Mobiel abonnement van T-Mobile nu bij Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Alle abonnementen van T-Mobile zijn nu Odido

Alle telefoonabonnementen van T-Mobile bestel je vanaf nu bij Odido. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Ben je op zoek naar een specifiek abonnement, met of zonder telefoon? We helpen je graag bij het vinden van het abonnement dat bij je past. Hieronder vind je alle abonnementen van T-Mobile die nu Odido zijn.

Smartphone

Abonnement met telefoon

Nu bij Odido

Wil je het nieuwste toestel en overal bereikbaar zijn? Profiteer dan van scherpe prijzen voor de nieuwste telefoons met abonnement. Dezelfde T-Mobile abonnementen bestel je vanaf nu bij Odido.

Simkaart

Sim Only abonnement

Nu bij Odido

Heb je een telefoon die nog wel even mee gaat? Neem een Sim Only abonnement. Met een T-Mobile Sim Only abonnement (nu Odido Sim Only) krijg je een maandelijks pakket met belminuten, sms'jes en/of mobiele data. Het grote voordeel van een Sim Only abonnement van Odido is dat het goedkoper is dan een abonnement met een nieuwe telefoon. Daarnaast biedt een Sim Only abonnement je flexibiliteit, omdat je zelf kunt kiezen welke telefoon je gebruikt.

Simkaart

Data Sim Only

Nu bij Odido

Een simkaart voor in je laptop of tablet? Handig voor onderweg. Wil je een abonnement waarbij je alleen data kan gebruiken, dan is een Data Sim Only abonnement van Odido ideaal voor jou!

Mobiel en Thuis

Mobiel + thuis

Nu bij Odido

Combineer je abonnementen voor mobiel en thuis en krijg extra voordeel. Heb je een abonnement voor thuis van T-Mobile, dan is dit nu ook Odido geworden. Dit abonnement kun je dus ook combineren met een mobiel abonnement. Zo krijg je nog meer voordeel.

Tablet

Tablet met abonnement

Nu bij Odido

Op zoek naar een tablet met abonnement van T-Mobile? T-Mobile is nu Odido, dus je vindt alle tablet-abonnementen bij Odido. Kies makkelijk een tablet met een abonnement dat bij je past.

4G voor thuis

4G voor Thuis

Nu bij Odido

Zet het snelste 4G-netwerk van Nederland om in een wifinetwerk. 4G voor Thuis is een alternatief voor vast internet op plekken waar geen kabel ligt. Denk bijvoorbeeld aan een buitengebied of daar waar de internetsnelheid zo laag is dat je geen fijne online ervaring hebt. 4G voor Thuis van T-Mobile is nu Odido geworden. Wil je weten of 4G voor Thuis beschikbaar is op je adres? Doe dan de postcodecheck bij Odido.

Internet, TV en Vast Bellen

Internet voor thuis

Nu bij Odido

Wil je meer dan alleen Internet voor thuis? Met Internet + TV voor thuis krijg je alle vrijheid bij het kiezen van je eigen pakket. Combineer razendsnel Internet met Interactieve TV, mét of zonder TV Box. Met Internet + TV betaal je nooit te veel. Doe je voordeel met Internet en TV in één overzichtelijk pakket van Odido.

Mobiel abonnement verlengen

Jouw mobiel abonnement van T-Mobile verlengen naar Odido?

Mag jij jouw T-Mobile abonnement al verlengen? Omdat T-Mobile nu Odido is geworden, krijg je op de verlengen pagina van Odido antwoord op al je vragen over verlengen.  Wil je meer weten over Sim Only abonnementen of past een abonnement met telefoon beter bij je? Wat je ook kiest, je verlengt je telefoonabonnement nog steeds bij de provider met het meest bekroonde netwerk van Nederland!

iPhone 15 Pro

Sim only of T-Mobile abonnement met telefoon verlengen

Je kunt je abonnement vier maanden voor het einde van je contract verlengen. Dat kan je op drie manieren doen:

 1. Regel het zelf in het nieuwe Mijn Odido.

 2. In een Odido shop. Onze medewerkers helpen je graag.

 3. Neem contact op met Odido Service.

Heb je een lopend Sim Only abonnement, maar ben je toe aan een nieuwe telefoon? Verleng dan naar een abonnement mét telefoon.

Tip! Twijfel je tussen telefoons? Maak dan gebruik van onze toestelvergelijker. Dan kies je makkelijk de beste telefoon voor jou.

Sim Only

Dual sim met eSIM van T-Mobile nu bij Odido

Heb je interesse in een dual simtelefoon of in het gebruiken van een dual simtelefoon met eSIM? Dat kan. T-Mobile eSIM is vanaf nu Odido eSIM en hiermee kun je gebruikmaken van twee abonnementen op één telefoon. Je gebruikt in je telefoon een fysieke simkaart en een digitale simkaart, een eSIM. Heel handig als je bijvoorbeeld je zakelijke nummer en je privénummer op dezelfde telefoon wilt kunnen gebruiken.

eSIM

De voordelen van Odido

Dáárom bestel je bij Odido

 • Altijd online zonder extra kosten

 • Meest bekronde mobiele netwerk: 5x eerder op rij als beste uit de test

 • Abonnement vrijheid

 • Standaard 5G bij elk abonnement

Odido logo

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

 • Nee, alle abonnementen sluit je vanaf nu af bij Odido.

 • Bij Odido kun je je mobiele abonnement online afsluiten. Je kunt kiezen uit 4 soorten Unlimited abonnementen, maar natuurlijk ook uit kleinere bundels. En daarnaast uit vele Extra’s. Ga snel naar de Odido website of een van de Odido Shops. Bellen kan natuurlijk ook.

 • Helemaal niets. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Het is nu alleen Odido in plaats van T-Mobile.

 • Er verandert niets voor jou als T-Mobile klant. Je abonnement en je voorwaarden blijven hetzelfde.