T-Mobile Unlimited is Odido Unlimited

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

T-Mobile Unlimited is nu Odido Unlimited

Wil je je nooit zorgen hoeven maken of je genoeg data hebt om de maand door te komen? Dan is het Unlimited abonnement met unlimited data van Odido een goede keuze. Net zoals met T-Mobile Unlimited kun je met dit abonnement onbeperkt bellen en internetten. Lees meer over de verschillende Unlimited abonnementen bij Odido.

Unlimited voor mobiel + Internet voor thuis van T-Mobile is nu Odido

Met Odido Unlimited is er altijd een abonnement dat bij je past: je bent altijd online zonder extra kosten.

Unlimited data

Alles non-stop

Onbeperkt internetten, bellen en sms'en in Nederland. Met Odido Unlimited profiteer je van dezelfde voordelen als met T-Mobile Unlimited. Zo maak je ook gebruik van onbeperkte data en ben je altijd en overal verbonden. Je hoeft dus nooit meer iets te missen.

Flexibel abonnement

Flexibele abonnementen

Voor een flexibel abonnement van Odido kun je kiezen uit 1- en 2-jarige contracten. Pas daarnaast zelf maandelijks gratis je abonnement aan, zodat je abonnement altijd aansluit bij wat je wilt.

Snelste mobiele netwerk

5G netwerk

Ook met Odido profiteer je van supersnel onbeperkt internet met het snelste netwerk van Nederland. Zo blijf je altijd verbonden met de mogelijkheden van nu en straks.

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

  • Je kunt bij Odido zelfs kiezen uit 4 Unlimited abonnementen. En leuke Extra’s. Ga snel naar de website van Odido en bekijk alle toestellen en abonnementen.

  • Er verandert niets aan je Unlimited abonnement. Je abonnement blijft zoals het is.

  • Ja. Er verandert niets aan je huidige abonnement. Je profiteert van dezelfde voordelen en zelfs meer met Odido Unlimited.