Mobile naar Odido met dezelfde voordelen

Supersnel en betaalbaar internet

Met Internet van Odido ben je verzekerd van betaalbaar internet met een snelheid tot maar liefst 8 Gbit/s.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement van Odido (vroeger Tele2 en T-Mobile) met Internet op hetzelfde adres en krijg extra voordeel. Heb je een abonnement van Ben? Ook dan krijg je extra voordeel.

Zorgeloos overstappen

Met de gratis Overstapservice van Odido stap je makkelijk over en blijf je online zonder dubbele kosten.

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

 • Internet voor thuis kun je nu makkelijk en voordelig afsluiten op odido.nl.

 • Er verandert niets aan je huidige abonnement. Je abonnement, tarieven en voorwaarden blijven zoals ze zijn.

 • Er verandert niets aan je huidige abonnement. Je abonnement, tarieven en voorwaarden blijven zoals ze zijn.