Dekkingskaart

Bekijk de dekking bij jou in de buurt

Internetsnelheid

Op de dekkingskaart zie je tijdens het inzoomen zeshoekjes verschijnen. Als je een zeshoek ziet, betekent dat de internetsnelheid van ons 4G-netwerk op die locatie is getest door één of meerdere T-Mobile klanten. Als je de zwarte pijl versleept naar een zeshoek zie je aan de linkerkant, onder de postcode, hoeveel tests er zijn uitgevoerd en wat de gemiddelde- en maximale snelheid was. Zo krijg je alvast een goed beeld van de internetsnelheid die je kunt verwachten.

Bekijk 4G-snelheden per provincie in Nederland
Provincie Download (Mbps)*
Drenthe 83.7 Mbps
Flevoland 74.5 Mbps
Friesland 80.5 Mbps
Gelderland 78.4 Mbps
Groningen 80.3 Mbps
Limburg 85.3 Mbps
Noord-Brabant 84.6 Mbps
Noord-Holland 74.3 Mbps
Overijssel 85.5 Mbps
Utrecht 73.0 Mbps
Zuid-Holland 74.1 Mbps
Zeeland 82.7 Mbps

*Deze snelheden zijn gemeten met Ookla Speedtest in de periode van maart 2018 t/m mei 2018. De snelheden zijn het gemiddelde van alle testresultaten.  

4G (LTE)

Ons nieuwe 4G netwerk geeft Nederland meer. Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G. We bieden jou nog sneller internet en stabiliteit. Zowel buiten- als binnenshuis.

Storing en werkzaamheden

We verbeteren continu de kwaliteit en stabiliteit van ons netwerk. Heb je momenteel verminderd bereik? Misschien is er een storing of zijn er geplande werkzaamheden bij jou in de buurt.

Dekking in het buitenland

In het buitenland maak je gebruik van een buitenlands 2G of 3G netwerk. In steeds meer landen is het ook mogelijk om gebruik te maken van het 4G netwerk.

Veelgestelde vragen over dekking

Bezig met laden...