Apple iPhone

Op zoek naar een nieuwe iPhone? De iPhone 6s en 6s Plus zijn nu verkrijgbaar bij T-Mobile. Ook de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn bij ons te bestellen met abonnement. Meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen over de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus.

Sinds de introductie van de eerste iPhone bij T-Mobile is de verkoop van de Apple producten bij ons een succes. Met elk jaar weer unieke en vooruitstrevende specificaties zijn de Apple toestellen enorm populair. Naast de  nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn ook de vorig jaar geïntroduceerde iPhone 6, iPhone 6 Plus en iPhone 5s nog altijd te koop bij T-Mobile. Hier bestel je jouw nieuwe iPhone in combinatie met een Stel Samen en Stel Bij abonnement. Daarmee kan je gratis SMS’en in de gehele EU, en bellen tegen hetzelfde tarief als in Nederland. Ben je op zoek naar een meer Basic abonnement, dan is Basis Sim abonnement iets voor jou.

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de iPhone 6s

Bezig met laden...

Ook voor ondernemers

Apple iPhone 5

Ondanks de introductie van de nieuwe iPhones blijven de voorgangers, de iPhone 5 en iPhone 4s erg populair. De iPhone 5 was het eerste toestel met een afwijkende oplader en een groter scherm dan de iPhone 4s. T-Mobile biedt je de mogelijkheid om je nieuwe iPhone te verzekeren tegen val- of stootschade. Mocht het dan gebeuren dat je toestel kapot is dan zorgt deze verzekering ervoor dat je hetzelfde toestel binnen 24 uur weer werkend terug hebt.

iPhone abonnement

Bij T-Mobile ben je voor een iPhone abonnement aan het juiste adres. Zo kun je bij ons je Stel Samen & Stel Bij abonnement zelf samenstellen met het door jou gewenste aantal belminuten en MB's. Dus of je nou een frequent beller, whatsapper of internetter bent; T-Mobile is geschikt voor iedereen. Zelfs in het buitenland (EU) bel je gewoon uit je bundel. De nieuwste iPhone toestellen zijn beschikbaar in combinatie met één- of tweejarige abonnementen.

Ook voor ondernemers

Heeft u meerdere medewerkers en bent u van plan om met uw onderneming te groeien of reist u veel in Europa? Wilt u de beste aanbiedingen ontvangen en op de hoogte blijven? Laat dan hier uw gegevens achter. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen 0800-8102

Ruil je oude toestel in

Voor korting op je nieuwe toestel.