Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Je oude smartphone inruilen, hoe werkt dat?

Heb je thuis een gebruikt toestel wat ligt te verstoffen en wil je deze inleveren? In onze online tool* zie je meteen wat het toestel mogelijk waard is. Je toestel kun je inruilen bij een T-Mobile Shop voor korting op een nieuw toestel of accessoires. Maar je kunt het toestel nu ook opsturen via een DHL Servicepunt. Stuur je je toestel op? Dan krijg je de waarde (nadat jouw toestel door een expert gekeurd is) op je rekening gestort. Kijk snel wat jouw gebruikte toestel mogelijk nog waard is.

*De inruilwaarde in de online tool is een indicatie (offerte). De experts (medewerkers in de T-Shop of medewerkers van onze inruilpartner Teqcycle) stellen de daadwerkelijke inruilwaarde vast. Inruilprijzen kunnen daarom afwijken.

Stap 1

Zoek je toestel

Ga naar deze pagina, vul je IMEI-nummer in of zoek op toestelnaam en selecteer het juiste toestel uit de lijst.

Stap 2

Bereken je inruilwaarde

Geef aan of er gebreken zijn en bereken de inruilwaarde. Ruil je toestel in bij een T-Mobile Shop of ga door met stap 3.

Stap 3

Ga je akkoord?

Ga je hiermee akkoord? Vul dan je gegevens in om je oude toestel op te kunnen sturen via een DHL Servicepunt.

Je telefoon inruilen bij een T-Mobile Shop

Je oude telefoon kun je via de nieuwe online tool opsturen. Maar je kunt natuurlijk ook nog steeds terecht bij een T-Mobile Shop. Wat jij wilt. Let op: ruil je bij een T-Mobile Shop in? Dan is de inruilwaarde in de vorm van korting op een nieuw telefoon of in accessoireshop. Lever je het toestel in bij een DHL Servicepunt, dan krijg je de overeengekomen inruilwaarde op je rekening gestort.

Vind een T-Mobile Shop

eenvoudig overstappen naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar T-Mobile? Wij helpen je hier graag mee! Je nummer kun je natuurlijk gewoon meenemen. 

Veelgestelde vragen over toestelinruil

  • Maak eerst thuis een back-up van je persoonlijke gegevens (contacten, foto’s, apps, enzovoort.)
  • Stuur je toestel zo compleet mogelijk op. Dus mét oplader en, als je die nog hebt, ook de originele verpakking.
  • Je moet minimaal 18 jaar zijn. Ruil je je toestel in bij een T-mobile Shop? Neem dan een geldig legitimatiebewijs mee.
  • Heb je een iPhone met iOS7 of hoger? Zorg er dan voor dat 'Zoek mijn iPhone' uitgeschakeld is. Dat kan onder: Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Zoek mijn iPhone.
  • Je kunt maximaal 5 toestellen inruilen.
 • Ja, je kunt maximaal 5 toestellen (telefoons of tablets) in één keer inruilen. We tellen de kortingen bij elkaar op. Je kunt die korting meteen gebruiken bij de aankoop van je nieuwe toestel.

 • Nee, je toestel hoeft niet van T-Mobile te zijn. Je kunt elke werkende telefoon of tablet bij ons inruilen. Het maakt dus niet uit of je toestel een simlock heeft of van een andere aanbieder is.

 • Nee, je hoeft niet een abonnement af te sluiten of te vernieuwen. Je mag bij het inruilen van je toestel zelf kiezen waar je de inruilwaarde voor benut:

  • de eenmalige kosten van je nieuwe toestel of tablet, alleen als je een abonnement afsluit of vernieuwt
  • een accessoire of ander artikel, zoals een tablet, in de T-Mobile Shop
  • lever je het toestel in bij een DHL Servicepunt, dan krijg je de overeengekomen inruilwaarde op je rekening gestort
 • Ja, met de online inruilservice krijg je de inruilwaarde op je rekening gestort. Wel pas nadat je akkoord bent gegaan met het voorstel.

  Ruil je je toestel in bij een T-Mobile Shop? Dan dien je de inruilwaarde meteen te besteden aan een nieuwe telefoon, tablet of accessoire.

 • Kom naar de T-Mobile Shop om te kijken wat de inruilwaarde van jouw toestel is. Je kunt ook je tablet inruilen, bijvoorbeeld je WiFi-tablet inruilen voor een 4G-tablet.