4G voor Thuis

Mobiel internet voor thuis via ons 4G-netwerk

Internet in huis via ons mobiele 4G-netwerk.
Unlimited, dus geen zorgen over je dataverbruik.
Verbind al je apparaten op 1 netwerk.

Heb jij thuis of op je werk last van traag en instabiel internet? Dan is Unlimited 4G voor Thuis een goeie oplossing voor jou. Hiermee heb je mobiel internet, waar vast niet voldoet. Waar je ook woont of werkt. Op het snelste mobiele netwerk van Nederland.
Goed om te weten: met Unlimited 4G voor Thuis ben je meteen online. Stekker erin en gaan. Thuis, in de tuin, of op je vakantieadres, overal in Nederland. 

Unlimited 4G voor Thuis is beschikbaar als Sim Only abonnement voor 12 of 24 maanden, eventueel in combinatie met een router. Heb je 2 of meer Unlimited abonnementen op 1 adres? Je kunt Unlimited 4G voor Thuis combineren met een Go Unlimited-abonnement voor extra korting via Klantvoordeel.


Kies jouw Unlimited 4G voor Thuis abonnement

*De vermelde prijs is i.c.m. een 2-jarig 4G Sim Only abonnement exclusief aansluitkosten .


Hoe werkt 4G voor Thuis?

Met 4G voor Thuis bieden we via ons 4G-netwerk een alternatief aan voor vast internet. Een speciale 4G-router haalt ons 4G-signaal binnen. En zet dit signaal om in wifi. Zodat je al je apparaten kunt verbinden met het internet. Op het best geteste netwerk van Nederland.

Hoe het werkt:

  • Check eerst je dekking op het adres waar je wilt internetten. 
  • De 4G-router heeft alleen een stroompunt nodig. 
  • De 4G-router maakt direct verbinding met het internet, via ons 4G-netwerk. 
  • De 4G-router zet het signaal om in wifi. Je kunt tot 32 apparaten tegelijkertijd aansluiten. 

Veelgestelde vragen

Is Unlimited 4G voor Thuis ook voor mij beschikbaar?

Voor Unlimited 4G voor Thuis heb je een goede dekking nodig op ons mobiele netwerk. Ben je benieuwd of je dekking hebt op jouw locatie? Vul de postcode in van de plek waar je Unlimited 4G voor Thuis wil gebruiken. Je ziet dan meteen of jouw locatie geschikt is.

Check je dekking
Ik ben al 4G voor Thuis klant. Mag ik overstappen naar Unlimited 4G voor Thuis?

Natuurlijk! We geven iedereen met een 4G voor Thuis abonnement de mogelijkheid om het contract te verlengen naar Unlimited 4G voor Thuis. Je kunt dan kiezen voor een contract van 1 of 2 jaar. 
Verleng je contract

Kan ik met Unlimited 4G voor Thuis echt onbeperkt internetten?

Ja. Bij Unlimited 4G voor Thuis start je iedere maand met een tegoed van 100 GB om vrij te gebruiken. Ben je door de 100 GB heen, dan krijg je een dagtegoed van 5 GB. Zijn deze GB’s op? Dan activeer je de rest van de dag zo vaak je wilt gratis 2 GB-aanvullers. We proberen op deze manier oneerlijk en/of commercieel gebruik te voorkomen. Zo heeft iedereen Unlimited internet, en wordt het netwerk niet onnodig belast. Natuurlijk sturen we je sms’jes wanneer je GB’s (bijna) op zijn.

Kan ik Unlimited 4G voor Thuis ook zakelijk afsluiten?

Helaas is dit nog niet mogelijk. Je kunt het abonnement wel als particulier afsluiten en zakelijk gebruiken.

Hoe snel kan ik internetten?

Met Unlimited 4G voor Thuis kun je snelheden behalen tot 25 Mbps download en 25 Mbps upload.

Meer over internetsnelheid
Heb je meer informatie over de router?

Je betaalt voor de Huawei B618 4G Router. Je kunt op verschillende manieren voor deze router betalen. Per maand, in een keer afbetalen, of een combinatie. De router is daarna helemaal van jou.

Zeg je binnen één maand na activatie op? Dan krijg je de aanschafkosten terug als je het modem terugstuurt.

Huawei modem:

Huawei modem

Ik heb een technische vraag (IP-adres, port forwarding)

Krijg ik een vast IP-adres?
Op dit moment kunnen we je nog geen vast IP-adres geven. We zijn hier wel mee aan het testen. Omdat het niet eenvoudig te bouwen is, kan het niet op heel korte termijn. Kijk op het forum voor updates.

Hoe kan ik port forwarding instellen?
Een aantal klanten heeft aangegeven dat zij graag port forwarding willen gebruiken met 4G voor Thuis. Kijk op het forum hoe je dit instelt.

Bekijk meer vragen op het forum
Hoe kan ik mijn 4G-signaal versterken?

Het kan zijn dat het T-Mobile 4G-signaal in huis minder sterk is. Bijvoorbeeld door een zeer goede isolatie van je huis. Of doordat de T-Mobile 4G-masten net te ver van je locatie af staan. Dan kun je het signaal versterken met een antenne. Deze antenne kun je aan je buitenmuur bevestigen. Deze zorgt voor een versterking van het 4G-signaal, zodat je toch kunt genieten van de voordelen van Unlimited 4G voor Thuis. Deze antenne is níet bij ons te koop.

 


 

Klantvoordeel

Wie combineert, verdient meer


2 of meer T-Mobile abonnementen op hetzelfde adres?
Meld ze aan en krijg meer snelheid, meer TV keuze, meer data, meer korting!

Bekijk Klantvoordeel