Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.

Je oude smartphone inruilen, hoe werkt dat?

Heb je thuis een gebruikt toestel wat ligt te verstoffen en wil je deze inleveren? In onze online tool* zie je meteen wat het toestel mogelijk waard is. Je toestel kun je inruilen bij een T-Mobile Shop voor korting op een nieuw toestel of accessoires. Maar je kunt het toestel nu ook opsturen via een DHL Servicepunt. Stuur je je toestel op? Dan krijg je de waarde (nadat jouw toestel door een expert gekeurd is) op je rekening gestort. Kijk snel wat jouw gebruikte toestel mogelijk nog waard is.

*De inruilwaarde in de online tool is een indicatie (offerte). De experts (medewerkers in de T-Shop of medewerkers van onze inruilpartner Teqcycle) stellen de daadwerkelijke inruilwaarde vast. Inruilprijzen kunnen daarom afwijken.

Stap 1

Zoek je toestel

Ga naar deze pagina, vul je IMEI-nummer in of zoek op toestelnaam en selecteer het juiste toestel uit de lijst.

Stap 2

Bereken je inruilwaarde

Geef aan of er gebreken zijn en bereken de inruilwaarde. Ruil je toestel in bij een T-Mobile Shop of ga door met stap 3.

Stap 3

Ga je akkoord?

Ga je hiermee akkoord? Vul dan je gegevens in om je oude toestel op te kunnen sturen via een DHL Servicepunt.

Je telefoon inruilen bij een T-Mobile Shop

Je oude telefoon kun je via de nieuwe online tool opsturen. Maar je kunt natuurlijk ook nog steeds terecht bij een T-Mobile Shop. Wat jij wilt. Let op: ruil je bij een T-Mobile Shop in? Dan is de inruilwaarde in de vorm van korting op een nieuw telefoon of in accessoireshop. Lever je het toestel in bij een DHL Servicepunt, dan krijg je de overeengekomen inruilwaarde op je rekening gestort.

Vind een T-Mobile Shop

Eenvoudig overstappen
naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar T-Mobile? Wij helpen je hier graag mee! Je nummer kun je natuurlijk gewoon meenemen. 

Veelgestelde vragen over toestelinruil

  • Maak eerst thuis een back-up van je persoonlijke gegevens (contacten, foto’s, apps, enzovoort.)
  • Stuur je toestel zo compleet mogelijk op. Dus mét oplader en, als je die nog hebt, ook de originele verpakking.
  • Je moet minimaal 18 jaar zijn. Ruil je je toestel in bij een T-mobile Shop? Neem dan een geldig legitimatiebewijs mee.
  • Heb je een iPhone met iOS7 of hoger? Zorg er dan voor dat 'Zoek mijn iPhone' uitgeschakeld is. Dat kan onder: Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Zoek mijn iPhone.
  • Je kunt maximaal 5 toestellen inruilen.
 • Ja, je kunt maximaal 5 toestellen (telefoons of tablets) in één keer inruilen. We tellen de kortingen bij elkaar op. Je kunt die korting meteen gebruiken bij de aankoop van je nieuwe toestel.

 • Nee, je toestel hoeft niet van T-Mobile te zijn. Je kunt elke werkende telefoon of tablet bij ons inruilen. Het maakt dus niet uit of je toestel een simlock heeft of van een andere aanbieder is.

 • Nee, je hoeft niet een abonnement af te sluiten of te vernieuwen. Je mag bij het inruilen van je toestel zelf kiezen waar je de inruilwaarde voor benut:

  • de eenmalige kosten van je nieuwe toestel of tablet, alleen als je een abonnement afsluit of vernieuwt
  • een accessoire of ander artikel, zoals een tablet, in de T-Mobile Shop
  • lever je het toestel in bij een DHL Servicepunt, dan krijg je de overeengekomen inruilwaarde op je rekening gestort
 • Ja, met de online inruilservice krijg je de inruilwaarde op je rekening gestort. Wel pas nadat je akkoord bent gegaan met het voorstel.

  Ruil je je toestel in bij een T-Mobile Shop? Dan dien je de inruilwaarde meteen te besteden aan een nieuwe telefoon, tablet of accessoire.

 • Kom naar de T-Mobile Shop om te kijken wat de inruilwaarde van jouw toestel is. Je kunt ook je tablet inruilen, bijvoorbeeld je WiFi-tablet inruilen voor een 4G-tablet.