Samsung mobiele telefoons bestellen

De mobiele telefoons van Samsung zijn al jaren immens populair onder smartphone gebruikers. De telefoons, die draaien op het besturingssysteem Android (Google) zijn na de introductie van de Galaxy serie in 2009 werkelijk de toonbank overgevlogen. Ook binnen T-Mobile heeft Samsung een prominente rol bemachtigd tussen de meest gewilde toestellen. Bestel vandaag nog deze toestellen in combinatie met ons Go-abonnement.

Samsung Galaxy serie

In juni van 2009 heeft Samsung het eerste toestel van de Galaxy Serie gelanceerd: de Samsung Galaxy i7500. In de daaropvolgende jaren heeft Samsung een aantal succes toestellen op de markt gebracht waaronder de Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 en S5 Neo, Samsung Galaxy S5 Mini, Samsung Galaxy S6S6 Edge en de meest recente toestellen Samsung Galaxy A3 en A5 , de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 edge. Vanaf nu kun je ook de nieuwste Samsung Galaxy bij ons bestellen: de Samsung Galaxy S8 en S8+. Ervaar ons best geteste 4G-netwerk met je nieuwe Samsung smartphone.Samsung accessoires bij T-Mobile

We verkopen bij T-Mobile ook allerlei accessoires voor Samsung modellen. Neem een kijkje in onze accessoires-shop voor hoesjes, cases, screenprotectors en nog veel meer.


Wil je op de hoogte blijven van onze beste aanbiedingen?

Ontvang onze nieuwsbrief met de beste aanbiedingen door onderstaand je gegevens in te vullen!

* verplichte velden
Privacybeleid Nieuwsbrief T-Mobile

Om je onze nieuwsbrief te kunnen sturen hebben wij, T-Mobile, jouw persoonsgegevens nodig. Deze geef je op in dit contactformulier. Wij zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief.

In iedere nieuwsbrief van T-Mobile staat een link waarmee je jezelf heel eenvoudig kunt afmelden voor het ontvangen van dit soort e-mails.

Zie voor meer informatie het van toepassing zijnde privacybeleid.


Simlockvrije Samsung Galaxy

T-Mobile biedt de mogelijkheid om ook een losse Samsung Galaxy smartphone te kopen. Mocht je dus nog niet helemaal zeker weten of je een abonnement wilt, kan je er ook voor kiezen een simlockvrij toestel te kopen. Hierbij krijg je natuurlijk wel de vertrouwde T-Mobile service en 2 jaar garantie op je nieuwe Samsung Galaxy. Mocht je je op een later moment bedenken dan kan je altijd nog kiezen voor een T-Mobile abonnement of PrePaid simkaart. Lees meer over onze simlockvrije telefoons of bekijk ons aanbod.

Ook voor ondernemers

Bekijk hier de Samsung Smartphones i.c.m. een zakelijk abonnement.

PrePaid of abonnement?

Eenmaal besloten dat je voor een Samsung toestel wilt gaan? Dan moet nu de keuze worden gemaakt tussen Samsung PrePaid of een Samsung abonnement. Beide varianten hebben voor- en nadelen. Een voordeel van een abonnement is dat je altijd kan blijven bellen, sms'en en gebruik kan maken van internet. Een voordeel van prepaid is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan, hoewel dit bij een goed samengesteld abonnement ook niet meer voor hoeft te komen. Met het Go-abonnement van T-Mobile bel je onbeperkt in Nederland en kies je zelf hoeveel data je nodig hebt. Je GB's zijn te gebruiken in de hele EU. Daarnaast bel en sms je in de EU ook gewoon vanuit je bundel. Zo betaal je dus nooit teveel. Tip: Kijk ook of er een Samsung actie loopt die bij jou past.

Samsung Gear VR: verkrijgbaar in onze accessoires-shop

De veelbesproken Samsung Gear VR (virtual reality bril) is in Nederland. Dit innovatieve apparaat is beschikbaar in de T-Mobile online accessoires-shop. Deze gadget is alleen te gebruiken met een Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S7.

Over Samsung

Het van origine Zuid-Koreaanse Samsung is opgericht in 1938. De dochteronderneming Samsung Electronics is naast nieuwe mobiele telefoons ook nog verantwoordelijk voor onder andere televisies, printers & camera's. Het merk Samsung is actief in ruim 50 landen en staat in de top 20 van meest bekende merknamen ter wereld. De naam Samsung betekent letterlijk "3 sterren" in het Koreaans. Op de Nederlandse smartphone markt gaat Samsung voornamelijk de concurrentie aan met Apple.

Samsung software

Bezig met laden...