Met een 4G router maak je gebruik van het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Ook als je je smartphone als mobiele hotspot gebruikt. Door jouw eigen 4G voor Thuis router geniet je optimaal van razendsnel internet via 4G.

Welke 4G voor Thuis abonnementen zijn er?

4G voor Thuis Sim Only
 • Onbeperkt GB's in NL
 • Plug and Play
4G voor Thuis met router
 • Onbeperkt GB's in NL
 • Plug and Play

Wat is 4G voor thuis?

test

Unlimited bereik

Via ons mobiele 4G-netwerk
test

Unlimited data

Geen zorgen over je dataverbruik
test

Verbind maximaal 32 apparaten

Dat is bijna unlimited

4G voor Thuis is dé oplossing voor locaties waar de vaste internetverbinding niet aanwezig is of niet snel genoeg is. Met Unlimited 4G voor Thuis ben je altijd verzekerd van een snelle internetverbinding via je eigen 4G router, waar je ook woont of werkt. Erger jij je aan de trage Wifi verbinding op de camping? En mag het internet op jouw hotelkamer wel wat sneller? Met Unlimited 4G voor Thuis ben je meteen online en geniet je van het snelste mobiele netwerk van Nederland. Stekker erin en gaan.

Wat is een 4G router?

Met een 4G-router maak je in een handomdraai verbinding met 4G-internet en heb je een krachtig Wifi signaal waarmee je snel en gemakkelijk overal online bent. Hierdoor is trage Wifi in je vakantiewoning, op de boot of camping verleden tijd.

Voordelen van 4G voor Thuis

Met een 4G-router, ook wel MiFi router genoemd, heb je altijd en overal toegang tot het beste 4G-netwerk van T-Mobile. Hierdoor kun je soepel up- en downloaden met een snelheid van 25 Mbit/s. Jouw 4G-router is de toegang tot het snelste mobiele netwerk van Nederland.

Veelgestelde vragen

 • Is Unlimited 4G voor Thuis ook voor mij beschikbaar?

  Voor Unlimited 4G voor Thuis is het noodzakelijk dat je een goede dekking hebt op ons mobiele netwerk. Vul de postcode van de plaats in waar je Unlimited 4G voor Thuis wil gebruiken. Je ziet meteen of jouw locatie geschikt is.

 • Ik ben al 4G voor Thuis klant. Kan ik overstappen naar Unlimited 4G voor Thuis?

  Natuurlijk! We geven iedereen met een 4G voor Thuis abonnement de mogelijkheid om het contract te verlengen naar Unlimited 4G voor Thuis. Je kunt dan kiezen voor een contract van 1 of 2 jaar.
  Verleng je contract

 • Kan ik met Unlimited 4G voor Thuis echt onbeperkt internetten?

  Ja. Bij Unlimited 4G voor Thuis start je iedere maand met een tegoed van 100 GB om vrij te gebruiken. Ben je door de 100 GB heen, dan krijg je een dagtegoed van 5 GB. Zijn deze GB’s op? Dan activeer je de rest van de dag zo vaak je wilt gratis 2 GB-aanvullers. We proberen op deze manier oneerlijk en/of commercieel gebruik te voorkomen. Zo heeft iedereen Unlimited internet, en wordt het netwerk niet onnodig belast. Natuurlijk sturen we je sms’jes wanneer je GB’s (bijna) op zijn.

 • Kan ik Unlimited 4G voor Thuis ook zakelijk afsluiten?

  Dat is op dit moment niet mogelijk. Je kunt het abonnement wel als particulier afsluiten en zakelijk gebruiken.

 • Hoe snel is mijn internet?

  Met Unlimited 4G voor Thuis kun je snelheden behalen tot 25 Mbit/s download en 25 Mbit/s upload.

 • Welke router haal ik in huis?

  Je betaalt voor de Huawei B618 4G Router. Je kunt op verschillende manieren voor deze router betalen. Per maand, in een keer afbetalen, of een combinatie. De router is daarna helemaal van jou.
  Zeg je binnen één maand na activatie op? Dan krijg je de aanschafkosten terug als je het modem terugstuurt.

  Huawei modem:

  Huawei modem

 • Krijg ik een vast IP-adres?

  Op dit moment kunnen we je nog geen vast IP-adres geven. We zijn hier wel mee aan het testen. Omdat het niet eenvoudig te bouwen is, kan het niet op heel korte termijn. Kijk op onze Community voor updates.

 • Hoe kan ik port forwarding instellen?

  Een aantal klanten heeft aangegeven dat zij graag port forwarding willen gebruiken met 4G voor Thuis. Kijk op onze Community hoe je dit instelt.

 • Hoe kan ik mijn 4G-signaal versterken?

  Het kan zijn dat het T-Mobile 4G-signaal in huis minder sterk is. Bijvoorbeeld door een zeer goede isolatie van je huis. Of doordat de T-Mobile 4G-masten net te ver van je locatie af staan. Dan kun je het signaal versterken met een antenne. Deze antenne kun je aan je buitenmuur bevestigen. Deze zorgt voor een versterking van het 4G-signaal, zodat je toch kunt genieten van de voordelen van Unlimited 4G voor Thuis.