T-Mobile eSIM en Dual Sim is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Dual sim met eSIM van T-Mobile nu bij Odido

Heb je interesse in een dual simtelefoon of in het gebruiken van een dual simtelefoon met eSIM? Dat kan. T-Mobile eSIM is vanaf nu Odido eSIM en hiermee kun je gebruikmaken van twee abonnementen op één telefoon. Je gebruikt in je telefoon een fysieke simkaart en een digitale simkaart, een eSIM. Heel handig als je bijvoorbeeld je zakelijke nummer en je privénummer op dezelfde telefoon wilt kunnen gebruiken.

Wat is dual sim?

Een dual simtelefoon is een telefoon waarin je twee simkaarten kunt plaatsen. Je kunt dan met één telefoon twee verschillende nummers, en dus ook twee verschillende abonnementen, gebruiken. Wil je meer weten over de voordelen van dual sim en ben je nieuwsgierig wat eSIM betekent en wat de voordelen zijn? Lees er alles over op de Dual sim en eSIM pagina van Odido.

Dual sim
via eSIM of simkaarten

Dual simtelefoons komen in twee vormen:

 1. Toestellen met ruimte voor een simkaart en een eSIM.

 2. Toestellen met ruimte voor 2 nano simkaarten.

Maar let op: niet alle telefoons zijn geschikt om dual sim te gebruiken. Dual sim via twee simkaarten zie je terug bij onder andere Apple en Samsung telefoons. De laatste telefoons die op dit moment in Nederland verkrijgbaar zijn met dual sim met eSIM zijn de Samsung S23 Series toestellen en de nieuwste telefoons van de iPhone 15 serie. Ook de verschillende tablets beschikken over deze functionaliteit.

eSIM

Wat is Dual eSIM?

Een eSIM doet hetzelfde als een traditionele simkaart, alleen zit deze ingebouwd in je telefoon of apparaat. Je hebt dus met een eSIM geen fysieke simkaart meer nodig. Sluit je nieuwe eSIM abonnement af bij Odido en profiteer direct van dezelfde voordelen als bij T-Mobile.

De voordelen van eSIM

 • Switchen van abonnement wordt nog makkelijker

 • Je kunt je simkaart niet kwijtraken

 • Ondersteunt dual sim: je bent op 2 nummers bereikbaar

 • Smartphonefabrikanten hoeven straks in een toestel geen ruimte meer over te houden voor een simkaartslot

Dual sim met eSIM van T-Mobile nu bij Odido

T-Mobile is Odido geworden en dat betekent dat je nu bij Odido een abonnement met eSIM afsluit. Dit kan bij zowel een abonnement met toestel als bij een Sim Only abonnement. Als je al een abonnement bij ons hebt, kun je ook een eSIM aanvragen als vervanging voor je plastic simkaart.

eSIM bestellen, downloaden en activeren Nu bij Odido

Alleen de nieuwste smartphones, zoals de iPhone 14 en iPhone 15 serie, Samsung S22 en S23 familie, Samsung Z Flip5 en nieuwere toestellen ondersteunen de eSIM-techniek. Ook de Samsung Galaxy Watch6, Apple Watch 9, iPad Pro en iPad Air beschikken over deze functie. Bekijk daarom eerst de specificaties van je telefoon.

eSIM bestellen

eSIM bestellen

Wil je een eSIM? Bij Odido kun je je eSIM op drie manieren bestellen:

 • Je hebt al een abonnement bij Odido, voorheen T-Mobile. Dan kun je je huidige simkaart vervangen door een eSIM. Ga naar Mijn Odido om je aanvraag voor een eSIM te doen.

 • Bestel een nieuw abonnement met eSIM bij Odido. Doe dit in een van onze Odido Shops of bestel je abonnement met eSIM online.

 • Verleng je abonnement met eSIM. Mag je je T-Mobile abonnement verlengen bij Odido? Goed nieuws! Je profiteert bij Odido van dezelfde voordelen en je kunt dus makkelijk je abonnement verlengen met een abonnement met telefoon of een Sim Only.

QR-code ontvangen

Als je een eSIM hebt besteld, sturen wij je een QR-code. Dit kan op drie manieren.

 • Nieuwe abonnees krijgen de QR-code als QR-card met de post.

 • Als je sim wordt vervangen door eSIM of als je verlengd hebt met eSIM, dan krijg je een brief met daarin de QR-code.

 • Heb je alles zelf geregeld in Mijn Odido, dan kun je daar ook de QR-code downloaden.

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen over dual sim en eSIM

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

 • Heb je al een abonnement bij T-Mobile? Dan kun je je huidige simkaart vervangen door een eSIM. Ga naar Mijn Odido om je aanvraag voor een eSIM te doen. Of bestel een nieuw abonnement met eSIM bij Odido, of verleng je abonnement met eSIM.

 • Er verandert niets voor je. Je abonnement, voorwaarden en tarieven blijven hetzelfde. Alleen is de naam van T-Mobile naar Odido veranderd.

 • Ja, je profiteert van dezelfde voordelen. Er verandert niets aan je huidige abonnement.