T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

De dekkingskaart van T-Mobile bekijken? Nu bij Odido

T-Mobile is nu Odido geworden. Er verandert verder niets aan je netwerk. Ook bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen en ben je overal bereikbaar. Ben je nieuwsgierig naar de dekking van het Odido netwerk? Of ben je misschien nog op zoek naar de dekkingskaart van T-Mobile? Dan kun je die nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

Meer over ons netwerk

Wil je meer te weten komen over het netwerk van Odido? Dan kun je alle handige informatie vinden op de nieuwe netwerkpagina van Odido. Hier vind je alle informatie over ons netwerk en de vele voordelen. Ook kun je hier meer informatie vinden over het actuele 5G-netwerk van Odido.

Glasvezel versus kabel

Even geen dekking?

Net als bij T-Mobile kijken we bij Odido ook hoe we kunnen verbeteren en steeds de kwaliteit en stabiliteit van het netwerk kunnen waarborgen. Heb je momenteel even geen of minder bereik? Misschien is er dan een tijdelijke storing of zijn er geplande werkzaamheden bij je in de buurt. Dit kun je nu allemaal checken op de actuele storingspagina van Odido.

Ons netwerk

Odido dekking in het buitenland

Wil je kijken of je in het buitenland kunt profiteren van het netwerk van Odido? In het buitenland maak je gebruik van een lokaal 2G-, 3G- of 4G-netwerk. Je toestel zoekt zelf de best mogelijke verbinding. Nu T-Mobile Odido is geworden, kun je de dekking in het buitenland bekijken op de buitenlanddekkingpagina van Odido.

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

  • Nee, er verandert niets aan je netwerk. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen en ben je overal bereikbaar. Ben je nieuwsgierig naar de dekking van het Odido netwerk? Dan kun je die nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

  • De dekkingskaart kun je nu bekijken op de Odido dekkingspagina.