Nu verkrijgbaar: Samsung Galaxy S10e | S10 | S10+

Alle Samsung telefoons

Samsung smartphone accessoires

Ben je op zoek naar accessoires voor je Samsung smartphone? T-Mobile heeft veel Samsung accessoires te koop. Smartphone hoesjes, bescherming, opladers, speakers, oordopjes en nog veel meer. Ga voor de ultieme Samsung ervaring en bestel bijbehorende accessoires voor jouw Samsung telefoon.

Samsung inruilen

Heb je nog een telefoon liggen en wil je korting op je nieuwe toestel (bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 8)? Als je je oude Samsung inruilt krijg je er geld voor terug. Meer weten? Check dan even de toestelinruil pagina.

Over Samsung

Het van origine Zuid-Koreaanse Samsung is opgericht in 1938. De dochteronderneming Samsung Electronics is naast nieuwe mobiele telefoons ook nog verantwoordelijk voor on-der andere televisies, printers & camera's. Het merk Samsung is actief in ruim 50 landen en staat in de top 20 van meest bekende merknamen ter wereld. De naam Samsung betekent letterlijk "3 sterren" in het Koreaans. Op de Nederlandse smartphone markt gaat Samsung voornamelijk de concurrentie aan met Apple.

Android

Samsung draait op het besturingssysteem Android. De verschillende versies van Android worden altijd naar snoepjes of lekkernijen vernoemd. Android is ontwikkeld door Android Inc, dat in 2005 overgenomen is door Google. Er zijn veel verschillende toestellen die op het Android besturingssysteem draaien: o.a. Samsung, Sony , LG en Huawei. De meest recente versie van de software is Android 9.0 Pie.

Veelgestelde vragen