iPhone 15 Pro Max
Pre-order nu bij Odido

T-Mobile is Odido geworden. Wil jij de iPhone 15 Pro Max zodra hij uitkomt in huis hebben? Koop hem dan nu bij Odido.

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max kopen bij Odido

Wil jij het allerbeste uit de iPhone 15-serie? Dan is de iPhone 15 Pro Max de telefoon voor jou! T-Mobile is Odido geworden. Daarom koop je de iPhone 15 Pro Max niet meer bij T-Mobile, maar bij Odido. Koop de iPhone 15 Pro Max nu met abonnement bij Odido.

iPhone 15 Pro Max specs

Camera specs

Het is eindelijk zover: de camera’s van de iPhone 15 Pro Max zijn daar! Met een speciale telelens met periscoopfunctie kun je tot wel 5x zoomen zonder kwaliteitsverlies. Dit is een unieke eigenschap van de Ultra. Bovendien ben je ook bij weinig licht verzekerd van kwalitatieve foto’s en video’s.

De camera’s op de iPhone 15 Pro Max zijn het beste van het beste. De hoofdcamera heeft een indrukwekkende 48 MP, waardoor je waanzinnige foto’s kunt maken. Tel daarbij op de 12 MP ultra groothoek camera en de 12 MP telelens en je kunt de mooiste plaatjes maken in een handomdraai. Ook selfies schieten wordt makkelijk met de 12 MP selfiecamera met autofocus. Door autofocus worden gezichten automatisch scherpgesteld en worden je selfies van hogere kwaliteit. Ook heb je de beschikking over Apple ProRaw, die het makkelijker maakt om foto’s te editten. Ook heeft de selfiecamera niet één, maar twee lenzen waardoor het niveau van de frontcamera hoger ligt dan bij de iPhone 15 Pro.

iphone 15 pro max naturel

Ontwerp en scherm

  • 6,7-inch Always-on OLED display

  • Dynamic Island

  • Verkrijgbaar in: zwart, wit, blauw en naturel

Koop je de iPhone 15 Pro Max, dan krijg je een groot formaat telefoon met een 6,7-inch OLED display en een prachtig titanium frame met afgeronde hoeken. Het toestel is te verkrijgen in zwart, wit, naturel en blauw. De telefoon heeft een verversingssnelheid van 120 Hz. Dit zorgt voor super vloeiende beelden. Perfect als je graag games speelt op je telefoon. 

Net als zijn voorganger, de iPhone 14 Pro Max, heeft de iPhone 15 Pro het Dynamic Island. Hiermee kun je gemakkelijker multitasken op je telefoon. Een timer aanzetten of je Spotify bedienen terwijl je tegelijkertijd in een andere app zit? Dat kan met het Dynamic Island! Ook heeft deze telefoon een always-on display waarbij je verschillende widgets op je scherm kunt tonen terwijl het scherm van je telefoon vergrendeld is.

iphone 15 pro max blauw

Prestaties en opslag

  • 256 GB, 512 GB of 1 TB opslagcapaciteit

  • USB-C aansluiting

  • A17 Pro processor

Bij goede specs hoort natuurlijk ook een krachtige batterij. Dat zit wel goed bij de iPhone 15 Pro Max. Dankzij de krachtige batterij kun je dag en nacht streamen, video’s bekijken, foto’s maken of apps gebruiken. Opladen gaat ook super snel en dat doe je zowel bedraad als draadloos. De bekende Apple Lightning poort is bij de iPhone 15 serie vervangen door een USB-C aansluiting. Dat de batterij zo lang meegaat komt ook door de energiezuinige A17 Pro processor. Deze krachtpatser chip zorgt ervoor dat je zonder haperingen al je apps naast elkaar kunt laten draaien.

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max kopen met abonnement Nu bij Odido

Je kunt de iPhone 15 Pro Max kopen met abonnement bij Odido, precies zoals je gewend was bij T-Mobile. Bij Odido kun je ook zelf je abonnement samenstellen zoals jij het wilt hebben. Wil je onbeperkt internetten? Dan is een van de Unlimited abonnementen van Odido iets voor jou. Ben je niet zo’n grootverbruiker? Dan kies je een kleinere bundel. Bundel wijzigen? Dat is geen probleem! Zo kies je het abonnement dat past bij jou.