T-Mobile Glasvezel is nu Odido Glasvezel

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Snel internet voor thuis is onmisbaar voor je studie, werk en dagelijkse leven. We vinden dan ook dat het er voor iedereen moet zijn. Daarom zorgen we voor een razendsnelle glasvezelverbinding. Of je nou in de stad woont of ver daarbuiten.

 • De grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland

 • Supersnel en stabiel Glasvezel tot wel 8 Gbit/s

 • Verrassend betaalbaar

 • Gratis Overstapservice en zorgeloze installatie door monteur

Odido logo

T-Mobile glasvezelinternet nu bij Odido

Glasvezel van Odido is supersnel, stabiel en scherp geprijsd. Net zoals je gewend bent bij T-Mobile. Benieuwd welke mogelijkheden Glasvezel bij je thuis biedt?  Doe de postcodecheck en ontdek of Glasvezel op je adres is aangesloten. Wanneer er geen Glasvezel beschikbaar is kun je kiezen voor andere snelle en betrouwbare internetopties van Odido. Geniet van Glasvezel van Odido.

De Glasvezelcheck van Odido

Al miljoenen huishoudens kunnen gebruikmaken van supersnel Glasvezel van Odido. Ben je benieuwd of Glasvezel beschikbaar is op je adres?

De voordelen van T-Mobile ook bij Odido

Wil je meer weten over de voordelen van Glasvezel? Je leest er alles over op Glasvezelpagina van Odido.

Tot 1 Gbit/s

Razendsnel

Met Glasvezel van Odido ben je verzekerd van supersnel internet. Geniet van de vrijheid die 8 Gbit/s je biedt: online gamen, video’s streamen en zonder haperingen online meetings bijwonen. Tussen up- en downloaden zit geen verschil.

Stabiele verbinding

Superstabiel

Je ervaart altijd een superstabiele internetverbinding, ook al zit je met het hele gezin tegelijk op het internet. Want of je nu online aan het gamen, werken of streamen bent, je geniet van optimaal internet. Met Glasvezelinternet van Odido heb je nooit meer last van haperingen of vertraging.

Profiteer nu

Klaar voor de toekomst

Met Glasvezel ben je klaar voor wat de toekomst gaat brengen. Het Glasvezelnetwerk van Odido kan het toenemende dataverkeer moeiteloos aan en zorgt dat iedereen geniet van een stabiele internetverbinding. Of je nu met heel het gezin online wil streamen, met vrienden wil videobellen of gamen. 

Bestel Glasvezel
Nu bij Odido

Glasvezel van T-Mobile bestel je nu bij Odido. Ga naar de website van Odido en stel je ideale abonnement samen.

 • Supersnel Glasvezel  tot 8 Gbit/s​ up- en download

 • Met of zonder TV en andere handige extra’s

 • Gratis Overstapservice

Glasvezel

Het Glasvezelnetwerk van Odido

Het Glasvezelnetwerk van T-Mobile is nu over naar Odido. Net zoals T-Mobile blijven we hard werken aan de aanleg van ons eigen netwerk in Nederland. Daarnaast bieden we Glasvezel aan via het netwerk van partners. De aanleg doen we in samenwerking met Open Dutch Fiber. We vinden Glasvezel de ideale vervanger van de netwerken die we nu voor internet en tv gebruiken. Daarom willen we de komende jaren één miljoen huishoudens op ons Glasvezelnetwerk aansluiten.

Van T-Mobile naar Odido Met dezelfde voordelen

Wifi versterker

Wifi Plus

Met de mesh wifi versterker van Odido realiseer je eenvoudig en snel overal in huis perfect wifi. Je sluit de wifiversterker zonder moeite aan op het bestaande wifi netwerk. Het wifi bereik en signaal wordt versterkt en je geniet dus in alle ruimtes van stabiel internet. Zo kun je ongestoord films kijken, gamen of werken.

Overstappen

Zorgeloos overstappen

Met de gratis Overstapservice van Odido stap je eenvoudig over en blijf je online zonder dubbele kosten.

Klantvoordeel

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement van Odido (vroeger Tele2 en T-Mobile) met Internet op hetzelfde adres en krijg extra voordeel. Heb je een abonnement van Ben? Ook dan krijg je extra voordeel.

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

 • Er verandert niets aan je huidige abonnement. Glasvezel van Odido is supersnel, stabiel en scherp geprijsd. Net zoals je gewend was bij T-Mobile.

 • Nee hoor, glasvezelinternet heeft nu alleen een andere naam: Odido. Dat is supersnel glasvezelinternet zoals je gewend was bij T-Mobile.