Go Unlimited

Hoe onbeperkt wil je 't hebben?

Bij T-Mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland. Wanneer je maar wil & waar je ook bent. Why limit de dingen die je leuk vindt? Why limit wat je deelt, ziet, hoort, haalt? Why limit waar je gamet, streamt, luistert? Vaak op reis? Je kunt met Go Unlimited EU zelfs 60 dagen per jaar onbeperkt internetten in de hele EU , IJsland én Noorwegen. Zo kun je zorgeloos op wintersport. Of op zomervakantie. Of nog een keer op zomervakantie.

Hoe onbeperkt wil je 't hebben op het best geteste netwerk van Nederland? Unlimited GB’s en minuten in de EU, voor € 35,- per maand.

Bekijk het aanbod 
Meer informatie

Unlimited data, bellen, alles voor 35 euro per maand

Ons Unlimited aanbod

Go Unlimited EU

 • Unlimited internet NL/EU
 • Unlimited minuten + sms NL/EU
 • Unlimited roamen EU
 • Maandelijks bijstellen

€ 35,- per maand*

Go Up

 • Unlimited bellen NL + 120 minuten EU
 • 10 GB mobiel internet NL/EU
 • Datavrije Muziek
 • Maandelijks bijstellen

€ 28,- per maand*

Go Next

 • Unlimited bellen NL + 120 minuten EU
 • 5 GB mobiel internet NL/EU
 • Maandelijks bijstellen

€ 24,- per maand*

*i.c.m. een 2-jarig Sim Only abonnement. Eenmalige aansluitkosten € 20,- voor nieuwe klanten. Je kunt bij Go Unlimited tot 60 dagen onbeperkt internetten in de EU, daarna kun je nog 10 GB per maand gebruiken.

Bekijk alle Go-abonnementen:

GO UNLIMITED EU + USA  |  GO UNLIMITED EU  |  GO UP  |  GO NEXT  |  GO BASIC


Populaire toestellen

Samsung Galaxy S8


Ja, echt! Bij Unlimited EU start je iedere dag met een dagtegoed van 5 GB. Geldig in Nederland en de EU. Zijn deze GB’s (bijna) op? Dan sturen we je een sms. Daarna activeer je zo vaak je wilt gratis 1 GB-aanvullers. Op deze manier houdt iedereen toegang tot Unlimited, en wordt het netwerk niet onnodig belast.

Al je GB's uit je Unlimited EU abonnement zijn ook in de EU geldig, tot 60 dagen per jaar. Dat is dus 2 maanden Ibiza. Of 8 keer op wintersport. Ga jij écht nog vaker op vakantie of ben je voor een langere periode in het buitenland, dan kun je nog steeds 10 GB per maand blijven gebruiken.


Meer informatie

Veelgestelde vragen

Kan ik met Go Unlimited echt onbeperkt internetten?

Jazeker, bij Unlimited EU kun je het hele jaar onbeperkt internetten in Nederland. Je start iedere dag met een dagtegoed van 5 GB. Zijn deze GB’s (bijna) op? Dan sturen we je een sms. Je mag vanaf dat moment zo vaak als je wilt gratis 1 GB-aanvullers activeren.

Je GB’s zijn niet alleen geldig in Nederland, maar ook in de EU. In de EU kun je tot 60 dagen helemaal onbeperkt internetten met Unlimited EU. Ga je vaker op reis? Dan kun je na die 60 dagen elke maand nog 10 GB gebruiken.

Wat gebeurt er als mijn GB's op zijn?

Als de GB's uit je abonnement op zijn, blijf je altijd online met een lagere snelheid. Voor Go Basic en Go Next is dat 64 Kbps. Je kunt met deze snelheid nog steeds WhatsAppen en e-mailen. Met Go Up wordt je snelheid teruggebracht naar 384Kbps. Je kunt dan nog WhatsAppen, e-mailen en muziek luisteren.

Bij Go Unlimited wordt je na je dagtegoed van 5 GB ook teruggezet naar een snelheid van 384 Kbps. 

Wil je weer snel internet? Koop dan een GB-aanvuller. Bij Go Unlimited is de GB-aanvuller gratis.

Lees meer over de GB-aanvuller
Kan ik mijn abonnement bijstellen?

Dat kan. Je kunt omhoog én omlaag bijstellen. Aanpassen van je abonnement kan 1x per maand. Als je je abonnement bijstelt, dan krijg je de korting die geldig was op het moment dat je je abonnement afsloot.

Kan ik van een Sim Only overstappen naar een abonnement met toestel?

