iPhone 15 Plus
pre-order nu bij Odido

T-Mobile is Odido geworden. Daarom bestel je deze telefoon nu bij Odido.

iPhone 15 Plus: koop nu bij Odido

Je kunt de iPhone 15 Plus nu bestellen bij Odido. T-Mobile is Odido geworden. Daarom bestel je deze telefoon nu bij Odido. Het unieke aan de Plus is dat deze een maatje groter is dan de reguliere iPhone 15 en beschikt over de krachtigste batterij van de nieuwe iPhone 15 serie. Ontdek alle specificaties en koop de iPhone 15 Plus nu bij Odido.

iPhone 15 Plus specs

Camera specs

 • 48 MP hoofdcamera

 • 12 MP ultra groothoek camera

 • 12 MP selfiecamera met autofocus

 • Apple ProRaw

Met een hoofdcamera van maar liefst 48 MP, een ultra groothoek camera van 12 MP en een 12 MP selfiecamera ben je verzekerd van top camera’s om dagelijks foto’s en video’s te maken. Bovendien heeft de selfiecamera autofocus, wat betekent dat de camera automatisch je gezicht scherp stelt. Zo kun je selfies van hoge kwaliteit maken. Dus of het nou een foto met een prachtig landschap op de achtergrond of een selfie voor op social media, met de iPhone 15 Plus heb je dat zo gefixt.

iphone 15 plus geel

Ontwerp en scherm

 • 6,7-inch OLED display

 • Dynamic island

 • Aluminium behuizing met ronde schermranden

 • Verkrijgbaar in: zwart, blauw, groen, geel en roze

Met het grote 6,7 inch OLED display van de iPhone 15 Plus kun je onbeperkt series bingen, video’s op YouTube kijken of gamen. Met een aluminium behuizing en ronde schermranden heeft de iPhone 15 Plus weer een iets ander design dan zijn voorganger. De iPhone 15 Plus is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, roze, geel en blauw. Voor ieder wat wils. 

Ook heeft de iPhone 15 Plus nu het Dynamic Island. Bij de iPhone 14 serie kregen alleen de Pro-modellen deze functie. Nu heeft de hele iPhone 15 serie deze handige functie. Met een 60 Hz verversingssnelheid worden beelden op je smartphone 60 keer per seconde ververst. Behoefte aan meer omdat je een fanatieke gamer bent? Dan kun je ook kiezen voor de iPhone 15 Pro of iPhone 15 Ultra met een verversingssnelheid van 120 Hz.

iphone 15 zwart

Prestaties en opslag

 • USB-C aansluiting

 • A16 Bionic chip

 • 128 GB, 256 GB en 512 GB opslag

De iPhone 15 Plus heeft een all-day battery van 4912 mAh die de hele dag mee kan. Nieuw in deze iPhones is ook dat er een USB-C aansluiting aanwezig is. Deze vervangt de bekende Lightning poort die Apple altijd gebruikte. De iPhone 15 Plus maakt gebruik van een krachtige A16 Bionic processor. Dit is dezelfde chip die ook in de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max te vinden is.

Ook qua werkgeheugen zit je goed met deze smartphone. Met 6 GB RAM kun je naadloos al je apps naast elkaar laten draaien. Deze telefoon komt met een opslagcapaciteit van 128 GB, 256 GB of 512 GB. Keuze genoeg! 

iphone 15 plus roze

iPhone 15 Plus kopen met abonnement

Bestel nu de iPhone 15 Plus met een voordelig abonnement bij Odido, met het gemak dat je gewend bent van T-Mobile. T-Mobile is Odido geworden. Daarom sluit je nieuwe abonnementen vanaf nu af bij Odido. Je kunt je abonnement precies zo samenstellen als dat jij het wil. Wil je zorgeloos internetten? Ga dan voor een van de Unlimited abonnementen van Odido. Natuurlijk is deze telefoon 5G-ready en kun je daarmee profiteren van de snelheid van het Odido 5G-netwerk. Sluit nu een iPhone 15 Plus abonnement af bij Odido.