Samsung mobiele telefoons bestellen

De mobiele telefoons van Samsung zijn al jaren immens populair onder smartphone gebruikers. De telefoons, die draaien op het besturingssysteem Android (Google) zijn na de introductie van de Galaxy serie in 2009 werkelijk de toonbank overgevlogen. Ook binnen T-Mobile heeft Samsung een prominente rol bemachtigd tussen de meest gewilde toestellen.

Samsung Galaxy serie

In juni van 2009 heeft Samsung het eerste toestel van de Galaxy Serie gelanceerd: de Samsung Galaxy i7500. In de daaropvolgende jaren heeft Samsung een aantal succes toestellen op de markt gebracht waaronder de Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 en S5 Neo, Samsung Galaxy S5 Mini, Samsung Galaxy S6, de S6 Edge en zelfs de alles overtreffende Samsung Galaxy S6 Edge+. De nieuwste toestellen in de Galaxy serie zijn nu ook te bestellen: de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 edge. Maar ook de Samsung Galaxy Note serie met als meest recente toestel de Samsung Galaxy Note 4 en Samsung Galaxy Note 3 zijn bij Samsung paradepaardjes. Net als de grote concurrenten van Samsung werken de Galaxy toestellen met touchscreen. Samsung heeft zich in het verleden onderscheiden met de zogenoemde "swipe" functie en de afwijkende (voornamelijk grotere) formaten van de schermen.

Samsung Galaxy S7 edgeSamsung Gear S2 nu verkrijgbaar bij T-Mobile

De Samsung Gear S2 smartwatch heeft veel nieuwigheden in zich, ten opzichte van de voorganger: de Gear S. Zo is de smartwatch ditmaal rond en gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een modern uiterlijk. Ook qua functionaliteit en gebruiksgemak maakt deze blikvanger je leven leuker en gemakkelijker. Doordat de Gear S2 slechts 47 gram weegt, en is voorzien van een comfortabel en verwisselbaar polsbandje, merk je nauwelijks dat je hem draagt.  De Samsung Gear S2 is nu verkrijgbaar in de Accessoire Shop in 3 uitvoeringen: classic, zwart en wit.


Wil je op de hoogte blijven van onze beste aanbiedingen?

Ontvang onze nieuwsbrief met de beste aanbiedingen door onderstaand je gegevens in te vullen!

In iedere e-mail van T-Mobile staat een link waarmee je jezelf heel eenvoudig kunt afmelden voor het ontvangen van dit soort e-mails.

Privacybeleid Nieuwsbrief T-Mobile
Voor het kunnen accepteren van je aanvraag en om uitvoering te kunnen geven aan deze service vraagt T-Mobile Netherlands B.V. (hierna te noemen: “T-Mobile”) uw persoonsgegevens. T-Mobile gebruikt deze gegevens o.a. voor relatiebeheer en om je te informeren over voor jouw relevante diensten en producten van T-Mobile. Zie voor meer informatie het van toepassing zijnde privacybeleid.


Ook voor ondernemers

Bekijk hier de Samsung Smartphones i.c.m. een zakelijk abonnement.

Prepaid of abonnement?

Eenmaal besloten dat je voor een Samsung toestel wilt gaan? Dan moet nu de keuze worden gemaakt tussen Samsung prepaid of een Samsung abonnement. Beide varianten hebben voor- en nadelen. Een voordeel van een abonnement is dat je altijd kan blijven bellen, SMS'en en gebruik kan maken van internet. Een voordeel van prepaid is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan, hoewel dit bij een goed samengesteld abonnement ook niet meer voor hoeft te komen. Met het Stel Samen & Stel Bij abonnement van T-Mobile bepaal je namelijk zelf hoeveel belminuten en data je maandelijks nodig hebt. Daarnaast bel en sms je in de EU gewoon vanuit je bundel. Zo betaal je dus nooit teveel. Tip: Kijk ook of er een Samsung actie loopt die bij jou past.

Samsung Gear VR: verkrijgbaar in onze accessoires shop

De veelbesproken Samsung Gear VR (virtual reality bril) is in Nederland. Dit innovatieve apparaat is beschikbaar in de T-Mobile online accessoires shop. Deze gadget is alleen te gebruiken met een Samsung Galaxy Note 4 of Samsung Galaxy S6.

Over Samsung

Het van origine Zuid-Koreaanse Samsung is opgericht in 1938. De dochteronderneming Samsung Electronics is naast nieuwe mobiele telefoons ook nog verantwoordelijk voor onder andere televisies, printers & camera's. Het merk Samsung is actief in ruim 50 landen en staat in de top 20 van meest bekende merknamen ter wereld. De naam Samsung betekent letterlijk "3 sterren" in het Koreaans. Op de smartphone markt competeert Samsung voornamelijk met Apple, gevolgd door onder andere HTC en Sony.