Ja, als je een Go-abonnement met Sim Only afsluit, dan kun je op elk moment overstappen naar een Go-abonnement met toestel. We noemen dat Toestelflexibiliteit.

Is de MB-verdeler beschikbaar bij de Go-abonnementen?

Nee. Bij de Go-abonnementen komt onbeperkt internet in Nederland, Europa en zelfs USA beschikbaar. Met de MB-verdeler zou het dan mogelijk zijn om ook in andere mobiele apparaten (zoals wifi-routers) onbeperkt internet te gebruiken. Ons netwerk is klaar voor de toekomst, maar toch bestaat het risico dat andere klanten hierdoor trager internet ervaren. En dat willen we niet. Daarom hebben we besloten de MB-verdeler (vooralsnog) niet aan te bieden in combinatie met de Go-abonnementen.

Kan ik Go Unlimited EU ook zakelijk afsluiten?

Ja. De Go-abonnementen zijn vanaf 16 januari ook beschikbaar voor bedrijven tot 20 aansluitingen. Kijk op de zakelijke pagina voor meer informatie.

Meer informatie
Ik ben al klant. Mag ik overstappen naar Go?

Je kunt je contract verlengen met een Go-abonnement (en eventueel een nieuw toestel). Dit kan vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige contract. Benieuwd naar de einddatum van je contract? Kijk op My T-Mobile Zonder verlenging overstappen naar Go is helaas niet mogelijk.

Veelgestelde vragen buitenland

Hoeveel minuten kan ik bellen in het buitenland?
 • Bij Go Basic, Next en Up bel je onbeperkt in Nederland, en 120 minuten per maand in de EU.
 • Bij Unlimited EU bel je onbeperkt in Nederland en de EU.
 • Bij Unlimited EU + USA bel je onbeperkt in Nederland en de EU. Daarnaast bel je ook onbeperkt op het T-Mobile netwerk in de USA.
Waarom zijn er voorwaarden voor redelijk gebruik?

We willen hiermee oneigenlijk gebruik en misbruik voorkomen. Op deze manier houdt iedereen toegang tot Unlimited, en wordt het netwerk niet onnodig belast.

Bekijk de voorwaarden
Hoe worden de 60 roamingdagen vastgesteld? Wat telt als een dag?

Iedere dag dat jouw simkaart data gebruikt op een buitenlands netwerk, tellen we als een roamingdag. Het maakt niet uit hoeveel data je gebruikt of hoe lang.

Ben je door je 60 dagen heen? Daarna kun je nog steeds 10 GB per maand blijven gebruiken in de EU. 
Ben je binnen een maand al door de 10 GB heen? Dan kun je betaalde GB-aanvullers kopen, tot je de volgende bundel krijgt. Of je kunt kiezen om per MB te betalen.

Moet ik nog een aparte internetbundel nemen als ik naar het buitenland ga?

Nee, dat hoeft niet meer. Je gebruikt je data ook gewoon in de EU. Zijn je GB’s op? Neem dan (tijdelijk) een groter abonnement of koop een GB-aanvuller. Deze is geldig in Nederland én in de EU. Reis je naar een van de landen in zone 1, 2 of 3? Koop dan een Travel & Surf-pas.

Bekijk de tarieven
Hoe werkt bellen en internetten in de USA?

Heb je Unlimited EU & USA?
Dan bel je Unlimited. Je internet is tot 60 dagen per contractjaar te gebruiken in de EU en in de USA uitsluitend op het T-Mobile netwerk in de USA. Zodra je in de USA bent en op het T-Mobile netwerk zit, blokkeren we je netwerkinstellingen. Zo voorkomen we dat je per ongeluk met een ander netwerk verbinding maakt, en vermijden we onverwachte kosten. Je kunt dit eventueel zelf aanpassen.

Heb je een ander abonnement?
Dan vallen de kosten buiten je abonnement. Wel kun je jouw abonnement tijdelijk bijstellen naar Unlimited EU + USA. Of je koopt een tijdelijke Travel & Surf pas.

Hoe zit het met Zwitserland, IJsland en Noorwegen?

Deze 3 landen vallen niet in de EU. Noorwegen en IJsland hanteren wél de EU-tarieven. Daarom kun je hier gewoon sms’en, bellen en internetten met jouw Go-abonnement.
Zwitserland heeft eigen, duurdere tarieven. We willen andere kosten lager houden. Daarom nemen we Zwitserland niet mee in onze EU-zone en betaal je daar het Zone 1-tarief.


Praat mee over Go Unlimited

Bezig met laden...