iPhone 15 Pro
pre-order nu bij Odido

T-Mobile is Odido geworden. Wil jij de iPhone 15 Pro zodra hij uitkomt in huis hebben? Pre-order hem dan nu bij Odido.

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro kopen bij Odido

Wil jij de nieuwe iPhone 15 Pro kopen? Dat doe je vanaf nu niet meer bij T-Mobile, maar bij Odido. T-Mobile is Odido geworden. Wil jij de iPhone 15 Pro zodra hij uitkomt in huis hebben? Bestel hem dan nu meteen bij Odido. Dan ben jij de eerste met deze gloednieuwe iPhone!

iPhone 15 Pro specs

Camera

 • 48 MP hoofdcamera

 • 12 MP ultra groothoek camera

 • 12 MP telelens

 • 12 MP selfiecamera met autofocus

 • Apple ProRaw

Vind jij mooie foto’s belangrijk? Dan is de iPhone 15 Pro dé telefoon voor jou. Deze telefoon heeft een 48 MP hoofdcamera, een 12 MP ultra groothoek camera en een 12 MP telelens. De 48 MP hoofdcamera is verbeterd ten opzichte van de iPhone 14. Met deze camera maak je nog mooiere foto’s op plekken met weinig licht en zijn je foto’s altijd ultrascherp. De kleuren van de foto’s die je maakt zijn levendiger en dankzij verbeteringen aan de camera verbruikt deze nu minder energie, waardoor je batterij langer meegaat. Wil je nu echt het beste van het beste als het op foto’s aankomt? Kijk dan eens naar de iPhone 15 Pro Max. Deze heeft namelijk de allerbeste camera van de iPhone 15 serie.

iphone 15 pro max zwart

Ontwerp en scherm

 • 6,1-inch OLED display

 • Always-on display

 • Dynamic island

 • Titanium behuizing met ultra dunne schermranden

 • Verkrijgbaar in: zwart, wit, blauw en naturel

Als je naar het ontwerp van de iPhone 15 Pro kijkt, zie je meteen dat er wat verschillen zijn met de iPhone 14 Pro. De iPhone 15 Pro heeft de allerdunste schermranden die we ooit bij een iPhone gezien hebben. Daarnaast zijn de randen van de telefoon niet meer recht, maar lopen ze rond af. Het formaat van het display is hetzelfde gebleven: een 6,1-inch OLED display. De iPhone 15 Pro heeft ook het Dynamic Island en Always-on display dat we al kenden van de iPhone 14 Pro toestellen.

iphone 15 pro max wit

Prestaties en opslag

 • USB-C aansluiting

 • A17 Pro chip

 • 128 GB, 256 GB, 512 GB of 1 TB opslag

De iPhone 15 Pro maakt gebruik van de gloednieuwe A17 Pro chip. Deze chip verbruikt 35% minder stroom en is 20% sneller dan de A16 Bionic. Je batterij gaat zo langer mee en je telefoon presteert op topniveau. 

Bang zijn voor een lege batterij is met de iPhone 15 Pro verleden tijd. Deze telefoon heeft een batterij die maar liefst 14% groter is dan die van zijn voorganger. Met de zogenaamde All-day battery doe je met gemak een hele dag. Daarnaast is de Apple Lightning-poort vervangen door een universele USB-C-poort. Wat opslag betreft is er keus genoeg. Je kunt bij de iPhone 15 Pro kiezen uit 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1 TB opslagruimte.

iphone 15 pro max naturel

iPhone 15 Pro kopen met abonnement

Ben je zo enthousiast geworden dat je nu de iPhone 15 Pro wil kopen? Dat kan! Omdat T-Mobile Odido is geworden, bestel je de nieuwe iPhone vanaf nu bij Odido. Net als bij T-Mobile stel je bij Odido zelf je iPhone abonnement samen en kies je voor de bundel die het beste bij jou past. Een abonnement is altijd flexibel en je kunt je bundels verhogen of verlagen wanneer je wil. Wil je onbeperkt internetten? Dat doe je met een van Odido’s Unlimited abonnementen. Natuurlijk maak je daarbij ook gebruik van het allersnelste 5G-netwerk.