Apple iPhone met abonnement

Op zoek naar een nieuwe iPhone? De iPhone 6s,  6s Plus,  iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn bij ons te bestellen met abonnement. Meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen over de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus. Bestel nu ook de nieuwe kleinere iPhone SE in onze shop in combinatie met een T-Mobile abonnement en ervaar ons best geteste 4G netwerk.

Sinds de introductie van de eerste iPhone bij T-Mobile is de verkoop van de Apple producten bij ons een succes. Met elk jaar weer unieke en vooruitstrevende specificaties zijn de Apple toestellen enorm populair. Naast de  nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn ook de vorig jaar geïntroduceerde iPhone 6, iPhone 6 Plus en iPhone 5s nog altijd te koop bij T-Mobile. Hier bestel je jouw nieuwe iPhone in combinatie met een Stel Samen en Stel Bij abonnement. Daarmee kan je gratis SMS’en in de gehele EU, en bellen tegen hetzelfde tarief als in Nederland. Ben je op zoek naar een meer Basic abonnement, dan is Basis Sim abonnement iets voor jou.

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

Lees hier meer over iPhone geruchten

Bezig met laden...

Ook voor ondernemers

Bekijk hier de Apple iPhones i.c.m. een zakelijk abonnement.

Apple iPhone 6

Ondanks de introductie van de nieuwe iPhones blijven de voorgangers, de iPhone 6 en iPhone 6 Plus erg populair. De iPhone 6 Plus was het eerste toestel van Apple in het zogenaamde phablet formaat. T-Mobile biedt je de mogelijkheid om je nieuwe iPhone te verzekeren tegen val- of stootschade. Is je toestel kapot? De verzekering zorgt dat je een zelfde toestel binnen 24 uur weer werkend terug hebt.

iPhone abonnement

Bij T-Mobile ben je voor een iPhone abonnement aan het juiste adres. Zo kun je bij ons je Stel Samen & Stel Bij abonnement zelf samenstellen met het door jou gewenste aantal belminuten en MB's. Ben je een beller, whatsapper of internetter bent; T-Mobile is geschikt voor iedereen. Zelfs in het buitenland (EU) bel je gewoon uit je bundel. De nieuwste iPhone toestellen zijn te koop in combinatie met één- of tweejarige abonnementen.

Simlockvrije iPhone

Bestel je liever een losse iPhone, zonder een abonnement? Dat kan nu ook. Bij T-Mobile bestel je nu de nieuwste iPhones simlockvrij, zonder abonnement, maar met de service van T-Mobile. Lees meer over onze simlockvrije telefoons of bekijk ons aanbod.

Apple Watch nu verkrijgbaar bij T-Mobile

 Als Apple fan is het je vast niet ontgaan. De Apple Watch is uit en daarmee ook het eerste apparaat van het bedrijf wat je op je lijf draagt. Met de Apple Watch bekijk je meldingen van je iPhone direct op je pols en kun je meteen reageren. Hou je bij hoeveel je beweegt. Of gebruik je je stem om een trainingssessie te starten. Naast deze en vele andere functies ziet hij er natuurlijk ook gewoon heel goed uit. Zoals je van Apple gewend bent. De Apple Watch is nu verkrijgbaar bij T-Mobile en te bestellen in onze accessoires shop.

Bestel je Apple Watch bij T-Mobile