Apple iPhone

De Apple iPhone wordt al sinds 2008 door T-Mobile in Nederland verkocht. De nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn de nieuwste toestellen van Apple. Als opvolger van de in 2013 geintroduceerde iPhone 5s en iPhone 5c zijn deze nieuwe toestellen ook weer een spectaculaire vooruitgang, die Apple opnieuw fantastische successen gaat brengen. Bestel de iPhone 6 of iPhone 6 Plus met een 1- of 2-jarig Stel Samen & Stel Bij T-Mobile abonnement. Voor een eenvoudig abonnement wordt Basis Sim aangeraden.

Praat mee over de iPhone

T-Mobile plein T-Mobile webcare T-Mobile forum T-Mobile blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom alle iPhones en meer

Ontvang onze nieuwsbrief met de beste aanbiedingen en nieuwste ontwikkelingen door onderstaand je gegevens in te vullen

In iedere e-mail van T-Mobile staat een link waarmee je jezelf heel eenvoudig kunt afmelden voor het ontvangen van dit soort e-mails.

Privacybeleid Nieuwsbrief T-Mobile
Voor het kunnen accepteren van je aanvraag en om uitvoering te kunnen geven aan deze service vraagt T-Mobile Netherlands B.V. (hierna te noemen: “T-Mobile”) uw persoonsgegevens. T-Mobile gebruikt deze gegevens o.a. voor relatiebeheer en om je te informeren over voor jouw relevante diensten en producten van T-Mobile. Zie voor meer informatie het van toepassing zijnde privacybeleid.

Ook voor ondernemers

Apple iPhone 5

Ondanks de introductie van de twee nieuwe iPhones blijven de voorgangers, de iPhone 5 en iPhone 4s erg populair. De iPhone 5 was het eerste toestel met een afwijkende oplader en een groter scherm dan de iPhone 4s. T-Mobile biedt je de mogelijkheid om je nieuwe iPhone te verzekeren tegen val- of stootschade. Mocht het dan gebeuren dat je toestel kapot is dan zorgt deze verzekering ervoor dat je hetzelfde toestel binnen 24 uur weer werkend terug hebt.

iPhone abonnement

Bij T-Mobile ben je voor een iPhone abonnement aan het juiste adres. Zo kun je bij ons je Stel Samen & Stel Bij abonnement zelf samenstellen met het door jou gewenste aantal belminuten en MB's. Dus of je nou een frequent beller, whatsapper of internetter bent; T-Mobile is geschikt voor iedereen. Zelfs in het buitenland (EU) bel je gewoon uit je bundel. De nieuwste iPhone toestellen zijn beschikbaar in combinatie met één- of tweejarige abonnementen.

Ook voor ondernemers

Heeft u meerdere medewerkers en bent u van plan om met uw onderneming te groeien of reist u veel in Europa? Wilt u de beste aanbiedingen ontvangen en op de hoogte blijven? Laat dan hier uw gegevens achter. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen 0800-8102

Ruil je oude toestel in

Voor korting op je nieuwe toestel.

Apple iPhones

De iPhone 5s en iPhone 5c die in 2013 geintroduceerd zijn, bleken een daverend succes. De kans is groot dat ook de iPhone 6 onze verwachtingen zal overtreffen.

Op zoek naar een andere populaire smartphone?

Neem ook eens een kijkje op onze Samsung Galaxy S4 of de Samsung Galaxy S5 pagina voor meer info en bestellen.